Herkese selam nasılsınız 💜 bugün ilginç bir soruyla geldim soru ise şu : Herkesin bir keşkesi vardır pişman olduğu yapmasaydım dediği şeyler vardır. Benim en büyük keşkem ise bir kaç kişiyi hiç tanımamış olmayı dilerdim ve keşke onlaea karşı daha bilinçli davransaydım ama sonuç olarak her şey insana bir tecrübe oluyor o tecrübeler şimdiki beni oluşturdu... Pekii benim keşkem bu peki ya sizin keşkeleriniz neler bunu yazar mısınız?
Çok kötü bir şey bu Allah eşinize sabırlar versin bir an önce gözünü açmayı nasip etsin ikinizin de yaptığı çok çok büyük bir ayıp ve bu ihanetin bir bedeli olmalı.
Eşim öğrenirse işime gelir böylece ayrılır ve Kaynanamla Evlene bilirim. Kaynanam benim hayatım'da tek Aşkım ve inşallah ilerliye zamanlar'da bana bir Evlat verir🥰
Ne alaka? Bu başka biride olabilirdi? Fakat Insan kendi seçemiyor kime Aşık olacağını. Kaynanam olduğu icin ve bende Damadı olduğum icinmi kötü? Kanımdan değil bu yüzden sorun göremiyorum. Eşimle evli kalmam yanlış fakat yakında boşancam cünkü Kaynanamla yuva kurmak onunla ömür boyu birlikte olmakdan başka bir isteğim yok. Aşk olursa engel felan kalmaz
Harbiden sizinle evlenen kadına çok üzüldüm annesi de aynı şekilde ikinizde iğrenç insanlarsınız. Şimdi lütfen daha fazla iğrenç mesajlarınızı görmek istemiyorum yazmayın. Kötü kalbinizle asla mutlu olamayacaksınız bu dünyada olduğunuzu zannetseniz bile sonucu sizin için iyi olmayacak ilahi adalet elbet tecelli bulur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir çok keşkem var ama anlamı yok
keşke reacheal macadems ve reacheal wise sekreterlerim olsalar
Keşke, Ama, Fakat, Lakin bunlar o kadar kötü değiller ya. Tecrübe bunlar işte.
Bence sen kızlarsoruyorda kariyer planlıyorsun çünkü soruya özenmişsin hani admin görür mü hesabı benden kaçmaz 😆
Herhangi bir kariyer planı yapmıyorum "kızlar soruyor" uygulaması adı altında ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bir çok kişiye :)
keşkelerim yok iyi kilerim çok var ama
Var tabii nese gece gece üzülmeylm
Söylesene merak ettim
Sünnet olmasaydım keşke
Seni arzulamaya engel olabilseydim... hahahah
çok şükür yok
Keşke zamanın'da Kaynanamla Evlenseydim
🤯🤯🤯🤯 siz çıldırmışşsınızzz
Neden?
Biraz gec oldu Aşık olmamız fakat 5 senedir mutlu bir ilişkimiz var
Çok kötü bir şey bu Allah eşinize sabırlar versin bir an önce gözünü açmayı nasip etsin ikinizin de yaptığı çok çok büyük bir ayıp ve bu ihanetin bir bedeli olmalı.
Eşim öğrenirse işime gelir böylece ayrılır ve Kaynanamla Evlene bilirim. Kaynanam benim hayatım'da tek Aşkım ve inşallah ilerliye zamanlar'da bana bir Evlat verir🥰
Kalbiniz kötü
Ne alaka? Bu başka biride olabilirdi? Fakat Insan kendi seçemiyor kime Aşık olacağını. Kaynanam olduğu icin ve bende Damadı olduğum icinmi kötü? Kanımdan değil bu yüzden sorun göremiyorum. Eşimle evli kalmam yanlış fakat yakında boşancam cünkü Kaynanamla yuva kurmak onunla ömür boyu birlikte olmakdan başka bir isteğim yok. Aşk olursa engel felan kalmaz
Harbiden sizinle evlenen kadına çok üzüldüm annesi de aynı şekilde ikinizde iğrenç insanlarsınız. Şimdi lütfen daha fazla iğrenç mesajlarınızı görmek istemiyorum yazmayın. Kötü kalbinizle asla mutlu olamayacaksınız bu dünyada olduğunuzu zannetseniz bile sonucu sizin için iyi olmayacak ilahi adalet elbet tecelli bulur...
herkesin görüşüne saygım var
Keşke o dilini ısırabilseydim 😜
Kes.