Bir Turk Kurt kiziyla evlenirse. Bir Kurt Turk. kiziyla evlenirse. dogan cocuklar nasil. olur?

Cok sevimli olurlar.. Kardesim. Kurt kiziyla evli bes tane yegenim var..( Canlarim. Benim..). Turkce konusursan Turkce... Kurtce konusursan. Kurtce cevap veriyorlar... Ve bunu otomatik olarak dusunmeden. yapiyorlar.. Buda onlari dunyanin. en tatli cocuklari yapiyor.. Turkiyede. Kirk yildir bitmeyen. bir kan. dokulme olayi var. Bunu biliyoruz.. Soru su. Benim. Yegenlerim. gibi ileride iki dil iki kultur bilecek olanlar. Neler hissederler? Yasadiklari ulke hakkinda.. Cunku. iki irka. iki ayri dile sahip olacaklar.. benim Kardesim hanimiyla severek. evlendi. hanimi. cocuklar hem Kurtce hemde Turkce. Ogretti Kardesim cocuklarini severek. "buna. Kurtce ne deniyor? ) diye co uklarini. seviyor. Cunku biliyorki cok sevdigi esi mutlu oluyor.. Allah. hep. boyle Mutlu etsin. onlari.. Soruma tekrardan donersek. Bunu. Tersi de var Turk kiziyla evlenmis. Kurt erkekleride var boyle evlilikerden dogan. cocuklar ileride. kendilerini nasil hissederler ve nasil dusunurler?

Güncellemeler
+1 yıl
Yukarda. yazim hatalari olmus. Ozur.
Güncellemeler
+1 yıl
Turkiyede. Obez nyani. Cok kilolu kimse yok galiba. bosuna. baslik. oldu. yakinda. silerim. Ozur
Bir Turk Kurt kiziyla evlenirse. Bir Kurt Turk. kiziyla evlenirse. dogan cocuklar nasil. olur?