Güncellemeler
+1 yıl
Yukarda. yazim hatalari olmus. Ozur.
Güncellemeler
+1 yıl
Turkiyede. Obez nyani. Cok kilolu kimse yok galiba. bosuna. baslik. oldu. yakinda. silerim. Ozur
Cok sevimli olurlar.. Kardesim. Kurt kiziyla evli bes tane yegenim var..( Canlarim. Benim..). Turkce konusursan Turkce... Kurtce konusursan. Kurtce cevap veriyorlar... Ve bunu otomatik olarak dusunmeden. yapiyorlar.. Buda onlari dunyanin. en tatli cocuklari yapiyor.. Turkiyede. Kirk yildir bitmeyen. bir kan. dokulme olayi var. Bunu biliyoruz.. Soru su. Benim. Yegenlerim. gibi ileride iki dil iki kultur bilecek olanlar. Neler hissederler? Yasadiklari ulke hakkinda.. Cunku. iki irka. iki ayri dile sahip olacaklar.. benim Kardesim hanimiyla severek. evlendi. hanimi. cocuklar hem Kurtce hemde Turkce. Ogretti Kardesim cocuklarini severek. "buna. Kurtce ne deniyor? ) diye co uklarini. seviyor. Cunku biliyorki cok sevdigi esi mutlu oluyor.. Allah. hep. boyle Mutlu etsin. onlari.. Soruma tekrardan donersek. Bunu. Tersi de var Turk kiziyla evlenmis. Kurt erkekleride var boyle evlilikerden dogan. cocuklar ileride. kendilerini nasil hissederler ve nasil dusunurler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye olur... Bu yazdıklarınız zaten bin yıldır, binlerce kez oldu.
Ne guzel.. Bir. Cumle ile 600 sayfalik Kalin bir kitabin icindeki. Kadar. bilgi vermissiniz
Allah mutlu mesut etsin kardeşim. Bende Türküm eşim Kürt. 2 evladımız var :)
Kardesim Turk. Esi. İstanbul'da. Dogmus bir Kurt. Kadini. Yegenlerim. İstanbul Turkcesi konusuyor ve yengemin dedigine gore Cok duzgun. Kurtce konusuyorlar... Cok Sekerler.. sarilinca onlari birakmak. istemiyorum.. inshallah iyi gelecekleri olur
İnşallah
Çokkk iyi olay bence 😂😂
Sevmek en guzeli duygu sevmek lafi kardesimin. evliligini acikliyor. bizede. yegenlerimizi sevmek. kaliyor en tatli is bizimkisi
Orası öyle zaten de , benim kuzenim var oda öyle Kürtçe anlıyor Türkçe Kürtçe karışık konuşuyor onu yiyesim geliyor 😂😂
En tatlisi farkina degiller Turkce. konusursan. Turkce. burden Kurtceye. donersek konusma onlarda otomatik olarak dusunmeden yapiyorlar. bu onlarin cok sevimli Ve akilli. gosteriyor.. insanin. yiyesi geliyor cok sevimliler. o otomatik. dil degistirmelerinde
Evet cidden öyle 😂😂😂
Çok tatlı bence
Cok sekerler. Mahsusdan. bildigim Kurtce Soru soruyorum. sonrada Turkceye devam edince onlar farkina varamadan kucucuk yuzleri. Ve o guzel gozleriyle bakarak cevap veriyorlar Kurtce, den Turkceye otomatik olarak donut cevap veriyorlar en guzeli farkina bile degiller bunun
Turk olmazlar
Ama cok sevimli. Oluyorlar... onlarin. evine gidince. ustunuze sevincle zipliyorlar.. Harika
@islamicWarrior. Babalari yani benim Kardesim Turk. evet. onlarin sevgi dolu sevimli yuzlerine bakarken bu Soru aklima geldi. ileride babalari Turk oldugu icin. Turk hissedecekler Eminim. Ama onlarin buyuten bagrina basan anneleride Kurt. kardesime soylemedim ama benim dusuncem. Ileride. iki tarafada yakin hissedecekler. kendilerini. insallah. iyi bir gelecekleri olur tum duam bu
Ben soy babadan gelir tarzı ataerkil öğretileri kabul etmiyorum. Soy hem anadan hem babadan gelir.
Bir insan iki farklı etnisiteye mensup olabilir ancak Türk ve Kürt etnik kimlikleri hem bu kimliklerin ulusallaşma süreçleri hemde tarihsel süreçleri bakımından ele alındığında çatışan kimlikler. Atıyorum yarı Türk yarı İspanyol biri belki sorun yaşamaz ancak kürt için aynısını düşünmüyorum.
Çocuklar ileride büyük kimlik bunalımı yaşayacaklar büyük ihtimal işin sonunda ya radikal kürt düşmanı ya da radikal türk düşmanı olacaklar. Bir taraf baskın gelmek zorunda
Su anda cok tatlilar. bence boyle doganlar. iki tarafada anladigindan cok analysis olacaklar. insallah. su an benim. gordugum. bu dede, leri hasta. ona Kurtce gecmis olsun dedigini bana Turkce olarak buyuk bir adammis gibi gururla anlatmasi onu kucaklamami sagladi. Allahim. insallah yegenlerim. saglikli Ve iyi olurlar insallah