Güncellemeler
+1 yıl
Arap derken yerli Arap
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erzurumlu ''Arap Sado'' lakaplı mafya var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki Arap’a benzediği için öyle bir lakap takmışlardır.
Arap değilse Kürt zaten. Dadaş diyorlar bu adamlara.
Ne alaka Yerli Arap dediğin olsa olsa Güneydoğu bölgelerinde olur.
Erzurum’da dadaş kesim fazla
Arap Sado'ya da Dadaş dedi adamın biri burada. Adamın bir resmine bak neresi Dadaş? Lakabı da Arap Sado. Bir tipine bak ve bana Dadaş olup olmadığını söyle. Ona göre Dadaş düşüncem değişecek.
Dadaşlar Türk değil mi? Türklerin hepsinin birbirine benzediğini mi düşüneceğiz o zaman? Dadaşlar ırk gibi konuşma. İçinde her türlü tipte olanı olur.
@MutluOK Hayır olamaz. Adamın tipi bariz Kürt (Ya da Arap olabilir belki).
Kara Musto da Dadaş mı mesela?
Adam Kürt mü bilmem ama sen Kürt’sün. Milliyetçiliğini git başka yerde yap. Tüm mafyalar sizin olsun. Bizim Karadeniz’dekileri de alın. 👍
Benim bildiğim bir Kara Musto var o da benim kuzenim. Karadenizli kendisi. Başka Musto bilmem. Mafyalarla ilgilenmem.
@MutluOK Mafyanın nesini sahiplenecem ben ya? Mafyalardan nefret ederim. Sadece internette Dadaş diyorlar bu adamlara. Bunlar Dadaşa giriyorsa, Dadaşların çoğunun Türkleşmiş Kürt olduğu ortaya çıkıyor. Ülkücü Haluk Kırcı da Kürt. Adamın tek kaş resmi dahi var. Sorsan adama Dadaşım Kürt değilim der ama.
Her tek kaş olanlar Kürt oluyorsa tek kaş olmayan Kürtler ne? Bomboş bir milliyetçilik anlayışın var? Erzurum’da milyonlarca Türk var. Bundan rahatsız olmamalısın. Hatta Türkiye’nin her yerinde milyonlarca Türk var. Bunlar hayatın gerçekleri. Bunlarla yaşamaya alış.
@MutluOK Doğulu olmayıp tek kaş olan kim var?
Türkiye’nin her yerinde var kaşı birleşik olan insanlar. Kamil misin arkadaşım sen ya? 😅
Ayrıca biri tek kaşsa Kürt mü oluyor? O zaman dünyadaki tüm tek kaşlar kürttür kdndkxkddk
Kürtlerde tek kaş çok yaygın bir şey. Ama Doğulu olmayıp da tek kaş olan pek yok.
Doğulu ve Kürt olup tek kaş olmayan da çok. O zaman onlar asimile olmuş Türkler.
Ender olur en azından. Kürtler de tek kaş çok yaygın. Benim saçım sakalım çok gür mesela ama tek kaş değilim.
Her Kürtde tek kaş olacak değil. Kürtlerde tek kaş yaygın bir şey bunu diyorum.
Benim saçım sakalım, kılım da çok gür. Kürt müyüm acaba? Allah Allah
Her Kürt tek kaş olacak diye bir şey yok da her Türk çift kaş olacak diye bir şey neden var? O bahsettiğin adam tek kaş olunca Kürt mü oluyor? Hayırdır. İşine geldiği gibi yorumluyorsun her şeyi
Irk dediğin şey tiple alakalı bir şeydir. Tek kaş olmasının dışında yüzüne baktığın zaman Kürt görüyorsun. Dadaşların yüz tipini inceliyorum, Kürt fenotipi var pek çoğunda. İspirliler karadenizli gibi oluyor mesela, Doğulu tipi yok onlarda.
Ben de nereli tipi var kafatasçı bey
@MutluOK Seni bilemedim ama Kürt tipi yok :D
Kara Mustoya da Dadaş diyorlar. Adamı 1 km uzaktan gören Kürt der.
Bizi biye ilgilendiriyor bu