Güncellemeler
+1 yıl
Hocanın biri musallat dedi diğerine büyü ile. gelmis dedi eski sevgilim çok takıntılı beni unutamadığını söylüyormuş ve ben onu rüyamda gördüm ailemden 1790 km uzaktayım o bana ulaşamaz ama hoca ailenin yanına gitmiştim Nisan sonu Mayıs başı gibi bunu bildi nereye gittin o zaman dedi orada bişey olmuş dedi 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hocaya gitmen lazım bu işleri bilen bir hocaya rabbim korusun seni ve çocuğunu ve tüm insanları inşallah.
Ay İnşallah 😔 Amin
dertleşmek ister misin?
Nerede yaşıyorsun? Size bir numara vereyim hoca dır kendisi arayın görüşün belki bir yol gösterir bazen hasta doktorluk tur bazan hocalık tır
Van'da yaşıyoruz uzaktan bakar mi
Bilmiyor um Düzce de kendisi
Eskiden muska falan yazıyordu hala devam ediyor diye biliyorum
Ücret ne kadar aliyo
O işin ücreti olmaz kişi gönlünden ne koparsa onu verir
Doğru söylüyorsunuz
Çevrenizde yokmu iyi br hoca
Paramı aldı cevap vermiyo adam
Sahtekar
Biri Musallat dedi 7500 istedi biri 13 bin biri 4500 napicami şaşırdım
öyle saçma şeymi olur ya
Gerçekten öyle yemin ederim ki biri dedi bana sağlam musallatin var 600 TL'ye temizlerim. drdi gönderdim parayı sonrasında sürekli bana yazma vs diyor hicbirsey söylemedi bende dedim cevap vermiyorsunuz beni azarlıyor adam sorularıma cevap bile vermiyor
Bakım o tip insanlara para göndermeyin onlara para göndereceğinize oturun siz kendi kendinize okuyun bildiğiniz ne kadar süre varsa şifaınızı Allah’tan isteyin bu tip insanları kökünden şehir meydanına asmak lazım âleme ibret olsun diye
3 aydır herşeyi yapıyorum namaz kılıyorum okuyorum ama hiç iyi olamadim. Secdede ağlaya ağlaya dualar ettim
Allah inşallah şifanı verir fakat internetten şuradan buradan bulacağın telefon numarası şu bu bunların hepsi üçkağıtçı sahtekar
Doğru söylüyorsunux
Allah kolaylık versin
Sana birini önereyim onla konuş Mardinde büyülerle uğraşıyor
Kim canm
Nerden bulucam numarasınj
Ondan iste adresini numarasını. bende var bi tane ama kapanmış o numara
Adamı nasol bulcam
Bulamadım ki bir sürü var
Adam 607 kişiyi takip ediyor adamı takip eden bile yok
Canm onu bende sordum sadece büyü yaptığı kişileri kendi takip ediyomuş istek attığında kabul etmiyor
Vay 0c evladı ya. Boşan gitsin
Düşünüyorum boşanmayı çünkü beni asla anlamiyor bide nuda yetmezmiş gibi şiddet uyguladı
Tam * yapmış oc
* yapmış diyecektim
Diyor hacı hoca işlerine inanmıyor ama diyorum madem psikolojik bir durum doktora gideyim tedavi olayım yok diyor sık kafana kurtul diyor
P1ce bak hele sen daha bunla yaşıyor musun sen
astsubay kendisi bunlara silahı düşmana sık diye veriyorlar bunlar karılarına sıkıyor işte güçleri bize yetiyo
Aynen öyle imansız tam
O zaten öyle
Çocuk var mı
Oğlum var
O sıkıntı işte
O kına cinlerle alakası yok
Var ve mümkün
Nasıl canım
Normale yaz
İstek attim