Büyü Musallat Başından Geçen veya Bunlarla İlgilenen?

Arkadaşlar buraya yazdım bı kaç defa daha ama gören olmadı sanırım. Yaşadıklarımi. kisa bir şekilde anlatayım Haziran aynin ortasında el parmaklarimda kına lekesi ile uyandım çıkmadı alla ala dedim kendi kendine geçti sonrasında 8 Temmuz o günü hiç unutmuyorum kolumun iç kısmında kocaman bir kına lekesi ama baya büyük dedim bu ne araştırdım işte mantr vs diyordu bazıları cin felan yazmış bsktim yıkadım çıkmıyor çamaşır suyu ile silince geçti mantar vs olsaydı bence geçmezdi. Sonrasında 20 Temmuz günü telefonda ablamla konuşuyordum ablamds içime sıkıntı düştü kötü bir şey olacak dedi der demez benim gözler karardı kalbim güm güm atmaya başladı ölecek hissi geldi dedim ben ölüyorum galiba ilk defa yaşadığım için eşimi aradim dedim ben ölüyorm çabuk eve gel işten geldi beni hastaneye götürdü hicbirsey çıkmadı. Sonrasında psikolojik işte panik atak vs dediler bı kaç defs daha acillik olunca piskologa gittim 7 seans hiçbir faydası olmadı psikiyatri ile görüştüm ilaç veriyor ama bebeğim çok küçük olduğu için kullanamıyorum çünkü mama almayı reddediyor. Neyse ben daha kötü olmaya başladım göğüs ağrısı daralma bunalma sürekli ağlama sıkıntı basma karanlıktan korkma evde yanlız kalamama dedim kardiyolojiye gideyim belki kalbimde bişey var gittim hiçbir şey yok. Ama şok içindeyim. ben niye bunları yaşıyorum neyse ben daha kötü olmaya hergun ataklar yaşamaya başladım vücut ağrıları sanki kalbimin olduğu yerin sırt kısmında bir şey geziyor gibi vücudum karincalaniyo sürekli diken diken olur ya oyle oluyor sol. kol ağrısı bacak ağrıları göğüs daralması nefes almada zorluk bişey olacak hissi biri beni takip ediyor hissi banyoda izleniyormjs hissi tuvalete girmeye korkma namaz kılarken de aynı şekilde nefes nefese kalıyorum kalbim güm güm atıyor yani eşimle o kadar kötü ki aramız her gün kavga ediyoruz evde huzur kalmadı hatta ben artık ne yaşadıgimi anlatmiyorum. oflayip pufladiği için. Ama dün akşam saçma bı konudan tartıştık bana şiddet uyguladı. Hiç iyi hissetmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hocanın biri musallat dedi diğerine büyü ile. gelmis dedi eski sevgilim çok takıntılı beni unutamadığını söylüyormuş ve ben onu rüyamda gördüm ailemden 1790 km uzaktayım o bana ulaşamaz ama hoca ailenin yanına gitmiştim Nisan sonu Mayıs başı gibi bunu bildi nereye gittin o zaman dedi orada bişey olmuş dedi 😔
Büyü Musallat Başından Geçen veya Bunlarla İlgilenen?