Cin Gören ya da Musalat Durumu Yaşayan var mı?

Ben çok Ağır musalat Durumu Yaşadım Hem Rüya Aleminde Hemde Gerçekte gördüm ama görmek istemezsiniz böyle şeyleren uzak durun neye benziyor diye soruyorsan benim gördüm 2 metre boyunda normal insanımsı bi vucudu olan yüzü gölge denmi desen dumandan diyelim gözü azı yoktu karabasan değildi gece 3 uyandım yatakta doğruldum ve doğruca bana bakıyordu sonra o anlık küfür etim kendisine şöyle tabir ediyim korkudan yorganın içine girdim yatak sanki deprem oluyormuş gibi titriyor yorgan çekiştiriliyor en son dua etmek geldi aklıma o anda düşünemiyorsun dua edince gitiler bu benim keşfetim bi durum gördünüz zaman görmüyormuş gibi yaptın korkarsanız kaçarsanız bişi derseniz görüldünü anlar iyi şeyler olmaz o Musalatlı İken her gün görüyodum bi zararları yoktu ben bişi yapmadım sürece rüyalarımda zararı oluyordu sadece nasıl dim ben bi koridordayım ışıklar yanıp sönüyor duvarlar kırık dökük ve beni 100 lercesi kovalıyor çekiştiriyor ve bağrıyolardı ve hergün aynı rüyayı gördüm yaklaşık 1 ay boyunca yolun en son rüyamda yolun sonunda ipten bi köprüden geçtim ama onlar gelemediler oraya sonra önümde 1 an bişi belirdi nasıl tarif edeyim boynuzlu daha kısa gözleri sarı ışık olan bi şeydi ve sonra bana burada olmaman lazım dedi bende kimsin dedi bana İfrit Dedi sona bana 1 takım sorular sordu kimin ümetindensin diye sordu Hz Muhamed aleyselam ın ümetindenim dedim sonra Elimi Uzatırdı ama el sıkışma gibi değil avuç içini uzatırdı bana sonra elini benim elimin üstüne kodu bilmdim arapça olmayan bi dilde bişiler dedi sonra en son bu sana hediyem dedi bende teşekür etim ama teşekür ederimi bana okuduğu dilde olduna eminim ve uyandım ve okadar terli idimki sanki yanmıştım ve lefeslefese idim bu olduktan sonra sadece hisediyorum görmüyorum ve o dili biliyorum İstemsizce ama mutluyum kurtulduma

Cin Gören ya da Musalat Durumu Yaşayan var mı?