Yere akıyor su alttan geliyor dolabın arkasından olması lazım ama hortum mu çıktı ne oldu görünmüyor ki. Hiç bir şeye de dokunmadım yerinden oynatmadım halbuki
tezgahın altında veya arkasında gider olabilir yapacağın en akıllıca iş mutfak tezgahının yere bastığı süpürgelği çekeek suyun geldiği yeri tespitetmek
tahminimi söliim istersen, su kirli diyorsun, muhtemelen ya duvardaki ya da yerdeki giderden geliyor. Ana boru tııknamış ve giderden taşma yapıyor kirli su, komşularının bulaşık suyu bu. Bunu tespit edip, tıkalı gideri apartman olarak açtıracaksınız çünkü ortak kullanım. Sonra su gelmeyecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
demekkiş tıkanmış.. direk lavabonun altına bak su ordanmı geliyor
Lavaboyu 3 gündür kullanmıyorum nasıl bukadar su geri akar anlamıyorum
iyide orada bulasık makınası yokmu onun suyu nereye gidiyor sanıyorsun :D
2 gün önce çalıştırdım en son
normal tertemiz su ise bir yerde patlak vardır muslukta veya hortumunda sorun yok yani
Havluyla sil lavaboya sık.
Bahettiğin su ¹ litre falansa bunu yap, çok fazlaysa napılır bilmiyom.
Gidere bak, tezgahın altı
Baktım ordan ses geliyor ama su nerden akıyor onu anlamadım hortum kuru bağlı olduğu yerden de su gelmiyor deliricem
Duvardaki gşdere bak alt kattaysan komşular tıkadıysa ana gideri sana taşıyordur
Duvardaki gider nerde görmüyorum ben
Fenerle bak, musluğun altına denk gelen yer
Musluğun altında dolap var ordan aksa dolap ta yaş olur ama içi kuru
Ordan akmıyor
O zaman bulaşık makinasının hortumu patlamış musluğunu kapa alttan
Tezgahın altındadur suyu da kokla temiz mi
ev nerede
Kocaeli
haftaya kadar sel olur:)))))) mutfağın resmini at özelden bakalım nerden olabilir
Sel olamaz aktıkça siliyorum biraz kuruyor sonra bi bakıyorum aniden yine heryeri su basmış
şimdi nereye su geliyor mutfağın resmiyle tarfi et bana
Yere akıyor su alttan geliyor dolabın arkasından olması lazım ama hortum mu çıktı ne oldu görünmüyor ki.
Hiç bir şeye de dokunmadım yerinden oynatmadım halbuki
su kokulumu temiz mi yağlımı elinle bak
Biraz kokuyor temizleyince siyah reng görünüyor
resim çekersen yardımcı olaya çalışırım
https://hizliresim.com/4b082sn
şimdi bana parça parça anlat su kendi kendine mi gelyor
mesela gece geliyor mu bu su
Evet ama öncesinde bir ses geliyor lavabodan
Belli bir zamanı yok
3 saat önce temizledim yine akmış
tezgahın altında veya arkasında gider olabilir yapacağın en akıllıca iş mutfak tezgahının yere bastığı süpürgelği çekeek suyun geldiği yeri tespitetmek
Denedim çekemedim çok ağır ve sabit ben çekemedim
tahminimi söliim istersen,
su kirli diyorsun, muhtemelen ya duvardaki ya da yerdeki giderden geliyor. Ana boru tııknamış ve giderden taşma yapıyor kirli su, komşularının bulaşık suyu bu. Bunu tespit edip, tıkalı gideri apartman olarak açtıracaksınız çünkü ortak kullanım. Sonra su gelmeyecek
Anladım peki teşekkürler
alt süpürgeliği çıkar görürsün suyun geldiği yeri, ya yer gideri, ya da lavabonun altındaki duvara bağlı musluk giderinden geliyorsur
makinaya gelen su hortumu patlamış ola bilir. onu kontrol et.
Sucu cagirsan mi artık
Boru patlamıştır fayans altından falan
Ana vanayı kapatın
Ana vana nerde oluyor?
Kapıcı
burada kapıcı yok
Yönetici
Onlara gidersem olay büyür
Kendim halletmem lazım