Alışveriş & Hediyeler 28 gü Bulaşık makinesi neden ıslak bırakır? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #EvlilikÇeyiz 💍#TeknolojininEvHali ✨#Arçelik ❤️ Bulaşık makinesi neden ıslak bırakır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aliwgx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 27 gü Parlatıcıyı kontrol edin ve eksikse doldurun.Filtreleri temizleyin ve su püskürtme kollarını kontrol edin.Daha uygun bir program seçin.Gerekiyorsa teknik servise başvurun. 0 0 Yorumla
ÇüküChan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 28 gü İçine patates at. Hem nemi emer, hem de gayet steril haşlanmış patateslerin olur. Gördüğünüz gibi her zaman akıl vermekten ziyade çözüm üretmeye odaklıyım. 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 28 gü Parlatıcı ayarını yükseltmen gerekiyor, ben de bu sorunu yaşadım bunu yapınca düzeldi..Bu arada makinaya etiketli ürün atmamalısın.. 0 0 Yorumla
s ZorundamıyımEfsane Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 28 gü Kurutmadan makineyi kapatıyorsan ondan olabilir. 0 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 97% 28 gü Buhardandır o, kurutma bitince kapağını hafif aralık bırak. 0 0 Yorumla
OrdinaryusProf14 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 27 gü SelamÇok fazla deterjan kullanılması ve yıkaması bittikten sonrada uzun süre kapağını açmadan öylece bırakmak nemlenir sürekli ıslak kalır 0 0 Yorumla
Hasan0x Takip Et Xper 1 Yaş: 22 26 gü ne bilelim biz yetkili servise sorsana bea sghkjgfkghfdlsh 0 0 Yorumla
ipek20s Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 28 gü Parlatıcı konulmadigi için #TeknolojininEvHali 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 28 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Kapağı açıp soğumaya bırakınca kuruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Parlatıcıyı kontrol edin ve eksikse doldurun.
Filtreleri temizleyin ve su püskürtme kollarını kontrol edin.
Daha uygun bir program seçin.
Gerekiyorsa teknik servise başvurun.
İçine patates at.
Hem nemi emer, hem de gayet steril haşlanmış patateslerin olur.
Gördüğünüz gibi her zaman akıl vermekten ziyade çözüm üretmeye odaklıyım.
Parlatıcı ayarını yükseltmen gerekiyor, ben de bu sorunu yaşadım bunu yapınca düzeldi..
Bu arada makinaya etiketli ürün atmamalısın..
Kurutmadan makineyi kapatıyorsan ondan olabilir.
Buhardandır o, kurutma bitince kapağını hafif aralık bırak.
Belki parlatıcı koymadın.
Selam
Çok fazla deterjan kullanılması ve yıkaması bittikten sonrada uzun süre kapağını açmadan öylece bırakmak nemlenir sürekli ıslak kalır
ne bilelim biz yetkili servise sorsana bea sghkjgfkghfdlsh
Kurutma düğmesine basmalısın.
Parlatıcı konulmadigi için #TeknolojininEvHali
İsıtmasında sorun vardır.
Kapağı açıp soğumaya bırakınca kuruyor
neden ben de merak ettim
Bir şey tıkadığı için
ıslak diyince cok yanlis okudum
Mutlaka bir sorun vardır.