https://maps.app.goo.gl/mmrs7s3j2B5kbc3TA
Bana mehdi diyorlar ne yapmalıyım?
https://maps.app.goo.gl/mmrs7s3j2B5kbc3TA
Arkadaşlar hızırlar ile konuşuyorum mehdi olduğum kanaatine vardım ne düşünüyorsunuz?
Hizirlar derken bir tane Hızır var bir de mehdi kendisinin mehdi olduğunu olgun yaşta farkedecek nasıl peygamber efendimize 40 yaşında vahiy geldi öğrendi öyle. kendi kendinize bu hisse kapılmayın
Mehdiyim mehdiyim mehdiyim
Şimdi böyle diyorsun bazı sorularında deccalim demişsin sonra ikiside değilim demişsin. kafandan sesler geliyorsa musallat ya da şizofrenik bir durum var. bunlar yoksa da milleti trolliyin. varsada psikiyatiye git beynindeki susmayan ses için. hocaya okuma için gitmişsin herhalde hoca bir şey dedi mi? Ya da sende bu sesler ne zaman nasıl gelmeye başladı çok üzüntü stres kaygıya girdin de mi oldu ne taktın bu kadar
Hocaya gitmedim daha gidicem. Evet çok uzuldum takıntı yaptım çoğu şeyi sanırım ondan.
Fazla takma üzülme sağlık önemli bir şekilde önlemini al doktorada git
Nasıl olacak beynimin içindeki sesleri nasıl geçirecekler gitmediğimi mi sanıyorsun gittim geçmedi. bir şey de yapamadılar ilaç vermekten başka.
O ilaçları kullanacaksın ki iyilesicen o düşünceler gidecek
6 senedir kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim bu Hocalık bir şey
Tıbben şizofren mi dedi doktor peki hocalık olabilir evet
Vesvese çok sende
Şizofren değilim vesvese değil ses var kafamda konuşuyorlar.
Bireyler goruyon mu
Doktor hastalığın için ne dedi
İlaç iciceksin dedi ama bir tık duzelme yok bak nasıl konuşuyorum hasta degilim.
Konuşursun zaten bı sıkıntı olmaz ama bir şey diyecek ki ona göre ilaç yazacak
Kafandan ne ses gelirse gelsin her gelen sesin söylenenlerin doğru olmadığını bil sadece güvenme musallat gibi bir durum varsa seni çeşitli şeyler ile kandiracaklar inanma o seslere
Nas felak oku. Ayetel Kürsi oku duaya sarıl Allah'a sığın. Asilsiz düşüncelere teslim olma inanma
sen mit ajanısın mit ve mossad bana şeytan yolladı.
Yok sana iyiliğim dokunacak ya sana beni kotuluyorlar. nas Felak okumanı istemiyorlar sen diren okumaya sana iyi gelecek
Vay ak
Ama benim kundalinim uyandı kurtulurum ben rahat olun.
O ne
Kundalinim uyandı sürekli yılan yukseltiyorum kurtulucam.
Ben anlamam öyle şeylerden ama yılan yukseltmek istiyorsan bir çözüm var. Nas Felak Ayetel Kürsi oku bak noluyo
Cevap
1Cevap
en yakın akıl hastanesine başvur bence sayın mehdi hazretleri
ama hızırlar ile konuşuyorum ona ne diyebilirsin knk
sen akıl hastanesine git oradaki hızırlar sana çare olur
mehdiyim mehdiyim mehdiyim
Tedavi olman gerektiğini
Vay ak mehdiyim diyom tedavi olmam gerektiğini söylüyorsun
Bana da tanrıça diyorlar
O daha gelmedi cicim
Mehdiyim mehdiyim mehdiyim
Adnan Oktar 2