YouTubede bir tane adam gördüm adamın 3 milyon abonesi var ama izlenmesi çok az bot filan mı var acaba bunda neden izlenmesi bu kadar az?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar, YouTube'ye kimse takipçi botu atmakla uğraşmaz. Video izlenmesi yoktur, ama Shots izlenmesi yüksektir. Oraya bakın, anlarsınız.
Zengin parası olan basar botu öyle bir kural mi var
Paranı ver seni meşhur edim hemen her şey bir paraya bakar
burak oyunda gibi ünlü herkesin bildiği ama daha iyileri geldiği için unutulan birisi olabilir
Tamamda knk bot mu değil mi bilemeyiz şimdi ben adamın günahını almiyimde orayi Allah bilir şimdi ama yinede o ihtimalde var yok diyemeyiz
dediğim örnekteki gibiyse bot değil 3.46 milyon abonesi var adamın 50 bin izleniyor
Bilemeyiz işte knk orayı Allah bilir
Bak adamın yorumlarina baktım yorumlarda hep yabancı türk adama yabancı niye yorum atıyor ki mesela
neyini bilemicen lan algoritma belli durum belli. burak oyunda bot değil ama bitmiş bir adam
Tamamda nerden biliyorsun bende sana diyorum sen adamın yanında mıydın ben basıyor demedim bunu bilemeyiz dedim ama sen israrla yoktur diyorsun
burak oyundayı tanımayan var mı yok. izleyen var mı sor o da yok. herkes eski hesaplarının şifresini unutmuş kimi nostalji diye abone kimisinin çıkmak umrunda değil bot olsa adam tanınmazdı adamı bilmeyen yok
youtube görüyor şak diye anlar ben bu işin içindeyim o adam bot değil. tarih olmuş bir adam. videoları sıkıcı hiç kendisini geliştirmedi
Ben burak oyunda demedim ki bir tane adam var adamın videolarına baktım yorumlar yabancı türk adama yabancı hesaplar niye yorum atıyor diyorum ama bak bu demek değil ha ben bu adama bottur diyorum bilemeyiz orasini tabi
youtube 10 sene öncesindeki gibi değil çok rekabet var
sen zaten adamı suçlamamışsın soru sormuşsun at inceleyeyim
youtube.com/shorts/TtLIRan_fbg?si=PTLHTu670bpvdskB baksana bu kadar yabancı hesap niye yorum atmış ben onu anlamadım yabancı adamlarmi sürekli izliyor peki bu adamı
dünyaca ünlü bu adam nusret kadar konuşuldu bot falan değil shorts izlenmelerine bak milyar izlenmiş adam
youtube shorts algoritması biraz tiktok gibi olduğundan böyle aptallar milyar olabiliyor
Yok knk bot zaten demedim yanlış anlama sadece kafam karıştı adama hep yabancı hesaplar yorum atmış
dünyada türkiyede olduğundan daha ünlü global kültürün içinde olsan bilirdin
Ama genç hane botmuş bir ara ifşasi çıktı izlemiştim o çocuğu
Bot ne kanka
Ohooooo
Sahte hesap yani beğeni için takipçi için kullanabiliyorsun
Ala alla ona bot mu deniyor ben ayağımıza giyilenden sandım
Töbe estağfurullah töbe 😂😂
La ne oldu ciddiyim ha lova bakiordum ordan aklımda kaldı 😂😂
Olabilir