Son bir aydır fbudy gibi olduğum biri var ve benim ilkim bunu biliyor, her girdiğinde geç de olsa hikayelerime bakardı. Hep vakit geçiriyordu İnstada yanındayken de biliyorum ama Şimdi kısa kısa girip girip çıkıyor Online oluyor açmıyor hikayelerimi de ancak ertesi gün falan görüyor. Daha geçen hafta beraberdik
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başka işleri var demek ki gadası
İnstaya girip girip çıkıyor ama
Kendine yakiştirma böyle şeyleri bak ileride çok pişman olursun , karşina düzgün biri çikar açiklayamassin bu durumu öğrenirse
Hahhahhahahahha pardon?
Doymuş muhtemelen köşesine çekilmiş veya yeni birini arıyor
Neye doyacak pardon? Daha geçen hafta beraberdik ve cumartesi arayacağım sabırsızlıkla beklicem diyordu. Ha evli bu arada ama karısıyla iyi değil, eve yani başka şehre mi gitti bilmiyorum öylr olsa bile bence bu saçma. Ayrıca daha tam şey yaşamadık biz giriş çıkış harici şeyleri yaptık, onu da yapacaktık
Karısıyla düzelmiş olabilir veya yeni birisi o zaman
Son o gece of çok güzelsin gitmeni hiç istemiyorum falan diyordu. Benim bi kart borcu mevzum var acaba ondan mı? Bunu ona yüzuğzeyken söylemiştim bugün son ödeme günüm ve yasal sürece geçecek bugün ödemezsem. Ve o da minimumunu ödeyelim demişti 15 bin ve o zengin, cuma günü de onu yazdım işte ve açmadan silmiş sanırım mavi tik olmadı çünkü, üstten okumuştur. Cumartesi tekrar yazdım instadan ve whatsapptan haftabaşı bakalım yazdı, ben de pazartesi son günü dedim. Bakalım bugün arayacağım açacak mı
Anlıyorum
Neyi anlıyorsun aw
Abla sen ne diyorsun abi be
başka birini bulmuş olmasın sakın?
bu fbudy leri nasıl buluyorlar ya :)
Daha geçen hafta beraberdik ve cumartesi arayacağım sabırsızlıkla beklicem diyordu. Ha evli bu arada ama karısıyla iyi değil, eve yani başka şehre mi gitti bilmiyorum öylr olsa bile bence bu saçma. Ayrıca daha tam şey yaşamadık biz giriş çıkış harici şeyleri yaptık, onu da yapacaktık
evli bir de...
yanlışın içindesin ama yine de sen bilirsin.
karısıyla düzeltmiştir arasını sen çok umut bağlama bu kişiye bence.
Karısıyla iyi veya kötü benimle olmasının bununla bir alakası yok adam karısını sevgililikgen beri başkalarıyla aldatıyor zaten
Son o gece of çok güzelsin gitmeni hiç istemiyorum falan diyordu. Benim bi kart borcu mevzum var acaba ondan mı? Bunu ona yüzuğzeyken söylemiştim bugün son ödeme günüm ve yasal sürece geçecek bugün ödemezsem. Ve o da minimumunu ödeyelim demişti 15 bin ve o zengin, cuma günü de onu yazdım işte ve açmadan silmiş sanırım mavi tik olmadı çünkü, üstten okumuştur. Cumartesi tekrar yazdım instadan ve whatsapptan haftabaşı bakalım yazdı, ben de pazartesi son günü dedim. Bakalım bugün arayacağım açacak mı
Karısıyla iyi veya kötü benimle olmasının bununla bir alakası yok adam karısını sevgililikgen beri başkalarıyla aldatıyor zaten
sen bunu belirttin diye fikrimi beyan ettim.
sen pek bir dönüş bekleme bence.
yanlışı onunla bir şeyler yaşayarak yapmışsın zaten.
adam kısmen alacağını almış şimdi sana yardımda bulunmasını bekliyorsun.
İyiymiş ya hem karısı hem seninle, zaten evli olup böyle olanlar eşleri ile arası hep bozuk olur, sende böyle devam et
İşleri falan vardır belki bakamıyordur takma kafana bu kadar
Ya olabilir yoğun biri zaten de instaya girip girip çıkıyor? Daha geçen hafta beraberdik ve cumartesi arayacağım sabırsızlıkla beklicem diyordu. Ha evli bu arada ama karısıyla iyi değil, eve yani başka şehre mi gitti bilmiyorum öylr olsa bile bence bu saçma. Ayrıca daha tam şey yaşamadık biz giriş çıkış harici şeyleri yaptık, onu da yapacaktık
Akbaba gibi bekliyorsun send eayrılsın diye sanırım :)
Ne alakası var sorumla ya?
Son o gece of çok güzelsin gitmeni hiç istemiyorum falan diyordu. Benim bi kart borcu mevzum var acaba ondan mı? Bunu ona yüzuğzeyken söylemiştim yarın son ödeme günüm ve yasal sürece geçecek yarın ödemezsem. Ve o da minimumunu ödeyelim demişti 15 bin ve o zengin, cuma günü de onu yazdım işte ve açmadan silmiş sanırım mavi tik olmadı çünkü, üstten okumuştur. Cumartesi tekrar yazdım instadan ve whatsapptan haftabaşı bakalım yazdı, ben de pazartesi son günü dedim. Bakalım yarın arayacağım açacak mı
Anlaşıldı işte adam şimdi onu ödememenin derdinde
İyi de neden? 15 ona koyacak bir para değil ki?
15 değil mevzu kim kimi kullanırsa çıkar ilişkisi sizinki bariz
Hayır benimki çıkar ilişkisi değil. Ama şunu sormak istiyorum pardon da bu adam maddi manevi bit şey vermeyecekse bit Kadın bununla niye olsun? Ben 27 yaşında hayatına kimseyi almamış biriyim o 35 yaşında evli ve yeni çocuğu oldu. Şunu sorayım ben veya başkası gerçel bir ilişki vadetmiyorsa bu adamla niye olsun? Ben para değil Yardım istedim bu net ama başka kozlar para ister zaten. O zaman gidecek kendisine 40 yaş üstü sadece skış isteyen zengin Kadın bulacak
Sen masum oldun diyelim karşıdakş ne kadar masum bunu nereden anlayacaksın yeni de çocuğu olmuş sence onunla senin aranda seçim yapar mı karamsar olmak istemem ama işin zor
Hashhahahajah senin masum olduğun kesin. Üç çocuğuyla karısını boşayıp ikinci kasına giden var. Ayrıca benim böyle bit şey beklediğimi nerenden uydurdun aw
Madem fikirlerimi beğenmiyorsun sormazsın ben sadece kendimce cevaplar veriyor ama belli ki senin aklın sana yetiyor
Fikirlerini beğenmemek değil benim anlattığımda nr alaka yorum yapıyorsun ben ne demişim sen ne diyorsun
Alakalı yorum yapıyorum sen duymak istediklerini duymadığın için tepki veriyorsun benim penceremden her şey bariz ortada
Ne ortada söyle de bilelim o zaman? Adam ölüp bitiyordu diyorum para mı irite etti diyorum?
Ölüp bittiği belli ondan aramıyor sormuyor para soğumak için en büyük etkendir bende olsam bende öyle düşünürüm düşün belki evdeki de para için seviyordur be farkın kaldı ondan
Ama ben cidden yardım istedim ya : ( para değil derdim yasal süreç başlayacak ondan dolayı. Aradım şimdi açmadı napayım ben anlamadım inanmaması da garip ben gösterdim borcumu ayrıca ben senin karakterini anladım zaten sorun yok diyordu tanıyor yani beni
Sende bunu yedin :)
Fb ni değiştirme zamanı gelmiş :)