Kızınızın tayt giymesine karışır mısınız? Bu elbise çok kısa bunu giyme tarzında şeyler söyler misiniz 😄
Veya kapanmak istedi nasıl karşılarsınız?😄
Veya kapanmak istedi nasıl karşılarsınız?😄
Doğumundan 20 li yaşlara gelesiye kadar herşeyiyle ilgilenicem annesinden çok ben yetiştiricem babasını çok sevicek Babasıda onu çok edepli çok kişilikli yetiştiricek...
Kızım Herşeyin en iyisini en doğrusunu benimde desteklerimle yapar o yüzden karışmam.
Doğru tercihleri yapacağına eminim.
Kızım tay giymicek :) Karşı gelmemi gerektircek bir durumda olmıcak bilmem anlatabildimmi :)
Onun canımı yerim ben yaa 😊 istediğini giysin. Karışmam asla. Onu yetiştirip terbiyesini ailesi vericek nasılsa. Giyimle kuşamla olcak iş değil. İnsanın kalbinde olucak herşey. 😊
Çok da rahat bırakılmamali bence ama görüşün çok güzel 😄
Ne alaka? Kız kendini bildikten sonra istediğini giyebilir ve kendini koruyabilir bence. Etrafta olan abazalar var ve bu toplumun bakış açısı hiç bir zaman değişmiycek. Ona bakarsan kara çarşaflı bayanların gözlerine bakan insan görüyorum ben. Südyen askısına tahrik olan insanlar.. Yapmayın abi güldürmeyin beni. Ha sen kendini koruyamıyorsan, o da senin problemin 😊😊😊
Soruyu benim üzerime cekmeyi nasıl başardın hayret ediyorum 😄 görüşüme saygı duymak zorundasın 😄
Tamam ama neden Fazla serbest brakılmamalı 😀 ben diyoruk ki ona doğruyu yanlışı öğreticem olan aile. Sen güzel şeyler veriyorsan kızına, zaten neyi giyip neyi giymiceğini bilir. Abartmaz olayı. Anladın mı şimdi görüşümü? 😀😀 asi kız 😂😂 değiştir o nicki 😂😂😂
kadınlara kendi değerlerini anlatmak zordur. boşuna uğraşma arkadaşım.
Kendini koruyabileceğinden emin misiniz? En azından kendini savunabilmesi için bir dövüş sporunda eğitim aldırın bari
Tayt ancak evde giyer rahat oluyo dışarda giyemez:D kıyafetlerine karışırım tabiki. Saçına bişey demem kapanmasını isterim gerekeni anlatırım onun içinden ne zaman gelirse o zaman kapanır. Benim için değil Allahın emri olduğu için kapanırsa anlamı olur.
son cümlenin kattığı anlam tarifsiz... katılmamak mümkün değil...
Kız kaplumbağaya tayt giydircem gel model beğenelim :d
@Megaloman2014. Teşekkür ederim
Tabiki de karışırım.
Tayt giyebilir ama üzerine tunik tarzı bir şey giyecek.
Mini elbise giyebilir ama giymesi gereken ortamı bilecek, oturmasına kalkmasına dikkat edecek.
Kapanmak istediğine eminse karışmam. Kendi özgür iradesi.
Cevap
64Cevap
Ben uyarımı yaparım, anne olarak vazifemdir.
İlle giymekte diretirse de kendi iradesidir, karışmam.
Kapanacaksa da layıkıyla kapanmalı, kimsenin vebalini almasını istemem.
Pardesüsüyle, feracesiyle, eteğiyle, eşarbıyla düzgün bir biçimde kapansın, destek olurum maddi manevi.
Evin içinde giyebilir, sokakta giymesini istemem. Kapanmak istemesine de gerek kalmaz, çünkü onu küçük yaştan itibaren dini yaşantısına hazırlarım. Beynini yıkarım onun.. Dindarlar için beyni yıkanmış der bazıları.. Evet bizim beynimiz yıkanmış çok şükür. Bir şey yıkanınca temiz olur çünkü.
Dürüst müslüman :) bunu kimse kabul etmiyor çünkü
şuradaki tayt giymesine izin vermem giyerse öldürürüm yorumlarını görünce galaksinin uzak bir köşesinde inzivaya çekilesim geldi yine. lafta burası elinde internet olan okumuş etmiş gençlerin takıldığı bir yer. buradaki insanların düşünce yapısı bile böyleyse geri kalan kesimi düşünmek istemiyorum. kızlarınıza ne giyeceğini öğretmeden önce oğullarınıza insan olmayı kadınlara kısa etek giydi diye kötü gözle bakmamayı öğretin. hele hele bu soruyu bir kadının sormasına kendi değerini bu kadar düşürmesine şaşırıp kaldım. bazen kimlerle aynı ülkede yaşıyorum diye düşününce bunalıma giriyorum.
Senin mantığına göre soru sormak değer mi düşürüyor ya 😂 git inzivada kal bence de 😄
anlamamışsın güzelim :)
eğer çok tutucu bağnaz bir yerde yaşıyor olsaydım vermezdim çünkü başına bir şey gelmesinden korkarım ama modern ve normal bir yerde yaşadığımız için sıkıntı yok ne isterse onu giyinebilir. Çıplak gezmesinde :)
Kapanmasıni nasıl karşılarsin 😄
iyi karşılamam 2.000 yıl önce yaşayan insanlar gibi giyinmesini istemem hatta sert bir şekilde karşı çıkarım ama bunu gerçekten inançları gereği yaptığına kanaat getirirsem kabul ederim ne yapalım yapacak bir şey yok. Çocuğum yok ama dayıyım 2 tane kızım var evlatlarım sayılır benim. Hiç bir şey onlardan değerli değil
Evin içinde elbette giyebilir. Ama dışarıda olmaz. Neden mi? Çünkü tayt tamamen bütün hatları gösteriyor. Siyah olduğunu düşünelim taytın. Sanki bacaklarını, kalçanı siyaha boyamışsın gibi. Anlatabilmişimdir umarım.
tayt vs. vücut hatlarını aşırı şekilde belli ediyor...
giyinmek bu değil bence...
çok çirkin buluyorum, bir başkası bunu tasvip edebilir; kızım, eşim taytla dolaşsın diyebilir ama ben islami litaratür doğrultusunda örtünmesi taraftarıyım...
Sevğiliden sonra şimdi kızımıza geldi sıra sanırım. Bundan sonra kime gelecek acaba?
Bu daha orjinal soru oldu :)
en garibi de bunu erkeklerin değil kadınların kafaya takıyor olması. iyice manyak bir millet olduk çıktık.
Site halkının görüşünü merak ettiğim için sorduğum bır soru rahatsız oluyorsan yorum yapmazsin 😄 kızımın giyimi neden sadece eşimi ilgilendirecek olsun ki bır anne olarak benim de umursamam gayet normal @indirimdekipantolon
sen görüş sormuşsun ben de görüşümü belirttim. problem?
Kızım olduğunu nerden çıkardın merak etmek için kızımın olması mi gerek ne kadar abarttiniz ya 😄
Nolur okumayı öğren ben niye sadece eşimi ilgilendirsin dedim geleceğe dair konuşuyorum 😄eşimin dışındakileri ilgilenendirir diye bir cümle mi var orda ?
Ya soran kişi, kafan nasıl çalışıyor merak ettim, bir dal uzatsana olmaz mı?
Sen eşin dışındakilerden değil misin? Geç onu burada sorduğuna göre senin ve eşin dışındakilerden de cevap aradığına göre başkalarınıda müdehil etmiş olmuyormusun?
Sen önce konuştuğun cümlelerin ne manaya geldiğini öğren oldu mu?
arkadaşım burdaki üyelerin yaş ortalamasını biliyorsun... evli barklı değiliz.. çocuğumuz hiç yok. hadi yaşı büyük olanların çocuğu olsa bile bebektir... senin verdiğin soruya yanıt verecek adam 50 yaşında olur o da burada yoktur...
Geleceğer dair bır soru zaten 😄
Görüşün yoksa cevaplama 😄
benim kızım kapanmak istemez. taytı da tunikle giyebilir. kısa elbise giymesi zor yani anca tatil beldesinde tatil yaptığımız esnada giyebilir plaj elbisesi olarak.
Ya kapanmak isterse 😄
dedim ya benim kızım olduğu için istemez sonuçta ben yetiştireceğim ^^
tayt kızımda görmek istemem ama başkasında görebilirim. herkesin kendi bileceği ama bir kızın a. ını g. tünü kabak gibi gösteren bir şey giymesindeki mantık ne olabilir bilemiyorum yani. erkekleri tahrik etmek için değilmi yani.
Hiçbirine tam olarak giy/giyme demem. Bir şekilde yönlenecektir elbet fakat kapanma kararı alırsa bir şey demesem de içten içe burkulurum
Kapanmasına karşı bır tavır sergiler misin peki 😄
Karisirim. Kaoanmak istese taktir eder Tesetturu Allah emretigi icin layikiyla ogretirim. Tayt giymesine gelince o ne oyle vucut hatlari meydanda. edep utanma kalmadi. bence pantolon uygundur. Ama kapanmak en guzeli
Kirmizi diye okuyorum benim basim demekki iyi agriyor
Kıızım olsa giyimi hakkında fikir veririm ama karar onun olur herhalde.:D
Ne çok açık ne Çok kapalı medeniyetler düzeyinde ışte
Adı üstünde o benim kızım güzel bir şekilde nasihat olmak şartıyla pantolon giyinmesini söylerim.
Karismam benim kizimsa nerde ne giyecegini bilir zaten sorun yok ;)
Giysin bebeğim kıyamam ben ona :) bakımlı olsun tabikii :) kapanmakta istemez zaten :)
Yaşadığımız yere , nereye gittiğine , kimin yanında olduğuna bağlı güvenlik açısından. 13 veya 14 yaşından önce kapanmasına izin vermem. O yaşlarda yaa veya daha büyükse kendi isterse kapanabilir.
onun seçimi oun hayatı ben ancak destek olur yol gösteririm
o da bildiğim kadarı ile
Ben giyiyorum kizim mi giymeyece :)))) yorumlara baktim kimse istemiyor bu kadar da baskici olmayin ben doguluyum hic sizun kadar baskici ve tutucu degilim istedigini giyer.
Kapanmak istesin canımı yesin. Ötekiler direk veto.
Tabilli söylerim, bir kız edebine göre giyinmesi laZım😊
Tayt mini filan giyemez. Kapanirsa sevinirim tabiki tabi dogru sekilde olmak sartiyla
ben karışırım canım kızımada eşimede ailemde 1. derece sevdiklerimede yapım bu giyene lafım yok ama her insan kendinde olunca kıskanır ;)
vücudu gösteren tahrik unsuru olabilecek hicbirşey giydirmem evlenene kadar ortam sapık kaynıyo
büyük konuşmak istemem fakat never never şimdi ki görüşüm bu
Kapanmasini memnuniyetle karsilarim diger dediklerine dikkat etmesini soylerim
Tabiki karışmam bana karışmıyolar bende kızıma karışmam
gitsin ne olucakki ne zararı var. bende giyiyorum. spor yaparken.
elbise konusunda cok kısaysa giydirtmem ya da karıma söyleyip uyarmasını söylerim tayt giyebilir kapanıp kapanmamakta ona kalmış
istediğini yapsın
benim çocuğum uygun yaşa geldiğinde kendi seçimlerini kendisi yapacaktır
karışırım tabi yollu kız istemem ben. kapanmak isterse karışmam Türklüğün yolundan gitsin yeter
Çocuk o istediğini giydirir annesi,
Ergenleşince benim kızımsa giymez zaten!
Elbisesine tabiki karisirim kapanma konusu ona kalmis ona bise diyemem
Evlat katili olmak istemiyorum.
Tayt konusunda mi kapanma konusunda mi 😄
Deme öyle dövülur ya yazık 😄
Kızını döversen ben de seni bulur döverim 😂 😄
Açık saçık giyinmesini istemem düzgün giyinsin kapanmasınada karışmam kendi görüşüne bırakırım.
Tayt giysin sonra millet baksin hayvan gibi ondan sonra ben de erkegim diye milletin icinde gezeyim.
Tabiki soylenır herseyın bı kararı vardır tadı kacmadıkca hersey guzeldir
yok arkadaş tayt falan giyemez kapanmasıda kendine kalmış
Ben kız arkadaşlarima karışiyorum vallahi. Sanki çorabı giymiş etegi unutmus gibi duruyosun derim :)
Doğru olan birseyi soyledim ama yalan degil ki
@selam
Karismam izin veririm kapanmasina da karismam kendi tercihi saygi duyarim
açık giymesine izin vermezdim kapalı giyinmesini isterdim :) kapanmasıda hoşuma giderdi
Dolunay büyüyünce cevaplarım afd
Kızının adı dolunay mi ne kadar güzel isim 😂😂
Tanıştır birgün bizi 😄 ben de dolunay olsun istiyorum kızımın adı 😄
Savaş tanrısı olarak bu tehdit cidden korkutucu oluyor 😂😄
O zaman nickini inkar et ve artık Eros ol 😂😄
tayt elbisemi ya çıplak gezsin altına bişey giymesin daha iyi
Izin vermez misiniz yani 😄
tayt giyilirmi sence
daha evlenmeden ne kızı yaa ama karışırdım
Hangisine kapanmasına mi açık giyinmesine mi 😄
açık giyinmesine tabiki de !!! geçen yaz fethiye de çalıştım cehennemin ortasında gibiydim o ne l*n öyle medeniyet kültür diye diye soyunuyor insanlar
Belli bir yaştan sonra giyemez..
Helal Sana :///
Kapanmasını nasıl karşılarsin 😄
Karışırım. İzin vermem.
Kapanmasına mi açık giyinmesine mi 😄
Kapanıp kapanmamak ona kalmış bir şey bu konuda baskıcı olmam. Fakat tayt giymesine ve kısa etek giymesine karışırım.
Çok hoş bakmam tırtıl kardeş.
Nasıl bır tabir sergilersiniz peki 😄
Peki senin baban ne diyor?
Ben giymeyi tercih etmiyorum o yüzden birsey demedi hiç 😄
Dene bir ara
geyikli olmadığı sürece olabilir
Karisirim alem kotuye gidiyor :)
Izin vermem israr edersede döverim
Nasıl kiyacaksin kızına bır tayt için değer mi onu kırdigina ☺ kapanmak isterse ne yaparsın 😄
Kapansın. Açık saçık gezdirmem.
Benim kızım olsa o taytı alamaz bile:):)
Aynen adam akıllı giyinsin
İzin vermem tayt giymesine.
Tayt ise don daha iyi güzel
Büyük ihtimalle hayır..
Kapalı olucak zaten başka yolu yok.
Gece uyurken neden olmasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar