13 sene once yasadigim paranormal olay?

Cok net hatirliyorum 2010 senesi, Ağustos ayi, o zamanlar 12 yasindayim , yer bursa mudanya, bademli koyu. Gece boyle yanlamasina uyuyorken ust kisimda kalan kolumda bir kasinti hissettim. Kasimak icin elimi diger koluma goturdum. Elim esnek plastik gibi birseye deydi. Bu ne la diye arkami bir dondum karsimda su uzayli karsilasmasi yasamis insanlarin ve medyanin griler diye tasvir ettikleri turden bir varligi gordum. O plastik gibi seyde megerse onun parmagiymis. Derisi ayni plastik gibiydi cunku ben plastik sandim ilk. Boyle uzun 30-40cmlik parmaklari vardi. Kocaman bir kafasi siyah gozleri, kagit gibi bembeyaz teni, kucuk bir agzi vardi. Burnu yoktu iki tane delik vardi burun yerinde. Hafif kambur duruyordu ve boyu 180 falandi. Suratinda ayni yasli bir insan gibi kirisikliklar vardi. Gri, aliminyum folyoya benzer parlak bir elbise giyiyordu. Ben ilk 5 sn falan yasadigim sokla olayi anlamlandiramadim. Uzayliyi kardesim sandim. Gozgoze 5 sn falan bakistik oyle. Ben o 5 sn nin sonunda olayi cakip dedimki icimden "ahanda uzaylilar gercekmis" hemen yan odadaki anneme "anne anne" diye seslenmeye basladim. Annemde uykusuna duskun bir kadindir. Annem uyurken evi yaksalar usengecliginden kalkmaz o yataktan. Oyle bir kadin. Herseyi yap ama uykusunu asla bolme. Uykusunu boldunmu canavara donuyor. Tabi annem beklendigi gibi ne kadar bagirsamda gelmedi. Belki gelse kendiside gorecek uzayliyi. Ne var ne bagiriyorsun diye birde ustune beni azarladi yan odadan. Dusunun bir yandan uzayli ile gozgozesin bir yandanda annen yan odadan sana avazi ciktigi gibi bagiriyor ne diye beni uyandirdin diye (ama bakin yinede gelmiyor kadin hay allahim) neyse uzayli o an yavasca penceye dogru ilerledi. Pencelerden cok guclu bir isik tum odami aydinlatti ve uzayli kayboldu. Ben o gece bir daha uyuyamadim bir daha gelecek korkusuyla. Isiklari falanda actim ve oyle oturdum. Annemede diger gun olayi anlattim. Annem bana inanmadi bana ruya gormussun dedi ama tuhaftir bagirmami duymus. Madem ben ruya gordum sen kimin bagirmasini duydun. Madem ben ruya gordum ben ne ara uyandim o ruyadan dedigim gibi ben o gece bir daha uyumamistim hic, ayrica uzaylinin bana dokunusunuda hissettim kolumda. Kesinlikle ruya veya halusinasyon degildi. Iste boyle bir olay yasadim ama kimseyede inandiramadim, zaten normaldede oyle herkese soylemem. Birtek diger gun anneme soylemistim. Deli demesinler diye saklarim. Cok guclu bir uzayli inancina sahip olmama ragmen sosyal hayatimda onlara inanmiyor gibi yaparim halkubi kendi gozlerimle gordum.13 sene oldu halen bu yasadiklarima bir aciklama bulamadim.

Sizce o gece neler yasandi.

Güncellemeler
+1 yıl
Birde sonralari kendim gibi uzayli karsilasmasi yasamis insanlar hakkinda hep okumalar yaptim. Kendi yasadiklarimla cok benzerlikler yakaladim ve genelde benim gibi cocukken ziyaret edilenler sonra ileri yaslarindada tekrar ziyaret ediliyormus.
Ben 13 senedir bir gece tekrar gelecekleri umidiyle yasiyorum.
13 sene once yasadigim paranormal olay?