Kalça kemiğimin üstüne düştüm doktora gitmeli miyim bir haftadır ağrısı dinmiyor ama kırık olsaydı şu an dayanamazdım, bilen yanıt?

iyice durumumu anlayıp düzgün yorumlayın diye olayı size uzun ve detaylı anlatacağım. şimdi ben dağ tırmanışı yapıyorum ailem gitme düşersin demesine rağmen gittim ve düştüm yaklaşık bir haftadır aileme farklı nedenler sünarak tırmanışa gitmediğimi söylüyorum halbuki kalça kemiğimin üstüne düştüğüm için bırakın tırmanmayı yürüyemiyorum bile hatta ilk düştüğüm zaman ağrıdan uzun süre ağladım ve yerimden kalkamadım. şimdi durum şuki günden güne ağrım hafifliyor ama genede kemiğim çok ağrıyor başta doku zedelenmesi sanmıştım ama değil baya kemiği ağrıyor doğru düzgün oturup kalkamıyorum bile. şimdi asıl soru doktora gitmek istiyorum röntgen almak için ama aileme desem binton tantana yapacak işte ben sana gitme demedim mi düşersin demedim mi niye gittin bak işte kendini sakatladın ya kötü bişey olmuş olsaydı ben insanlara ne derdim ya rahmin düşerse vs vs hatta büyük ihtimalle ilerde düzelirsem bile tekrar gitmeme izin vermez. “İşim yok ve kapalı bir ailede yaşadığım için sürekli evdeyim tek nefes aldığım yer tırmanışa gittiğim zaman o yüzden bir daha gitmeme düşüncesi şu an için benim için ölümle eş değer.” Arkadaşım gel beraber gidelim diyor ama kendim o kadar parayı ödeyemem şu an için zaten işim yok baya para harcamam gerekiyor bide tek başıma doktora gitmekten de korkuyorum açıkçası ya ciddi bişey varsa bide arkadaşımada çok güvenmiyorum annesine anlatmış bile benim durumu ee aq ne zaman benim için iyi bişey yapsa ya başı ya da sonu kötü bitiyor işte gelmiyor erteliyor ya da. şimdi ben ne bok iyicem ağlicam ya tek başıma mı gitsem doktora ya da doktora gitmeme gerek var mı sonuçta yaklaşık bir hafta oldu kırık olsa dayamazdım hatta yürüyemezdim bile peki bu bitmek bilmeyen ağrı ne o zaman ağrısı neden dinmiyor lütfen bilen birisi cevaplasın durum ciddi.

Kalça kemiğimin üstüne düştüm doktora gitmeli miyim bir haftadır ağrısı dinmiyor ama kırık olsaydı şu an dayanamazdım, bilen yanıt?