Güncellemeler
+1 yıl
Cok tuhaf hem benle iletisim istiyo bide sey yazmis instagram ilgilenmiyorum silcem az kaldi
Benden hoslaniyo onu biliyorum cok ugrasti fakat yazinca 1 saate bir yaziyo mesela napiyosun falan diyoruz yazana kadar 1 saat geciyor telefonu asla eline almiyo yani böyl bisi olabilirmi akici sohbetimiz yokkinnasil anlatabilirim bunu ona? Bizim tanimamiz ani oldu gidecegim son gün hatta o dedi mesafe falan engel drgilfir ama engel iste daha saatr bir yazoyosun konusamiyoruz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayatım bazı erkekler elde edene kadar uğraşır. ama düzenli ilişki onlara göre sıkıcıdır. muhtemelen senin sevgilin de öyle. uzak durmak en mantıklısı. eğer bu durumu sana 1 kez bile hissettirdiyse artık o ilişkinin ömrü için geri sayımı başlatabiliriz. üzgünüm...
Askim zaten dün yazdim ilk defa. Ondan önce arkadasima haber gondermis yazmiyo falan diye iste dun mesaj attim.. cok gec cvp veriyo. bastan beri böyle iyide mesaj attiran kendisi
tek derdimiz bu olsaydı keşke :D :D 😝
roz bunu görmeli :D
sen de merak etme konuş onunla .>) 👍
Başka kızla saatlerce sesli görüşmekten dolayı sana mesaj atamıyordur, sal eziği. 15 dakikada bir telefona bakmadan duran kaldı mı bu devirde 😃
Almiyor cidden eline cok sasiriyorum
Gemide kırbaçlarak kürek mi çektiriyorlar 🤣
Gemide kırbaçlayarak kürek mi çektiriyorlar 🤣
Cok tuhaf
Niye
6 saat oldu cvp yok
Kalbi başkasında itin. Emin ol 😳
Ciddimsn
24 saat oldu
Ya sadece tahmin. Belki sen üzdün çocuğu
Bak
Allah askina bir erkek neden 17 saat sonra yazar? ↗