Güncellemeler
+1 yıl
1 2 tane de olsa ciddi cevap gelsin 🤔
Bir çok kişi var bu bende de var tek konum var aşk ilişkiler birde psikoloji hadi psikoloji önemlide aşkı gereğinden fazla takmak çok saçma geliyor ve ben sürekli birilerine tavsiye verip dertleniyorum manyak gibi travmalarımdan dolayı galiba engelde olamıyorum aşk olunca ne oluyor sanki çok önemli gibi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk önemli mi derken neye göre. Evlilik için mi? Yoksa aşk yaşamak için mi? Aşk Bir Duygu ama güzel Bir Duygu. Olmadı şart değil. Olsa iyi olur.
Bazen şartmış gibi fazla takılı kalınıyor hep bir eksiklik hissi oluyor
Şart değil. Ama insan için güzel bir şey. her şey aşk ve Sevgi üzerine hareket eder. Sevdiğin yemeği yemek istersin. Güzele Bakar çirkine bakmazsın
Aşk değişik bı kimyadir insanın zihninide hayatinida iontrolsuz bı şekilde ele gecirir
Zihni meşgul eden boş bir konu
Boş olsaydı hayatta bu kadar önemli olmazdi
Nesi önemli bu derece şu an çok anlamsız geliyor mutsuz eden bir şey
Mutluyken odak noktankende öyle diyomuydun
Artık o mutluluğun geçici olduğunu biliyorum
Fani hayatsa bu illaki her şey geçecek bu yaşarken o duyguyu yalanlamaz
Yalan mutluluk işte
Hayır yasarken anlamlı sonrasında her şey yalan olur
Çünkü tek tarafta hep bir yalancı olur buda çoğunlukla erkeklerde
Aşk gereksiz mi yani
Hayatın merkezine koymak fazla düşünmek üzebiliyor o yüzden öyle dedim sende sıkıcı bulmuyor muydun sanki 🤔
Ben sadece soru soruyorum benim dusuncem değil mesele
Bende sordum 😅 mantıken gereksiz bulsam da biraz duygusal olarak önemli bir yerde benim için
Soruyu soran sensin bu konu uzerıne yorum yapıyorum ben sorsam nolcak mesele benim sıkıcı bulmam mı yoksa senin niye oyle buldugun mu
Mesele benimle ilgili doğru ama açıklama yaptım ve bende sormak istedim sadece pardon sana soru yöneltmemem gerekliydi
Benim şöyle bir huyum var tartısma esnasında mesela yaptığım bir konuyu sırf tartısmayı kaybrtmemek icin yapmıyorum derim eğer bu ask meselesini nerde konustuysamda aynı bunu yapmışımdır
Anladım bende yapmıyorum sadece amacım soru yöneltmekti konu hakkında neyse
Verdim zaten sordugun sorunun cevabınıda
Peki
İyi geceler
İyi geceler
Aşk dediğin boş muhabbet zaten
Takmaayacn
tamam