Benim memleketim değil hatta memleketim laik modern bir yer ama ben konyayı seviyorum
aşırı dinci kesim olsada genelde insanları yardım sever
bir de şehirciliği güzel bana göre
(Kaba ve ya insanları kırıcı cevaplar olursa sileceğim)
Benim memleketim değil hatta memleketim laik modern bir yer ama ben konyayı seviyorum
aşırı dinci kesim olsada genelde insanları yardım sever
bir de şehirciliği güzel bana göre
(Kaba ve ya insanları kırıcı cevaplar olursa sileceğim)
Bi kere gitmiştim baya çöl gibi gelmişti bana. Bi de dolmuşa bindim dolmuşta adam telefonla karısına başka bir kadınla nasıl birlikte olduğunu anlatıyordu. Heç de bi şey yapaman onu da düt gayrı senin gadar diyerek dolmuştan indi. Baya da hacı sakallı temiz müslümana benziyordu :D
Gerçekten çöl gibi doğru bu 😅 diğer konuya yorum yapamayacağım rezalet
İnsanları sehirlere göre degerlendirmek çok yanlış... Türkiyenin her ilini gezmiş biri olarak, her yerde iyi ve kötü insan vardır... Asıl sorun sizin o insanlara nasıl baktıgınızdır..
Güzel yorum teşekkürler
o senin güzelligin...
Cevap
9Cevap
Konya fena değil ama insanı kaba oluyor genelde ondan sevilmiyor
Sevmiyor değlm
Bazı insanlar şehirleri kötü de etmez
Dinci olmasına rağmen derken? Dindarlarla ne alıp veremediğiniz var ya?
Dindarlarla sorunum yok. Başkalarına karışanlarla var aşırı yazmam boşuna değil.
Karamanlıyım ve konyaya çok yakınız adeta arka mahallemiz diyebilirim Konya güzel gelişti ve harika bir yer bence.
Konyalı iyi insanlar da tanıdım ama çoğunluğunu sevmem. Üstü erenlerdir altı verenlerdir demiş bir Konyalı Konyalılar için.
aşırı dinci olması benim için zaten rezil bir yer olması için yeterli.
şahsen şehir güzelde gelmiyor bana
Aksine bir Ankaralı olarak gayet severim Konyalıları ve Konyayı. Türkiye'nin en güvenli ve sakin şehirlerinden biridir.
Ben orada okudum seviyordum yani üni ortamı çok güzel
Ne güzel 👍🏻 sosyal medya da belki dalga geçmek için bu kadar abartılıyor bilmiyorum ama en güzeli kendin tecrübe etmek
Ya ben Konya’ya üni için gidip kötü diyeni görmedim. Mesela şehrin merkezi yerleşimi eski ama Selçuklu ve otogardan üni tarafına doğru çok gelişiyor
Kent plaza tarafı dimi? Orası çok güzeldi
Kent değil real awm tarafı otogarın orası ve üniversiteye doğru olan yerler. Üni etrafı zaten en gelişmiş yerleri Bosna
Geneli yobaz ve başka fikirlere açık değil
Yobazlar
orada mı yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?