Bugün dalgaya maruz kaldım?

2 haftadır falan dershaneye gitmedim psikolojik olarak çöktüm buda bende çeşitli ağır hastalıklara neden oldu 2 hafta sonunda derhanede başıma gelmeyen kalmadı sınıftaki 2 kız bugün sürekli konuşup bağıra bağıra gülmleler sataşacak yer arıyorlardı istekli azgı derste bile aynısını yaptılar hocaların uyarmasına rağmen bende anksiyetemden dolayı hiç konuşmayan kendi halimde birisiyim hocada bunlar konuşuyor bu konuşuyor bu konuşmuyor tarzında bir şey söyledi o an mahçup oldum hafif tebessüm ettim o 2 kız benimle dalga geçti o hiç konuşmuyoe ki gibisiden güldüler olaylar burada bitmedi bir başka kızda var bana takık oturup kalkmama dahi karşır nereye gidiyorsun ne yapıyorsun sürekli sorgular neden neden diye genelde canım gibi açıklama yapıyorum bu sefer haddini bildirmeye uğraştım yarın derse gel olur mu derslerden kalma 3 haftadır gelmiyorsun diye bana laf çarpıyor sürekli hareketlerimi denetleyen birisi iyiye yatarak ve ben bukįzla muhattap olmuyorum hatta duymazdan geliyorum duymadı cevap vermiyor dedi bir başka kızda o zaten duymazda konuşmazda dedi herkes benimle bozmuş yani bunlarda yetmiyormuş gibi minibüstede ayrı bir cinsle karşılaştım minibüsten inerken bana çapsız çelimsiz tarzı bir şey dedi fısırdayarak ağız yüz bükerek ve benim dersahaneye gitme isteğim kalmadı ailemde git diye ısrar ediyor ama ne o ortamda ne hocalarla huzurum yok sizce ben mi abartıyorum?
Bugün dalgaya maruz kaldım?