Güncellemeler
+1 yıl
Tahminimce eve almada ilk tercih Suriler olur.. Bakalim. sozluk yazarlarinin tercih hangi multeciler
Bu kampanya Cumhurbaskanligi tarafindan. Herkesin evine. bir Paki. Herkese.. bir Hindu. Herkese bir. Siyah Afro.. diye eve alma kampanyasi yapilsa. Sokaklarda dolasan multeci kalmaz. Onlari sevenlerde. Mutlu olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben almam evim olursa, malum partililer seve seve alacağından eminim çok yardimseverler ya (!)
En Azindan. Bir. Suri. veya. bir. Pki, de mibalmazsin. Sevaptir. O zaman. bu buyuk Sevap isini. AK partiye birakiyorsun. Onlarin guzel bir sozu vardi.. Mumin kardese yardim. Sevaptir.
Bir Afro denize. Buyugunu nasil birakir. once sagina soluna bakar. kimse yoksa sessizden birakir... Ve tekrardan. etrafi inceler. kimse bakmiyorsa rahatlamis olarak plaja doner. yatar ve guneslenir.. Soru. su..1- O denize birakilan malzemeye carpan. Turk ne yapar. denizen cikar ve Selpak. Tuvalet kagidiyla dokunan yeri temizler.. buyuk bir sorun degil bu der. ve multeci. sevgidinde azalma olmaz.. takdir sayan biri. olur
Yukaridaki. Denize. Malzeme birakma islerini tum gocmenler yapabilir. Suriler Pakiler Hindular Afgolarda yapabilir. cunku plajlar onlarla dolu... her yer. de kokulu malzeme olabilir. Carparsaniz. Selpak. Kullanin. ve. buyutmeyin bu kadar.. ne var. yani. buyutecek
Ben Herkese. bir Suri. Kampanyasi. olsaydi. herkesin cok sevinecegini dusunmustum.. Dusunun herkes bir Suriyi. evinde. misafir ediyor ve Sokaklarda Suri yok. Harika. olurdu... Ama kimse ilgilenmedi. Hayal kirikligina ugradim. bu proje. olmayacak gibi.. Moralleri bozulacak ama. bunu. AK. Yetkililerine anlatmak gerek..
Knk uzun yazmışsın sabah beri monitöre görüntü gitmiyor uğraşıyorum boş yere elini yorma üsttekiler rahat bildiğini okuyor olan sana bana oluyor sağlıcakla kal
Bana en dokunan. Plajlar gidemiyorsu. Cunku Suri dolu plajlar.. Adamin agirina gidiyor.. Niye doldurdular bunlari.. ulkede sistemin yok.. Gocmen alacaksin. Sal GITSIN.. Saldim cayira. Indim bayira. Yapti bu hukumet.. Olan Halka oldu. Nasilsa. Maaslarini. Aliyorlar. Guzel evleri var.. Cileyi Halk ceksin..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!