O bir tane örnek ben genel manada erkeklerin bu konuda kadınlardan üstün olduğunu düşünüyorum bir erkek olduğum için değil kadın da olsam aynısını derdim
Seksist yaklaşımlardan hoşlanmıyorum. Cinsiyet ayırt edilecek bir konu değil. Keza arkadaşım hoş geldin deki tolga ya da gülüyorum cem yılmaz'a da. Türkçenin de içine ettim düzeltmeye de bir üşendim😂😂
Bu adamların işi bu zaten ama mesele o değil günlük hayatta erkekler mi daha komik kadınlar mı onu soruyorum ben o adamlar zaten bunu iş olarak yapıyorlar 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karaktere göre değişir,
Ben bi Yasemin sakalloğluna yarılıyorum 😂
Yani ağız komedisi yapıyor biraz iyi yaptığı için de bence tutuluyor
Boğa burcı espri anlayışı farkıdır o da🙄😂
O olsa o da burcı derdi bak😂😂 elim de sürçüşmüş olsa😂😂
O bir tane örnek ben genel manada erkeklerin bu konuda kadınlardan üstün olduğunu düşünüyorum bir erkek olduğum için değil kadın da olsam aynısını derdim
Seksist yaklaşımlardan hoşlanmıyorum. Cinsiyet ayırt edilecek bir konu değil. Keza arkadaşım hoş geldin deki tolga ya da gülüyorum cem yılmaz'a da. Türkçenin de içine ettim düzeltmeye de bir üşendim😂😂
Şimdi sexsist yaklaşımlar bu dönemde özellikle arttı ama genel manada bakacak olursan sexsist olmayan yaklaşımlar da çok
Kadınla aynı burcuz diye esprisine dedim de Cem Yılmaz, Erdem Yener bunlar da boğa burcu tesadüf olamaz. Ağzını toparlayamıyor insan izlerken😂😂
Şimdi o adamlar mizahşör ama benim bahsettiğim senin benim gibi insanlar arasından diyorum ben günlük hayattan bahsediyorum ben
Arkadaşım Hoşgeldindeki Tolga çevik de boğa burcuymuş bak şimdi baktım😂
Ben de canımın istediğinden bahsediyorum Allah Allah😂 neysee polemik havamda değilim 😂😂😂
Bu adamların işi bu zaten ama mesele o değil günlük hayatta erkekler mi daha komik kadınlar mı onu soruyorum ben o adamlar zaten bunu iş olarak yapıyorlar 😀
Diyebilirsiniz mesele yok ama konuyu saptiriyorsunuz 😀
Konu senin olabilir ama yorum benim ben açtıysam nereye istersem oraya saptırırım 😂😂 ilgilenme ya saçmalıyrm😂
Olur ya ama düzey hosuma gitti devam ettiririm istediğim kadar soru benim 😂😂
Tabiki erkekler komiktir
Bende öyle düşünüyorum
Erkekler tam bir şaklaban
Niye öyle dediniz hanımefendi alındım gücendim
Şaklabanına göre değişir kimi şaklabanlar sarayda normal haktan daha iyi yaşıyor 😏
Komikler anlamnda