Ayrı eve çıkmak konusunda görüşlerinizi ve bulunduğum durumu yorumlamanızı istiyorum?

Merhaba arkadaşlar. 19 yaşındayım. Normalde üni 2de olmam gerekiyodu ama bazı sebeplerden örgünden liseyi bitiremedim, açık öğretimden devam ettim şu an sonuncu sınıftayım ve bu sene ygsye girme şansım var ama bizim ev biraz sıkıntılı ders çalışmak imkansız... 4 kardeşiz ev sobalı olduğundan herkes kışın salonda oturuyo ve diğer odalar soğuk ders çalışcak yer bulamıyorum. Babamın umrunda değil. Annem desen dünyadan bir haber. Kardeşlerimle sürekli çekişme içindeyiz 2 abim bir küçük kız kardeşim var abilerim hiç abi gibi değil aksine düşman gibi sürekli bana senden bir b*k olmaz gibisinden sataşmalarda bulunuyolar. Bunlara karşın eve çıkmak istiyorum aylık 800 tl gelirim var. Üni okuyan bir bayanın yanına yerleşme gibi bir düşüncem var. Bu düşünceyi annemle paylaştım karşı çıktı ' beni öldürmek mi istiyosun' gibisinden saçma sapan bir laf etti. Çok fazla sıkıntılı bir dönemdeyim ne yapcam nerden tutuncam bilmiyorum... Eve çıkmakla hata mı ederim iyi mi ederim o yükü kaldırabilir miyim... Napayım sizce?
Ayrı eve çıkmak konusunda görüşlerinizi ve bulunduğum durumu yorumlamanızı istiyorum?