Doğum yapan kadına acil kan lazım oldu diyelim. çok kan kaybetmiş kan aranıyor, sizden kan istediler diyelim verir miydiniz vermez miydiniz?
Ben kan vermezdim kimseye siz olsanız verir miydiniz?
Doğum yapan kadına acil kan lazım oldu diyelim. çok kan kaybetmiş kan aranıyor, sizden kan istediler diyelim verir miydiniz vermez miydiniz?
Ben kan vermezdim kimseye siz olsanız verir miydiniz?
Gözüm kapalı veririm, karşımdaki bana olayı anlatırken başlarım kolumu açmaya hatta. Kan vermem için birinin doğum yapmasına da gerek yok ihtiyaç olmasa bile ara sıra gidip kan bağışında bulunurum ki ihtiyaç varsa alabildikleri kadar alabilirler, memnuniyet duyarım.
Verirdim ben.. peki siz neden vermezsiniz?
çünkü kimsede insanlık kalmamış. benim ihtiyacım olsa o bana istediğimi verir miydi peki?
Cevap
12Cevap
Verirdim. Vakaya direkt şahitsem gönlüm rahat olur ama Kızılay a falan kan bağışlamam kolay kolay
Kızılay 36 yerden maaş alıyor
Kızılay 36 yerden maaş alıyor vicdansız olmuyor, Doğum yapan kadın maaş alıyor vicdansız olmuyor ben kan vermedim diye vicdansız oluyorum zihniyete bakk. sanki kendileri dörtte dörtlük insan. Hanginiz 36 yerden maaş alıyorsunuz o kadar para kazanıyorsunuz. Kimseye kan vermek zorunda değilim
İnsanların verdiği vergiyle onlar doğum maaşı alıyor biz vergi vermesek onlar o kadar para alır mı
Sen 36 yerden maaş alıyor musun? Trilyon kadar para kazanıyor musun? Kan vermediğim için gelmişler bana hakaret ediyorlar medeniyette yok kimsede
İnsanlar elektrik, su, kirayı veriyor vergi olarak. Onlarda senin verdiğin vergiyle maaş alıyor Amerika’nda Almanya’da bu ülkedeki zihniyet insanlar yoktur.
Çok merak ediyorum hanginiz o kadar maaş alıyorsunuz 36 yerden birden kazanıyorsunuz
Bu ülkedeki insanlara kan vereceğime Hristiyanlara veririm Ruslara ve Almanlara veririm, çünkü bu ülkede ki insanlarda ne beyin var nede medeniyet şunlara bak kan vermediğim için etmedikleri hakaret kalmadı. Kendileri 12 yaşındaki küçücük kızla evlenip kızı s... yor
Kendileri 12 yaşındaki kızla evlenip kızı s... ikiyor sonrada insanlık diyor. Sende medeniyet olsa küçük kıza ilgi duymazdın ne bu kızlardan medeniyet olur nede erkeklerden. Bu ülkede ahlaksız çok var namuslu kız mı kalsı
Kendileri 12 yaşındaki kızla evlenip kızı s. ikiyor sonrada insanlık diyor. Avrupa’da öyle zihniyet insanlar yok
12 yaşındaki kız bebektir çocuktur 30-40 yaşındaki erkek nasıl olurda küçücük kızla evleniyor. Avrupa’da Amerikan da öyle zihniyet pedofoli erkekler yok. 18 yaşındasın evlen falan hadi işine ya evlenmek isteniyorum. Eskiden okulda bile benden yaşça büyük erkek bana cinsel tacizde bulundu sırf bana dokunmasına izin vermediğim için bana şiddet uyguladı kimse sesimi duymasın diye ağzımı kapattı. Sırf o erkekten yaşça küçük olduğum için o yüzden bana küfür etti. Bu mu insanlık ve medeniyet sen insan olsan küçük kıza dokunmazdın. Tabi kızın rızası olsa neyse tamam diyeceğim de sen kim oluyorsun da 10 yaşındaki kıza dokunuyorsun iğrenç zihniyet erkek seni. Amerikan da öyle zihniyet erkekler yoktur. Ceza olsaydı eğer o erkek bana zorla dokunur muydu bu ülkede adalet mi var. Birisini vahşice öldürüyorlar hiç ceza almıyorlar. Bir erkek kendini o seviye rezil ediyorsa erkek adam değildir. Çok merak ediyorum hangi erkek bir kıza zorla dokundu. Eğer çocuk gelin varsa belkide rızası vardır ama benim rızam yoktu
Veririm niye vermiyim ayrica doğum ile ne alakası var bunun deli ediyorsunuz insani😡
Kimseye kan vermek zorunda değilim farketmiyor ne olursa olsun
tamam banane senden ya sanki kan ver dedik doğum ile ne alakası var neden doğum dedin ben ona kızıyorum kan ver verme banane sen vermezsin bir başkası verir o insana
Kimse kimseye kan vermiyor ki
Niye insanlık mi olmuş kan mi kurumuş ne olmuş
Ayrica beyinin k*çinda mi senin lan diyorum ki neden doğum yani ne bilim kaza geçiren biride olabilir niye illaki doğum
İyilikten maraz doğarmış boşuna dememişler. Kimseye acımam ben, üstelik insanlık öldüyse sizin gibi insanlar olduğu içindir
Düzgün konuş istersen
Bas git lan sana simdi bisey söylerdim de neyse zilli hepimiz senin o kirli kanına kaldik bekliyoruz ne zaman vereceksin de kirtulacaz Allah senin gibi insanlara muhtaç ettirmesin Amin amin amin
Konuşmuyorum lan
Sen bas git istersen beyin yoksunu
Sil yorumumu seninle muhatap olmak istemiyorum midem kalkti
Allah için bir sus ya Allah için.
Lan bak git sil yorumumu ya da yorum yapma almayım pacani aşağı
Hoşt havlama köpek gibi
Bence sende cok miyavlama tabi anlamazsın ama neyse ben yine soyledim
Kudur catla patla
Sen hala konuşuyor musun? Sus artık konuşma
Hoşt köpek
Yorumumu sil konuşmiyim niye silmiyorsun noldu hi söylesene noldu niye silmiyorsun silemezsin ki bünyen kaldırmaz
Ergen ergen yorum yapma hadi işine bak
Sana hoşt ağzımı acma
Kuzular gibi 36 yerden maaş almıyorum şimdi anladın mı beni
Sg lan
Kızılay gibi 36 yerden maaş almıyorum
Sen sg köpek
Ne alaka lan ne alaka
Ulan sana küfür etsem ne yazar insan olamadıktan sonra hadi by
Bb
sen 36 yerden maaş alıyor musun bir cevap ver sonra insanlıktan bahset
Lan peşimi birak manyak 😅bas git la bb dedin konuşma bitti gitti niye yaziyon yine
Sus artık manyak sensin
Niye illa kadın ki? Kana ihtiyacı olan herhangi biri diye sormak varken niye kadın?
kanım uyuyorsa ve sorun yoksa verirdim bebiş annesiz kalmasın
Daha önce birçok kez kan bağışında bulundum. Yine verirdim.
Kadına bağlı dermişim bfhshs seninki kadar alakasız cevap olsun diye yazdm dhshs
Umarım kan vereceğim insan senin gibi bir düşünceye sahip değildir.
sizin gibi zihniyet insanlara zerre kadar iyilik yapmam ve hiç insanlık yapmam
tabiki verirdim, kan grubumuz uyuşuyorsa.
verirdim düşünmeden.. uyuyorsa kan grubum🤷♂️
Ne alaka doğum veririm tabiki ne olucak
Üniversitede vermiştim
Verirdim ama kan vermeye dayanamıyorum
Insan degilsen vermezsin
İnsan olmamakla ne ilgisi var vermek istemiyorum
İnsanlıktan bahsediyorsun da sen sanki dörtte dörtlük birisin
Kızılay 36 yerden maaş alıyor ben o kadar kazanıyor muyum? Kan vereceksem parasını alırım öyle veririm bedava olmaz o parayla kendime bakacağım kitap alacağım. Versin parayı alsın kanı
Kızılay 36 yerden birden maaş alıyor bir soru sormak istiyorum sen o kadar kazanıyor musun ya da hanginiz o kadar yerden maaş alıyorsunuz. senin verdiğin kanı bile parayla satarlar para vermezsen kanı da hastaya vermezler
Veririm tabi ki
verirdim
veririm tabiisi
Verirdim tabiki de
Tabi ki veririm
Veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar