Ben bu konuda çok bilgi değilim çiçeğim sadece bakıp 2 postmenopazal ikiz çocuk olabilir mi diye fikir yürttüm ama postmenopazal sağlıklı demek muhtemelen bir iki haftaya bir daha test yapacaksın yapınca tam detaylı öğreneceksin ama teste gidene kadar kadar oturmana kalkmana dikkat et ani hareket etme ağır kaldırma daha yeni hamilesin dikkat et ki bebek tutunsun sakın ster yapma 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pek anlamadım ama sanırım hamilesin belgede pozitif negatif olması gerekiyor en aşağı bak
Öyle bişey yazmıyor maalesef
Ya yanlış anlamadıysam 8 haftalık ikiz bebek bekliyorsun bunu niye orada detaylıca öğrenmedin ki
Şaka olabilir
Eminmisiniz bakım çok heyecanlandım gerçekten ikiz olabilir mi
Bilmiyorum canım sakin ol yakında bir sağlık ocağı veya eczane varsa git sor... Ben yanlış anlamış olabilirim💚
Sağlık ocağı var gidip soracam şimdi heyecandan buraya yazdim
Tamam canım ben de merak ettim öğrenince buraya yaz😻
Tamam
Gittim geldim gebelik var diyor ama değer çok düşük
Hayırlısı ile kucağına al inşallah 🧿Değer niye düşük? İkiz mi peki 🤭
Bilmiyorum ikizi teste bakınca anlaşılıyor mu
Ben bu konuda çok bilgi değilim çiçeğim sadece bakıp 2 postmenopazal ikiz çocuk olabilir mi diye fikir yürttüm ama postmenopazal sağlıklı demek muhtemelen bir iki haftaya bir daha test yapacaksın yapınca tam detaylı öğreneceksin ama teste gidene kadar kadar oturmana kalkmana dikkat et ani hareket etme ağır kaldırma daha yeni hamilesin dikkat et ki bebek tutunsun sakın ster yapma 😘
Stres*😄
Aynen haklisin
4 haftalik hamilelik var gibi geldi banada ama ikiz bebek kanda cikar mi bilemedim. Sanmiyorum. Bazen saklaniyor cunku ultrasonda.
4 haftalik gebelik var ultrasonla keseye bakilmali
Hamilesiniz 4 haftalik olmasi lazım haftaya tekrardan kan alirlar sizden
Eminmisiniz evet haftaaya tekrar dediler
Evet eminim ama tam kese olusmasi beklenir
Şu an 4 haftalık mi bana biraz bilgi verin şimdi ne yapmalıyım
Tkp edebilir misin
İstek attım
İkiz çocuklara hamilesin babası çok mutlu olcaktır
Şaka mı yapıyorsun lütfen ciddi bir durum
Evlilik, çocuk yapmak bakımını üstlenmek tabi ki ciddi bir durum ama biraz da zorluğu var
İkiz çocuk gerçek mi
İhtimal
2 bucuk haftalik hamilesin