Hamilelikte kanama?

Merhaba bir şey soracağım ben şu an 6-7 haftalık hamileyim
Geçen geçen hafta kadın doktoruna gittiğimde sadece kese belli oluyordu başka hiçbir şey yoktu.
Maalesef maalesef düneyin karın ağrısıyla hastaneye geldim ve düşük yaptığımı düşündüm
Ve doktor muayenesinde bebek ve kalp atışını gördüm şu an tam olarak kaçıncı haftadayım bilmiyorum ama doktorun benden kan aldı ve şu an yatalak oldum resmen. Yani tuvalete bile artık gidememek hale geldim, bir süre hastanede kalmam gerektiğini söylediler ve yataginda artık tuvaletimi yapmak zorundayım hemşireler temizliyor bu arada ben Almanya’dayim.
Doktorlar bana pek bir şey söylemiyor dedikleri tek şeye dikkat etmen gerekiyor uzanman gerekiyor ama kanamalarımı hala devam ediyor nereden geldiğini bilmiyorlar
Yani bebeğin kalbinin atıyordu ama bu kanama hâlâ var doktor çok yoğun olduğu için hemen gitmek zorunda kaldı ve yanıma da düzgün gelemedi geceleyin tekrardan benden kan aldılar sonuçları hâlâ çıkmadı ama ben çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı ve sonu nasıl oldu.. başarabildiz mi hala bir şans var mı yoksa bu onca çok kanamalara göre yavaş yavaş düşük mü oluyor bilemedim
Hamilelikte kanama?