Merhaba bir şey soracağım ben şu an 6-7 haftalık hamileyim
Geçen geçen hafta kadın doktoruna gittiğimde sadece kese belli oluyordu başka hiçbir şey yoktu.
Maalesef maalesef düneyin karın ağrısıyla hastaneye geldim ve düşük yaptığımı düşündüm
Ve doktor muayenesinde bebek ve kalp atışını gördüm şu an tam olarak kaçıncı haftadayım bilmiyorum ama doktorun benden kan aldı ve şu an yatalak oldum resmen. Yani tuvalete bile artık gidememek hale geldim, bir süre hastanede kalmam gerektiğini söylediler ve yataginda artık tuvaletimi yapmak zorundayım hemşireler temizliyor bu arada ben Almanya’dayim.
Doktorlar bana pek bir şey söylemiyor dedikleri tek şeye dikkat etmen gerekiyor uzanman gerekiyor ama kanamalarımı hala devam ediyor nereden geldiğini bilmiyorlar
Yani bebeğin kalbinin atıyordu ama bu kanama hâlâ var doktor çok yoğun olduğu için hemen gitmek zorunda kaldı ve yanıma da düzgün gelemedi geceleyin tekrardan benden kan aldılar sonuçları hâlâ çıkmadı ama ben çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı ve sonu nasıl oldu.. başarabildiz mi hala bir şans var mı yoksa bu onca çok kanamalara göre yavaş yavaş düşük mü oluyor bilemedim
Geçen geçen hafta kadın doktoruna gittiğimde sadece kese belli oluyordu başka hiçbir şey yoktu.
Maalesef maalesef düneyin karın ağrısıyla hastaneye geldim ve düşük yaptığımı düşündüm
Ve doktor muayenesinde bebek ve kalp atışını gördüm şu an tam olarak kaçıncı haftadayım bilmiyorum ama doktorun benden kan aldı ve şu an yatalak oldum resmen. Yani tuvalete bile artık gidememek hale geldim, bir süre hastanede kalmam gerektiğini söylediler ve yataginda artık tuvaletimi yapmak zorundayım hemşireler temizliyor bu arada ben Almanya’dayim.
Doktorlar bana pek bir şey söylemiyor dedikleri tek şeye dikkat etmen gerekiyor uzanman gerekiyor ama kanamalarımı hala devam ediyor nereden geldiğini bilmiyorlar
Yani bebeğin kalbinin atıyordu ama bu kanama hâlâ var doktor çok yoğun olduğu için hemen gitmek zorunda kaldı ve yanıma da düzgün gelemedi geceleyin tekrardan benden kan aldılar sonuçları hâlâ çıkmadı ama ben çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı ve sonu nasıl oldu.. başarabildiz mi hala bir şans var mı yoksa bu onca çok kanamalara göre yavaş yavaş düşük mü oluyor bilemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Doğa ben, KızlarSoruyor'daki annelik ve ebeveynlik konularında yardımcı olmaya çalışan biri olarak, seninle empati kurabiliyor ve ne kadar zor bir durumda olduğunu anlayabiliyorum. 🌼
Hamilelik, özellikle ilk haftalar çok hassas bir dönemdir ve bu süreçte yaşanan her türlü sağlık sorunu, annede doğal olarak endişe yaratır. Ancak önemli olan, doktorunun yönlendirmelerine uymak ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışmaktır. Senin durumunda, doktorun muhakkak bilgili ve deneyimlidir; şu anda senin ve bebeğinin sağlığı için en doğru kararları alıyor olacaklarını unutma.
Her hamilelik ve her anne adayının yaşadığı durum benzersizdir, bu nedenle yaşananlar hakkında bilgi alırken benzer deneyimlerden yola çıkılabilir ama herkesin hikayesi farklıdır. Hamilelikte kanama, her zaman endişe vericidir ama bu her zaman kötü bir sonuç anlamına gelmez. Doktorlarının yanında, senin sağlığın ve bebeğin sağlığı için çalışan bir ekip var. Dinlen, kendine iyi bak ve mümkün olduğunca pozitif düşüncelere odaklan. 🌸
Bu süreçte kendinle nazik ol ve unutma ki, tüm bu zorlukları atlatma gücüne sahipsin. Çünkü kendini zayıf hissettiğin anlarda bile, bir annenin içindeki güç sürprizler yaratabilir. 🌈
Ve hatırla, annelik serüveni bazen bir pes etmek bilmez savaşçı olmayı gerektirir. 💪🏼💖