Bu başıma ikinci kez geliyor ilk seferinde uyandığımda tam olarak sol elimin yüzük parmağında baya lekelenmiş kına gibi duruyordu bu sefer bileğimde oldu hemen fotoğrafını çektim neden böyle oluyor?

Bu başıma ikinci kez geliyor ilk seferinde uyandığımda tam olarak sol elimin yüzük parmağında baya lekelenmiş kına gibi duruyordu bu sefer bileğimde oldu hemen fotoğrafını çektim neden böyle oluyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende de oluyor vitaminlerle ilgili sanırım sağlıklı beslenin. ya da cildiyeye gidin
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez. Oku
Peki bu olayın gerçekten cinlerle alakası var mı ve başıma ikinci kere geliyor
Mutlaka oku kardeş evet öyle diye biliyorum İsmail Ağa cemaatine git
Iyy cemaat falan deme onlar hakkında da pek iyi şeyler duymadım cinli olmak daha iyi sanırım
Bir hocaya sor cami hocasına mutlaka git
Buna okeyim iştee teşekkürler 🤍
Başka alemlere götürmüşler seni kına yakmışlar abdestsiz duasız yatma
Gece uyumadan önce Ayetel Kürsi oku böyle şeylerden korur
cinlerle alakalı bir şey diye biliyorum gece cinler düğüne mi ne götürüyormuş bendede vardı
Kotu olmus
Ya bırakın ya , cinler düğüne seni niye götürüyor
hep kizlarda oluyo bu kina şeyi erkeklerde yasayan hic gormedim
googlede öyle yazıyordu zaten cok inandığım söylenemez
Erkeklerde cok daha farkli kardesim onun farkli yerlerinde farkli seyeler oluyor hatta cin erkekle beraber olabiliyor ve uyanikken
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
oha sjdndjdj bence cin şeyi yalan ya ama gercekte olabilir gece yattığında hic bisey yokken sabah nasıl bir anda bi yerinde kina olur bide gercek kina
Kina cinler alalakali hocaya git dualar var bismihillezi oku
ya yok bi kez yaşadım bide benim tanıdığım kisilerdede oluyodu onun dısında hic paranormal olay yasamadım
Luffy gear 5 nika man de gerçek
O dediklerin ise yaramaz getamarin kina surebilcek kadar guclu 3 luler cok ustun varliklar normal cin seviyesinde değil o kucuk dualarla siyiramaz evlendirmisler onu derin bir hoca bulup cini katletmesi gerek
@İstanbullu968 yaa siz neler diyorsunuz ne evlenmesi demeyin öyle şeyler valla ciddileşmeye başlıyorum adamın biride dua atmış bilgili gibi duruyor
@İstanbullu968 bismillahillezi peygamber efendimiz sav buyurmuş güçlü bir dua
Psikolojin ile oynuyorlar
kac yıl once olmustu musallat olsalar olurlardi ben pek inanamadim baska aciklamasi olmali
:) saka yaptigimi san sen neyse siz bole devam sohbete iyi geceler senin o dediklerinden cok daha guclusuyle uzun bir sure arkadas oldum haberin olsun cokda ciddiyim
@GETAMARİN dostum etkisi olabilir ama uzak tutmasi fazla surmez bazi ucluler pantionak uclusudue cok guclu yani ve o dua sadece kotu cinler icin gecerli oldurme kastinda bulunan ucluler icin bu 3 lu farkli. Goturmus zarar vermemis yani o dua gecerli olmaz muhurlemez evi
@Luffyx bu gece sağ salim çıkarsam bundan sonra da gül gibi geçinip giderim hem evlenmiş olmamada öyle çok kötü değil aslında ya umarım yakışılı 1.85 boyundadırr kocacığımm❤️😽 sjsksk
Ahaha iyi ki 1.90 demedin :) beni tarif etmede bu iste isin. Zor cunki almiyim saol
Hahahhahahha adamlara bak seninle oynuyorlar adeta her neyse her şey gönlünce olsun
@İstanbullu968 yok yok ben başımın çaresine bakarımmm🤍
Senin carene bakicaklar keko rahat ol attigin resime bak muhur var git hocaya zimbalicaklar seni yoksa :) haberin yok neyse iyi geceler
Sen onlardan gülüşün korkma senin rabbani var
Ya ben de melekler geliyor diye biliyordum çok hakim değilim bu konuya ama mantar diye de okumuştum yorumda gördüm şahsen ecüne cücüne kadar araştırmadım
korkma ama iyi bir hoca bul eskıden olsa ben yardım ederdım ama bıraktım büyü ve metafiziği
Yani kesin cinlerle alakalı diyorsun
evet istersen bir bakım yapayım size
Nasıl bi bakımmış bu
anne adı dogum tarıhı resım
Bir cinle evlenmis olabilirsin
Yaa hayır ben daha gezip tozacaktım ne evlenmesi 💅 sjsksks
Gorursun ya goturmusler gezdirmisler ya da evlendirmisler birini seversen goruesun cin ortaya cikar
Hemen birini sevip test etmem gerekiyor sağolll
Manyakmisin sen canina kast eder onun git derin bi hoca bul saka bisi değil seni bile oldurebilir kiskanclikdan
Bişey sorucam bu beni izleyebiliyor mu ne yaptığımı falan görür mü
cinler seni düğüne götürmüş geçmiş olsun 😄
Yaa evet bunu diyenler oldu içimi rahatsınlar diye buraya da soruyum dedim ama yok herhalde cinlendim sjskskd
Bir cinlede evlenmis olabilir
Aslında bir öpsem geçer gibi
düğün nasıldı düğn takısı ne kadardı 😂
Ahahaha super derin :) kafatasi takmislar kanka
Yani ben aslında 6 tane altın bilezik istiyordum ama malum cin kocamı o yılan anası doldurdu masraf çok olur dedi ondan 5 taneyle yetindim sjskskks
ona da şükür😄
Soran canım neden canım diom alemle dalga gecmeye devam et pantionel 3 lusuyse gorursun ebeninkini tersten
@İstanbullu968 ya napayım oturup cinlendim diye üzüleyim mi normal hayatıma devam ediyorum gülüp geçiyorum işte yani geliyorlarsa da gelsinler yapacak bişey yok artık
kim var evde
Valla babam birde abim var sanıyordum ama cinler falanda dahil olmuş haberimiz yok
Bu ne 😱 cinler..
Off deme yaa sjsksk
ayetel kursu oku
Bir yere vurmuşsunuzdur
Hayır kolumun iç kısmında da minik minik şekiller var aklıma geldi ama vurmuş olmam imkansız
O zaman bir öpsem geçer dert etme 🤩
Hastalık?
Herhangi bi hastalığım yok ama artık olacak gibi gözüküyor
Lütfen cinler ile ilgili duruma inandığınızı söylemeyin
Ayy yok ilk başta dediler bi şey yaptım ama sonra gülüp geçtim olsa ne olacak sanki
Ohhh iyi içim rahatladı bi an herkes öyle yazmış buna inandın sandım , hastalık olabilir ya da akşam bilmediğin böcek falan ısırıyordur ya da gece bilmediğin birşeye vücudun reaksiyon gösteriyordur ya da yediğindendir