Daha önce tutan ve bizlere de yapmamızı önerdiğiniz ritüelleriniz, tılsımlarınız veya kabul olan duanız var mı? Paylaşırsanız mutlu olurum.
Not: Tılsımın ne olduğunu bilmeyenler lütfen yorum yapmayın.
Bilgi: Osmanlı padişahları bile tılsımlı gömlekler giymişlerdir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kağıt alıp sabah üç defa öğlen üç defa akşam üç defa yazıp yastığın altına koyup uyuyordu arkadaşım, öyle manifest yapıyordu. Günah.
Ney yazıyordu
Dileklerini yazıyordu. Örneğin, annem bana telefon aldı, dersten 90 puan aldım gibi.
Anladım. Tutuyo muydu peki
Onu bilmiyorum, kendisi İslam'a inanmıyordu evrene inanıyordu ve kendi enerjisine inanıyordu, yaratıcıya inanmıyordu ritüeller yapardı ve tutmazdı. Bazıları tutuyor muydu bilmiyorum ama aylarca uğraştığı halde tutmadığı oldu , sebebinin de kötü dilek diliyor olması olduğunu söyledi. Yani kafadan kontaktı biraz.
Anladım. Allah'tan dilediğin sürece bir sorun yok. Ritüel günah bir şey değildir. Tabiki kötü şeyler dilemek uygun değil..
Ritüel tabii ki günahtır bunun hakkında fetvalar bulunmaktadır. Namaz kılmak da vir ritüel'dir ancak namaz kılarken rabbine taparak istersin. Fakat manifest yapıp evrenden istemen evreni Allah'tan güçlü görmenden kaynaklıdır. Allah yapamıyor evren yapsın ben yapayım düşüncesi.
Yok ben Allah'tan istiyorum elbette.
Ritüel gözünüzde çok kutsal olmasın, Osmanlı padişahları ritüel yapmadılar, ayin yapmadılar. Peygamberler doğal taşları taşlara inanıp kullanmadılar. Öyle olacak olsaydı hadislerle bu açıkça belirtilirdi ve dua etmek yerine taşlar kullanılırdı. Ancak açıkça belirtilmiştir, Allah dışında bir şey bulmak şirktir diye. Annenden başka bir anne arar mısın mesela. Allah'tan başka bir Allah da arama her koşulda ona sığın. Benim dualarım kabul oldu. Kendi enerjime yön verip evrenden ya da taştan yıldızdan ateşten istemedim hiç.
Onlar kolaylaştırıyor. Ben de onlardan istemiyorum
hıdırellez çok etkili duası falan da var ama mayıstaydı geçti seneye yap yaptıklarımın çoğu tuttu
Hangilerini yaptın
nasıl anlamadım
Tutan ritüellerin hangileri
öyle değil hıdırellez de ritüel ya orada yazdığım şeyler tuttu manasında dedim
He anladım
hıdırellezin duası var kağıdı yazdıktan sonra kağıda oku o gece gömüyorsun sabah da alıyorsun gün doğduktan sonra sonra tekrar duayı okuyorsun akan bir suya bırak sonra ama kağıdı gül ağacının dibine gömmen gerek bir de hangi ritüel olursa olsun yazdıklarından kimseye bahsetme gerçekleşene kadar
Hangi duayı okumalıyım
internete hdırellez duası yazınca çıkıyor ama dediğim gibi hıdırellez zamanı geçti 5 mayısta olması lazım
Bin bir adım bir adım
Allah bir adım adım
Kerim kerem Allah
Başımda bir duman var yardım eyle ya Allah
La ilaha illallah muhammeden resullullah yetiş imdadıma hızır ile Allah birsin sen kulla mişersin biz gibi kulların yardımcısı sensin hızır deryada erdim murada amin" biz bunu okumuştuk
Çok teşekkürler
Var evet birini kopek. etmekmi. istiyon kendjne
Hayır
Ozmn ne
Köpek etmek ne ya. Normal insanca bir şeyler olsun
Tm kizlar. hep boyle yapiyo istiyo kendine taptirmak istiyo yanj sende istemiyonmu
Evet de aşırı şekilde değil
He anladim. orta sekilde diyorsun ne bileyim. bazi kizlar var ayakkabilarini opturcek kadar asik etmek istiyo hdhd
Yok igrenç
Peki sen ne derece etmek istiyorsun elimde bi rituel varda?
Burdan paylaşabilir misin. Özele gelmicem çünkü baştan belirteyim de
tamam
Dinliyorum ritüelini
Ama sen ne derece istiyon nasıl asik olsun onagore
Fark etmez
Yani elimde saglam ritueller varda ondan sordum derecesine gore nasil istiyorsan
Derecesine gore
Çok inanasım gelmedi nedense
Peki
Zten fzla ugrasma bencede ilerde ailem bulur birinj goruucu usulu evlenir gidersin
Gerek yok
YouTube üzerinden videolar var
Evet biliyorum ama çok fazla var hangisini yapmak kesin sonuç verir işte
3 kez onun adını 3 kez senin adını sonra mesaj atacak mesaj attı diye yazacaksın 3-3 kez sonra katlayıp saati yazıyorsun bu tutmuştu
O anki saati mi yazıcam anlamadım biraz daha detay verebilir misin
Evet bu videoyu bul yao
Kimin videosuydu detay hatırlıyorsan paylaşabilir misin böyle çok fazla video olduğu için bu kadar bilgiyle bulmam imkansız
İnan hatırlamıyorum ama kağıda yazılan saatli 15 dk gibi oluyor diyordu
Tamam çok teşekkür ederim. Katladıktan sonra kağıdın üstüne saati yazıyorum. Peki kağıdı nerde beklettin. Yastığının altına mı koydun
Hayır öyle masada kaldı ve yazdı bana gerçekten inanırsan oluyor
Vay be. Onun sana yazacağı varmış bacım.
Hayır hiç konusmuyorduk ki 😅
Ne güzel.. tuttuğuna çok sevindim.