Bilim evrim teorisini maymundan geliyoruz diye değil genlerimiz benziyor diye belirtir her zaman. Örneğin lahana ile genlerin ortak (belgeli) sen lahana' dan mı geliyorsun? Hayır. Sadece mikroskop'da olan benzerlikler var. Parmak izin maymunlarla bir nerdeyse. Bu senin zamanla değiştiğin maymundan geldiğin anlamına gelmez.
@_God_ Ateist falan değilim ama senin fikirlerin yobaz görünene bakarsak. Evrim bilimdir ve çeşitli bilimsel kanıtlarla bugün gerçekliği kanıtlanmıştır. Evrimi kabul etmek için ateist olmak da lazım değil. Her inançtan olabilirsin. Teorinin anlamını da öğrenmeni tavsiye ederim.
@_God_ İnanç ve gerçeklik arasındaki farkı anlayamıyorsun galiba. Eğer söylemini destekleyecek kanıtın varsa ben de kabul ederim tanrı olduğunu. Diğer yorumuna baktım da daha Dünya'nin dışına çıkılmadığına inanıyorsun. Hiçbir kanıtın yokken. Sana göre Dünya düzdür hatta.
@_God_ Vereceğin cevap olmadığı için hakarete devam ediyorsun, komik. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmedim. Ben bilimsel veriler ve deneylerle kanıtlanmış gerçekler yerine hiçbir desteği olmayan asparagas haberlere inanmana gülüyorum. Klasik cümle ile cevap veriyorsam sen de modern cümlelerle cevap ver. Ya da hakaretlerine devam ederek boş konuşmaya devam et.
Kibirli konuşup hiçbir şeyden haberi olmayanlara pek tahammülüm yok. Hakaret etmem kimseye normalde. Sanki atıp tuttuğun o "gerçekler"i kendin kanıtlayabilecekmişsin gibi konuşuyorsun sadece. Bilimsel veri ve kanıt dediğin google'a yazmak...
Ben, senin o bilim adamların var ya onları fonlayanlarla konuşuyorum. Daha da uzatmaya lüzum yok.
Karşındakine birilerinden aldığın fikirleri gerçek diye sunarken tepeden bakmayı bırakırsan düzgün karşılık alırsın.
@_God_ Kibirli konuşmuyorum ki. Direkt hakaretle yanıt veren sensin, gelmiş bana laf ediyorsun. Zaten kanıtlanmış şeyler hepsi. Binlerce deney, makale, gözlem vs. var bunlar hakkında. Kendinde küçük bir araştırma ile bulabilirsin. Google'a da yazarak bulabilirsin. İstersen tabii. "Bilim adamları" değil "bilim insanları" olmalı. İkincisi fonlayanlarla konuşmaya devam et belki 1-2 şey öğrenirsin. İnsan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle sanarmış. Neyse sen Dünya'nın düz olduğuna, Reptilianlar'ın ve Rockfeller ailesinin Dünya'yı yönettiğine, İllümematinin "bilim insanlarını" fonladığına inanmaya devam et. İyi günler daha da yazmam sana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilim evrim teorisini maymundan geliyoruz diye değil genlerimiz benziyor diye belirtir her zaman.
Örneğin lahana ile genlerin ortak (belgeli) sen lahana' dan mı geliyorsun? Hayır. Sadece mikroskop'da olan benzerlikler var.
Parmak izin maymunlarla bir nerdeyse.
Bu senin zamanla değiştiğin maymundan geldiğin anlamına gelmez.
Şöyle bir şey var, adamlar Dünya dışına gidemiyorlar ama evreni yalayıp yutmuşlar...
Her şey kendi kendine olmuş ve evrende değeri yokmuş dünyanın ama beş kuruş paraya sahip olmak için 40 takla atarlar bu değersiz varlıklar...
Evrime inanılmaz, kabul edilir ya da kabul edilmez. Evrim inanç değildir.
Evrimi anlamak istiyorsan en geniş kapsamda zaten Evrim ağacı var oradan destek alabilirsin
Teoriyi bir de saf gerçek diye ya kabul edersin ya da red edersin demek de ayrı tuhaf...
Yobaz ateist...
@_God_ Ateist falan değilim ama senin fikirlerin yobaz görünene bakarsak. Evrim bilimdir ve çeşitli bilimsel kanıtlarla bugün gerçekliği kanıtlanmıştır. Evrimi kabul etmek için ateist olmak da lazım değil. Her inançtan olabilirsin. Teorinin anlamını da öğrenmeni tavsiye ederim.
@_God_ Bilimsel bilgiye inanmakta iyi şanslar sana da.
Benim Tanrı olduğum gerçekliği de kanıtlanmıştır.
@_God_ İnanç ve gerçeklik arasındaki farkı anlayamıyorsun galiba. Eğer söylemini destekleyecek kanıtın varsa ben de kabul ederim tanrı olduğunu. Diğer yorumuna baktım da daha Dünya'nin dışına çıkılmadığına inanıyorsun. Hiçbir kanıtın yokken. Sana göre Dünya düzdür hatta.
Senin gibi her şeyi bildiğini sanan koyunlarla muhatap olmamam gerektiğini hatırlattın, güzel oldu.
Çok klasik cümlelerle cevap veriyorsun ve neyse...
@_God_ Vereceğin cevap olmadığı için hakarete devam ediyorsun, komik. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmedim. Ben bilimsel veriler ve deneylerle kanıtlanmış gerçekler yerine hiçbir desteği olmayan asparagas haberlere inanmana gülüyorum. Klasik cümle ile cevap veriyorsam sen de modern cümlelerle cevap ver. Ya da hakaretlerine devam ederek boş konuşmaya devam et.
Kibirli konuşup hiçbir şeyden haberi olmayanlara pek tahammülüm yok. Hakaret etmem kimseye normalde.
Sanki atıp tuttuğun o "gerçekler"i kendin kanıtlayabilecekmişsin gibi konuşuyorsun sadece.
Bilimsel veri ve kanıt dediğin google'a yazmak...
Ben, senin o bilim adamların var ya onları fonlayanlarla konuşuyorum. Daha da uzatmaya lüzum yok.
Karşındakine birilerinden aldığın fikirleri gerçek diye sunarken tepeden bakmayı bırakırsan düzgün karşılık alırsın.
@_God_ Kibirli konuşmuyorum ki. Direkt hakaretle yanıt veren sensin, gelmiş bana laf ediyorsun. Zaten kanıtlanmış şeyler hepsi. Binlerce deney, makale, gözlem vs. var bunlar hakkında. Kendinde küçük bir araştırma ile bulabilirsin. Google'a da yazarak bulabilirsin. İstersen tabii. "Bilim adamları" değil "bilim insanları" olmalı. İkincisi fonlayanlarla konuşmaya devam et belki 1-2 şey öğrenirsin. İnsan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle sanarmış. Neyse sen Dünya'nın düz olduğuna, Reptilianlar'ın ve Rockfeller ailesinin Dünya'yı yönettiğine, İllümematinin "bilim insanlarını" fonladığına inanmaya devam et. İyi günler daha da yazmam sana.
Senin gibilerle konuşmak lüzumsuz.(Evet daha ötesi yok.)
Siz ne yaşadınız ya