Beyler hic bir kızın habersizce cantasını karıstırdınız mı karıstıran varsa neler oldugunu soylese. ddd
Cevabın nedir?
+1 yılSayıyorum.
bir adet Açılmamış ped
bir adet telefon bir tane kocaman cüzdan
Makyaj Takımı
Dön makinesi
Tost makinesi
Kullanılmamış çoraplar
4-5 tane toka
bir ayna
2-3 tane Çikolatalı gofret bir meyve suyu
Akşamdan ıslatılmış kuru fasulyeler
4-5 Tane ne olduğunu bilmediğim tarağa benzeyen şeyler
Çift kişilik yatak
Dergi
Yedek batarya , şarj aleti ve Flashbellek
Çamaşır makinesi , buzdolabı ,
37 ekran tüplü televizyon
Arabanın eski fren balataları
Tekerlek sibobu
Körüklü ön koltuğu boş otobüs
Ütü , saç kurutma makinesi
Sonra baktım içinde bir ben yokum dedim
Bide ne göreyim bende içindeymişim.33 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaah usenmemissin yazmaya tebrikler. d bende okumaya usenmedim
- +1 yıl
Tenks cnms
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılorkid çıkar en fazla, kimse dildosunu çantada taşımaz heralde
113 Yorumla
Soran+1 yılYanii
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılOnemli degil. d
Benim bir ara herşey vardı maşa saç düzleştirici
Çocukluk arkadaşım merak edip bakmıştı kskdk
Yuh dedi ama orkidi görünce me utanmıştı ne güldüm :)00 Yorumla
Eşim arada aptalık yapıp atar icine arabanin anahtarlrni sonrası cok ffena hersey var anahtar yok ara gittsin :))))
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah. d
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
129Cevap
+1 yılÇok uzun hikaye ama özetleyeyim. :D
Arkadaşlarla etkinlik gibi bir şey için şehir dışına çıkmıştık. O sırada bir arkadaşın arkadaşının evinde kalmamız gerekti. Akşam votka almıştık. Ben koyu alkoliktim o zamanlar. Onlar "birazdan içeriz merak etme" diyorlardı ama ben bekleyemiyordum. Aynı zamanda aşırı uyku bastırmıştı. Arkadaşlara "Ben uzanıyorum, votkayı açarken haber verin" deyip yatmıştım. Uyumuşum. Sabah olunca "Eyvaahhh! Votkamı bitirmiştir bunlar" diye hemen salona koştum. Öncelikle koltukta, yerde uyuyan herkesin ağzını kokladım. Ama ne cesaret arkadaş, düşünsenize, kızlardan birinin o sırada uyandığını. Ağızlarına eğilmiş kokluyorum. Nasıl açıklama yapacağım? :D
Daha sonra çantalarını karıştırdım. Hırka mırka, ped, gözlük vs. vardı, çok dikkat etmemiştim. Votkayı da bulamadım. :(
Başka bir yere koymuşlar meğerse. Ama Allah'tan içmemişler. Ben içtim oturup hepsini. :D01 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis ya. d
+1 yılEvet kuzenimin kuzeni vardı muhabbetimiz vardı hoş bir kızdı... Çantasını görünce baktım ama öylesine baktım... Ama ne göreyim kilotu vardı beyaz dantelli üstünde açık sarımsı renkte sıvı izleri vardı acayip tahrik olmuştum hiç aklımda yokken ve sonra baktığımı anladı herhalde o da bana meraklı bakıyordu hep :)
02 Yorumla
Soran+1 yılE yok artık oha . d
- +1 yıl
ne ayıp birşey mi herhangi bir amaçla bakmadım karıştırmadım da baktığım gibi göründü gördüm ne yapayım :)
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir ark sarj aletimi verirmisin cantamdan demisti benim yanimdaki sandalyeydi :)
Gozumu kapatip ta elimi icine sokmus aramistim
Elimle hissetigim seyler makyaj cantasi gibi birsey islak mendil fular gibi birsey kocaman anahtarlik birsuru bise takili olan, atistirmalik form gibi birsey falan
Sonunda sarj aletini buldum ve verdim12 Yorumla- +1 yıl
Gozlerini kapatmanin ne anlami kaldi simdi :D
- +1 yıl
Yaa o isin espirisiydi karsimdaki arkadasa hani bakmiyorum deme bicimiydi @littlerose
Bir gün kafamız çok güzelken almanyadan gelen bir arkadaşımızın çantasını kurcalamaştık ama bunun sebebi 10 dk da bir çantasından bişiler alıp sürekli tuvalete gitmseydi. Neyse çantadan çıkanlar bolca tampon vardı ertesi günü hapı bir sürü euro vardı ve tabikide ne işe yaradığını bilmediğimiz adını bile hatırlamadığım ufak ilaçlar alkol içtikten hemen sonra içerdi onlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılOooo kız sevisgenmis anlasılan. dd
Soran+1 yılAhahahaha ayıp etmis. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılvibratör aramaktır. başka türlü açıklanamaz. bu kız beni niye sevmiyo lan? acaba vibratörüne mi aşık düşüncesi kaplamıştır içini.
bu arada o vibratörün tadını alan kız bir daha unutamaz, hiçbir erkek veremezmiş o vibratörün tadını.
merve dedi valla çok zoruma gitti l*n , vibratörü üstün gördü benden. komplekse girdim ve bir tane de ben aldım, kız haklıymış.00 YorumlaBir kez ablamin cantasini karistirmistim. Icinden para araklayacaktim. Gordu ve Agzima sey etti. Keske amacima ulassam parada araklayamadim :) burdan anneme sesleniyorum. Cuzdanimi katistirma ule yeter :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaa
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşımınkini karıştırdım :)) Hemen elimden almıştı napıyorsun sen diye :)) Ama geç kalmıştı cüzdanına para koydum ;)
64 Yorumla- +1 yıl
Vaay
Soran+1 yılVayy bee zengin. d
- +1 yıl
Yoo yanlış anlaşılmasın zengin değilim çalışıyorum sadece. Kız arkadaşım öğrenciydi. Parasız kalmasını istemiyordum. Gizlice destekledim onu o kadar.
Haha @canssuuu o resmı bır kac yerde daha gormustum, guzel hatun o kalçalar dehset otesı ıddıalı, profıl fotosu secerken saglam hatunun resmını koymussun eferım, feyk meyk kızmadım walla gozumuz gonlumuz acıldı :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkız arkadaşım bir sınava girerken çantasını bana bırakmıştı yaklaşık iki saat can sıkıntısından patladım ama yinede kurcalamak aklımın ucundan bile geçmedi bana yapılsa çok sinirlenirim oyüzden kimseye yapmadım yapmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılVaayy
Diğer konusunda 892 cevap paylaştı. Sevgiliminkini karıstırdım bir baktım ped var kafayı kaldırdım bana bakıyordu. Cok utanmıstı gönlünü almak icin 1 hafta ugrastım
01 Yorumla
Soran+1 yılOha baya ugrastırmıs ya
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok. Bana çantamdan şunu uzat dediklerinde ( annem dahil ) bile, alır çantayı götürürüm ^^ Ne olur ne olmaz o. O
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyiyis. d
- +1 yıl
Bence de ^^
Bir kere telefonumu aramak için kız arkadaşımın çantasını karıştırmıştım, içinde çorap bile vardı yuh dedim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaah. d
orkid ve makyaj malzemeleri çıkmıştı. bildiğin PLATİN mağazasını çantasına taşımıştı. Lisedeyken bir kız çantasında neler olduğunu bana göstermişti de oradan hatırlıyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis. dd
Karıştırmak öküzlük olur zaten onu asla yapmam ama bir defa sınıftan bir kız çantasını açık unutmuş ped paketi görünüyordu. Bir keresinde de bir kızdan aldığım ders Kitabı'nın içinden ped çıktı o kadar
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarıştırmadım ama standartları söyliyeyim,
Makyaj malzemesi,
El aynası
Ped,
Toka,
Sakız.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru. d
+1 yılOyle bir hata yapmam , bir kere cantasindan bisey istemisti pedler , cimbizlar , deodorantlar, makyaj malzemeleri, icine girsen kaybolursun..
00 YorumlaPeçete, şu hızlı ağda, elma, orkid, şarj aleti, makyaj seti. Saç maşası çıktıydı bir ara. Külotlu çorapta gördüm.
Çanta değil bohça mübarek...01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha. d
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç merak etmedim wallahi :) Ha kurcalarken gördüm bol bol parfüm oluyor.
Ne çıkacağını hiçbir zaman kestiremezsiniz :D00 Yorumla hayır karıştırmam asla, çünkü işin içinden çıkamam :D :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl. dd
+1 yılbeyler demeseydin keşke ayılar ya da hayvanlar desen daha iyi olurdu onu yapabilecek kadar aşağılık olan yaratıklara.
04 Yorumla
Soran+1 yılOoo. d
- +1 yıl
yalan mı ?
Soran+1 yılYalamam demeyim simdi igrenc bir espriri. d
- +1 yıl
eğer o kalçalarda fotoshop yoksa ve ben seve seve yalarım ;)
+1 yılTelefonunu bulup karıştırmak istedim yaklaşık yarım saatlik bir uğraştan sonra çabalarım sonuçsuz kaldı bulamayınca pes ettim geldi elini attı telefonu çıkardı o anda ayrıldım kızdan :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAhahaahah
- +1 yıl
Rekabetçi bir yapım var eğer 31 dakika sonra bulsaydı hala şansı vardı :D
Soran+1 yılİyiymis. d
- +1 yıl
Sorma
Çanta buysa icindekileri düşün.
10marifet.org/.../dsc07194.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaah dusunemiyorum bike artık
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Yapmadım, yapmaktanda korkuyorum kaybolurum o çantanın içinde diye, arkadaş ne varsa yanınızdamı taşıyorsunuz siz ^.^
00 Yorumla
+1 yılkarıştırdım cüzdanı cep telefonu ıslak mendili parfümü makyaj malzemeleri bir pakette sakız vardı iç cebindede pedi vardı ne olur ne olmaz diye koymus sanırım... karıştırma amacıma gelirsek cep telefonu bana lazımdı ondan kurcaladım
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis. d
- +1 yıl
olması gerekenler :) sizlerde ped bizlerde condom
Molped rimel allik pudra sac spreyi biber gazi yesil cay parfum koltuk alti spreyi cimbiz ruj oje eti crax cikileta pamuk
Cantaya degil markete girdim sanki anasini satayim00 Yorumlabir kere karıştırmaya kalkıştım içinden çıkanlar beni şoka soktu kalakaldım :D
ne bulsanız atıyosunuz dimi içine onun :D05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. d
Soran+1 yılAhahaaha
- +1 yıl
:))
sana bunu alıp kullanmanı öneriyorum @soran
mcdn01.gittigidiyor.net/.../134339194_tn70_0.jpg
Soran+1 yılHahahaahah
hatta yapmadım yapmam da, benimde özel eşyalarımın karıştırılmasından nefret ederim. Hem Fazla merak iyi değildir, Ne demişler insanın başına ne gelirse ya meraktan gelirmiş ya da Y... dan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir arkadaşım cüzdanımı çantamdan alıp uzatır mısın demişti içinden topuklu ayakkabı bile çıktı cüzdan çıkmadı arkadaş :/
20 Yorumlasakız, anahtar,1 kullanılmış mendil, kullanılmamış mendil, rimel, far, ruj, ayna, jelibon paketi, ped, ingiliz anahtarı, bobin, olta takımı, kaldırım taşı, peri tozu
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazım vibratörü bulmuşluğum var... heyy gidi hey bu gözler neler gördü..:)
21 Yorumla
Soran+1 yılOha. dd
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kucuk bir cantam vardi arkadasima vermistim kolu cikiyodu az daha :D daha hafif bekliyomus yazikk
00 YorumlaKarıştırmadım. Karıştırmayacağım. Karıştırmamda. Aynısını benim çantam için yapılmasını istemem çünkü.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki kendime ait olmayan birşeyi kurcalamam, olursa anca sevgilimin o da belki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşımın evine gittim habersiz , yüzü kızarmıştı anlamadım ilk başta.. çantasının açık olduğunu gördüm ve dayanamadım baktım içinde vibratör vardı.. en ilginci ise hala ıslak olmasıydı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun yanındaykende baktım bıraz rahatsız olsada ped, makyaj malzemelerı, peçete, parfum, toka sımdılık hatırladıklarım bunlar :D
05 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyiymis. d
Cevap sahibi+1 yılsen hangı pedı kullanıyon karsılastırayım :DD
Soran+1 yılHahaahha boyle ortalık yerde konusmayı sevmem
Cevap sahibi+1 yılKotexdir kesin :Dd
Soran+1 yılBilmem. d olabilir
+1 yılGizli karıştırmadım ama çantayı boşalttırmıştım maşadan kurutucuya kadar çıkmıştı
03 Yorumla- +1 yıl
He iki kanka vardı tanışmıştık kızın birinin kocaman Çantası vardı herşey çıktı tamam dedim en sonunda kondom çıktı çok şaşırdım ped çıktı o kadar olmadı ama kondom tuhaf
Soran+1 yılİyiymis ya. d
- +1 yıl
Senin çantada ne var
Diğer konusunda 433 cevap paylaştı. Evet karıştırdım cüzdan şarj aleti makyaj malzemeleri orkit ama görmezden geldim Ipad saat güneş gözlüğü
04 Yorumla
Soran+1 yılAhaha. d yani
Soran+1 yılAynı seyler ya toka ped parfum cikolata falan filan
+1 yılHabersiz degil de yanındayken bakarım Orkitler Küpeler makyaj mazemeleri uf neler neler tam bir Bujiteri
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaahah aynen. d
- +1 yıl
Bide bir agır varya taş var sanki içinde:))
benimkini karıstıranı dövüyorum valla pedlerim var bazı şeyler var ayıp oluo yaniii,
23 Yorumla- +1 yıl
Kondom var mı
- +1 yıl
Ya sirf yorumlar icin burdayim yaa :D öldürdün beni yaa @bortecine_20
+1 yılSeninkinde neler olduğunun tahmin edebiliyorum güzelim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEt bakalım. d
- +1 yıl
Boşver güzelim toplum içinde şimdi :)
Soran+1 yılAhahaha
Senin çantayı karıştırsak çok değişik şeyler çıkar orası kesin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hocanin çantasini karıştırdım yazılı sorularıni bulmak icin ama ped buldum ergendim çok heyecanlanmistim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha. d
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. kendi iş çantamı bile mecbur olmadıkca acmıyorum kaldı ki kızın çantasını karıştırıcam :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaahhaha
Ic camasir alisveris fisini gormustum. 90 beden sutyen :O
02 Yorumla
Soran+1 yılOooo iyiymis. d
+1 yılHiç karıştırmadım ama yok yok diyorlar sencede öyle mi
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle. d
- +1 yıl
Senin çantanda neler var peki
Soran+1 yılKlasikler iste aynı. d
- +1 yıl
Oldu
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. yokta içinde neler olduğunu tahmin edebiliyorum ruj rimel ped ayna sakız telefon ve gereksiz bir dünya şey
00 YorumlaBen karıstırdımda aradığımı bulamadım çanta değil mübarek dolap taşıyor ondan sonra daha elimi sürmedim bayan çantalarına :))
10 Yorumla
+1 yılbibergazı
ped
makyaj malzemeleri
cüzdan
ayna
peçete03 Yorumla
Soran+1 yılDogruu. d
- +1 yıl
Daha çözemedigim bicok seydaha vardi ama colabuk topladi yedrkini :d
Soran+1 yılAhahaha
+1 yılBir ara içinden telefonu cikarmami istemişti kızın biri. Çantayı bir açtım içi nalburcu, tesisatci, güzellik merkezi... O gün bugündür bakmam
10 Yorumlaİçinde Kayboluyodum :D Neler Çıkmadı Diye Sor, Daha Kısa Olur d[^_^]b
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. Makyaj malzemesi cüzdan ped parfüm bir ton şey görmüştüm
00 YorumlaAman Ne Karıştıracaksın Karıştırmaya Kalkarsan Sende Kaybolursun
00 Yorumla
+1 yılkendi özel eşyalarımın karıştırlmasını sevmem , başkasınınkinide karıştırmam
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. makyaj malzemeleri kondom falan var başka bişi yok.
00 Yorumla
+1 yılNe yani ped gorup gormedigimizimi ogrenmeye calisiyosun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kızların cantasında genelde falza sey olur degisik ped artık var cogunda zsten hani
En son sınıfın kızlarından birinin öğle arası arkadaş açmıştı Orkid çıktı :) :D fotosunu neyim cektik :D D:SA:
02 Yorumla
Soran+1 yılAl iste ya hahahaah
Karıştırmadım karıştırmaya kalksam içinden çıkamam oranın kaybolurum AKUT kurtarır anca beni
00 Yorumla
+1 yılHayır canım kişiliğime ve karekterime ters güvenmyorsa çıkmasın canım
10 YorumlaYok karistirmam neme lazim cantayi kafama yemek istemem yani)
01 Yorumla
Soran+1 yılYanii
+1 yılBen karıstrdm lisede bir arkadşla ped buldm :D asdasd amaç onu bulmktı zten :D asda
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaha
- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri