Acil dünyada en ciddi konu dünyayı 1 kişi yönetiyor ve milyarlarca yıldır yaşıyor doğru mu nasıl değerlendirirsiniz oku önemli?

azerbaycanda aslan aslanov adlı birisinden aldığım bilgilere göre dünyayı 1 kişi yönetiyor ve milyarlarca yıl yaşıyor vatan felan da sahte dünyada savaşları dünyayı yöneten kişi başlattırıyor ve insan sayısını azaltmak dünyada çok insan olsa nüfus artışının önüne geçilemez ve dünya dağılırdı patlardı bir çoğunuz deli felan diyebilirsiniz ama inandırıcı geliyor ve akıl hastanelerinin amacı bu sırrı bilen insanları da akıl hastanelerine katmak akıl hastaları var dünyada ama sırrı bilen insanlarıda bu akıl hastanesine almak ve deli gibi göstermek kimseyi bu sırra inandıramamak pandemiler savaşlar sangınlar hepsi insan sayısının azaltılması içinmiş çünkü 1918 yılında ispanyol gribi sonra 1 dünya savaşı ardından 2 dünya savaşı insan sayısı azaltıldı tüm cumhur başkanlarıda bu kişi yönetiyor onun sözleriyle oturuyor ve tanrı bu sırrı aslan aslanovla cezalandırmış dünyayı yöneten kişiyi ve o aslan aslanovda sırrı paylaşmış ve tanrı var ama dinler insanları savaşa davet etmek vb içinmiş ben islamda ebedi cehennemde yanmak felan yazılıyor bana inandırıcı gelmiyo bir insanı tanrı yarattıysa neden ebedi cehenneme soksun ve orada asla kurtulamaz insan böyle şeyi yapacağını düşünmüyorum ve dünyada vatanlar insanların sayını azaltmak için istense dünyada 1 tane dil olurdu vatan olmazdı hiç bir savaşda olmazdı ve milyarlarca yıl yaşamak mümkün bunu dünyayı yöeten kişi ortaya çıkarsa dünyada nüfus artışının önüne geçielemezdi biz dünyayı yöneten kişinin yanında hiç kimiz ama aslan aslanov tanrı dünyayı yöneten kişiyi cezalandırmak için o kişiyi öldürtmüyor ve tüm gezegeni yöneten kişide varmış o da dünyayı yöneten kişinin yanında hiç kimmiş siz nasıl değerlendirirsiniz? ben inaniyorum cogunuz deli diyeceksiniz ama dikkatli dusunun

Güncellemeler
+1 yıl
dikkatli okuyun ve tanrı dünyayı yöneten kişiyi aslan aslanovun ellerliyle cezalandırmış dünyayı kötü yönettiği için dünyayı yöneten kişi ve aslan aslanovda benim gibi sizin gibi annesinden doğulmuş ama sırrı bulmuş
Acil dünyada en ciddi konu dünyayı 1 kişi yönetiyor ve milyarlarca yıldır yaşıyor doğru mu nasıl değerlendirirsiniz oku önemli?