Diğer Uyku tutmuyor.. Sohbet edecek birileri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Cinsellik değil amacım. Yalnızca sohbet. Belki dertleşmek bilemeyiz. Güncellemeler+1 yıl Ya cinsel yaşam yapmadım niye ya niye Uyku tutmuyor.. Sohbet edecek birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yahu kız diyor ki normal sohbet. Sizin kafanız yukarda mi aşağı da mı. İyiki gizlisin yoksa bu hanzolar seni rahat birakmazdi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Haklı yorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatte bu soru sorulur mu yahu Erkeklerin hepsi balıklama atlar bu soruya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl X per puanın var mı 🤔 Yorumla Soran +1 yıl E dertliyim duygusalım ne yapayım yani.. Ayrıca atlasınlar, hepsi aynı hicbirine cevap yok? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. X per puanın var mı? Yorumla Soran +1 yıl Var var. Uygulama güncellenmiş, şu fazla puan veren şey gelsin, seni seçerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesaba aldığın yokki Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Açıklama da cinsel kelimesi kullandın diye otomatik olarak cinsel yaşam başlığı veriyo site. Bu arada canım sıkılıyor istersen konuşalım 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet gerçekten normal sohbet edenşlriiz eğer sende istersen 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. vardır bir dünya insan. sorunsuz insan kalmadı ki herkesin bir derdi var. 0 0 Yorumla
Mustafa551453 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biraz konuşalım uykum. gelene kadar 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kontenjan doldurdum bu günlük başka zaman artık :D 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik istesen de konusmam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var kanka 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel olabilir 0 0 Yorumla
Pronari333 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Şanssızsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rezil oldum ya. Neyse ki gizliyim Yorumla Pronari333 +1 yıl Neyse ki açıklamaya eklemişsin. Yanlışlıkla olduğunu anlarlar heralde Yorumla Soran +1 yıl Umarım.. Açıklama yaptığım halde laf sokacak çıkar illaki. Yorumla Pronari333 +1 yıl Boş konuşabilirler silersin hemen 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yahu kız diyor ki normal sohbet. Sizin kafanız yukarda mi aşağı da mı.
İyiki gizlisin yoksa bu hanzolar seni rahat birakmazdi
Haklı yorum.
Bu saatte bu soru sorulur mu yahu Erkeklerin hepsi balıklama atlar bu soruya
X per puanın var mı 🤔
E dertliyim duygusalım ne yapayım yani.. Ayrıca atlasınlar, hepsi aynı hicbirine cevap yok?
Anladım.
X per puanın var mı?
Var var. Uygulama güncellenmiş, şu fazla puan veren şey gelsin, seni seçerim
İyi geceler 😊
Hesaba aldığın yokki
Açıklama da cinsel kelimesi kullandın diye otomatik olarak cinsel yaşam başlığı veriyo site. Bu arada canım sıkılıyor istersen konuşalım
Evet gerçekten normal sohbet edenşlriiz eğer sende istersen
vardır bir dünya insan.
sorunsuz insan kalmadı ki herkesin bir derdi var.
Cinsellık yoksa varım
Buyur dinliyorum seni
Biraz konuşalım uykum. gelene kadar
Sıra bize gelmez cok yorum gelmıs sana
ailen ile sorunların mı var?
kontenjan doldurdum bu günlük başka zaman artık :D
Ben de sohbet etmek isterim
Cinsellik istesen de konusmam
Benim de açıklamak istediğim sırlar var
Ciddi isen bu konuda olabilir
Kimsenin derdini çekemem
Var tabi
Var kanka
olabilir
Yaz konuşalım. Beni de uyku tutmadı
Gizli uyelerle konusmuyorum
Benide tutmuyor
Güzel olabilir
olur
Konuşabiliriz
Şanssızsın
Rezil oldum ya. Neyse ki gizliyim
Neyse ki açıklamaya eklemişsin. Yanlışlıkla olduğunu anlarlar heralde
Umarım.. Açıklama yaptığım halde laf sokacak çıkar illaki.
Boş konuşabilirler silersin hemen 😄
Olabilir
Ne derdin var?