Diğer Sohbet etmek isteyen biri yok mu uyku tutmadı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nzjdnxjnx Sohbet etmek isteyen biri yok mu uyku tutmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Bu şekilde arama yoklama yapma tutmaz😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ha ha ha zeki varlık Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ne konuda sohbet etmek istersin 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Yaş doğru mu? Evli misin? Yorumla kralkobrax21 1 yıl Yaş doğru Yorumla kralkobrax21 1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 35 evli misin abi Yorumla kralkobrax21 1 yıl Boşandım ya sen Yorumla Soran 1 yıl Hiç evlenmedim abi. Kadınlara baksana evlilik mi düşünebilir insan. Kim bilir sen neler yaşadın Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kötü bir evlilik yapmaktansa evlenmemek daha iyi Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kadınların nesi var seni rahatsız eden Yorumla Soran 1 yıl Hepsi çıkar peşinde para vs hem gözleri dışarda aldatmaya meyilliler sanki Yorumla kralkobrax21 1 yıl Hepsi öyle değil Yorumla kralkobrax21 1 yıl Sanki erkekler çok mu masum Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kadın aldatma işini tek başına mı yapıyor Yorumla Soran 1 yıl Haklısın da abi görüyorsun sende kadınlarda bozuldu artık erkekler zaten bozuktu Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kadınları bazı erkeklerin davranışları bozdu Yorumla Soran 1 yıl Ama haticeye değil neticeye bakmak zorundayım o yüzden bekar olmak daha iyi bence Yorumla kralkobrax21 1 yıl Orası sana kalmış bir şey. Yorumla Soran 1 yıl Aynen şu an böyle iyi bence.. sen tekrar evlenir misin abi? Yorumla kralkobrax21 1 yıl Kafa dengi biri olursa evet Yorumla Soran 1 yıl Hiç aldattın mı abi ya da kızma ama eşin öyle bişey yaptı mı? Yorumla kralkobrax21 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel kaç yıl evli kaldınız Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Uyukluyorum nasıl sohbet edicez? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. konu 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Farketmez kanka evli misin Yorumla mdrx592 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Sence bekarlık mı daha iyi evlilik mi Yorumla mdrx592 1 yıl evlilik Yorumla Soran 1 yıl Hiç aldattın mı doğru söyle Yorumla mdrx592 1 yıl yokkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu şekilde arama yoklama yapma tutmaz😂😂
Ha ha ha zeki varlık
Ne konuda sohbet etmek istersin
Yaş doğru mu? Evli misin?
Yaş doğru
Senin yaş kaç
35 evli misin abi
Boşandım ya sen
Hiç evlenmedim abi. Kadınlara baksana evlilik mi düşünebilir insan. Kim bilir sen neler yaşadın
Kötü bir evlilik yapmaktansa evlenmemek daha iyi
Kadınların nesi var seni rahatsız eden
Hepsi çıkar peşinde para vs hem gözleri dışarda aldatmaya meyilliler sanki
Hepsi öyle değil
Sanki erkekler çok mu masum
Kadın aldatma işini tek başına mı yapıyor
Haklısın da abi görüyorsun sende kadınlarda bozuldu artık erkekler zaten bozuktu
Kadınları bazı erkeklerin davranışları bozdu
Ama haticeye değil neticeye bakmak zorundayım o yüzden bekar olmak daha iyi bence
Orası sana kalmış bir şey.
Aynen şu an böyle iyi bence.. sen tekrar evlenir misin abi?
Kafa dengi biri olursa evet
Hiç aldattın mı abi ya da kızma ama eşin öyle bişey yaptı mı?
Hayır
Ne güzel kaç yıl evli kaldınız
Uyukluyorum nasıl sohbet edicez?
konu
Farketmez kanka evli misin
evet
Sence bekarlık mı daha iyi evlilik mi
evlilik
Hiç aldattın mı doğru söyle
yokkk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!