45. yasindayim ve bekarım Hayat her yaşta güzeldir Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor Ve yine 68. kusaginin efsane liderlerinden Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur O çevreye iyilik güzellik ekmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
45. yasindayim ve bekarım
Hayat her yaşta güzeldir
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor
Ve yine 68. kusaginin efsane liderlerinden Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur
O çevreye iyilik güzellik ekmek
Teşekkürler efendim sagolun onure ettiniz beni
Ftmlz beğeniniz için çok teşekkür ederim sagolun onure ettiniz beni
Alışıtim artık çok önemsemiyorum.. herkes bulunduğum yaşa gelecek
Daha değil ama düşünüce gelecek kaygısı gibi oluyor :D
Yaşlanmış olduğumu düşündürüyor ama bir taraftan da gencim diyorum. Ama aşağıdan gelen yeni nesil ister istemez gençliğimizin geçtiğini düşündürüyor.
Hayır her yaşın kendine has güzelliği var, tabiki hayattan zevk alabilene
Yaşamasını bilenin ve keyif alanın ruhunda korku olacağını dusunmuyorum :)
Hayır korkmuyorum her yaşın ayrı güzelliği var bence
1 ay sonra bile yaşayacağım belli değilken hayır.
Yaş 35 galiba yolun yarısı bunu söyleyen şair 36 da öldü çok karışık 🙂
Ben ne krizlerden gectm bu ne ki
Tam olarak kavli yaşlardan bahsediyoruz 😄😅
Her yaşın ayrı güzelliği var ama şöyle bi 20 sene sonrası belki. Sen de durum ne
Siz süpersiniz, memelerinize diyecek yok istanbuldaysaniz sizinle tanışmak isterim 26 yaş 183/87 kg fitim. 1 xper olduğum için yazamıyorum
Ciksss iyidir orta yaş
Ruhum hep çocuk 😅
Hayır daha çıtırım.
35 olunca korkacağım galiba da abla mesaj kutunu çok merak ettim senin:))
baya baya yakınım aslında ama umrumda bile değil
En guzel zaman bence o zamanlar değilmi
Hayır neden korkutsun