Diğer 2 ay Gece neden uyku tutmuyor anlam verebilen var mı? Elleltkf Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yardımmm! Gece neden uyku tutmuyor anlam verebilen var mı? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Seneca17 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Aklımızda yarım kalan ruhumuzda eksik kalan parçalar olabilir 0 5 Yorumla Elleltkf 2 ay Öyle sanırım Yorumla Seneca17 2 ay Böyle devam edecek sanırım ama olsun gecelerde güzel bence ☺️ Yorumla Elleltkf 2 ay Öyle tenha karanlık suskun ama bi o kadar da anlamlı geceler Yorumla Seneca17 2 ay Haklısın anlamlı oluyor umarım anlamlı olmaya devam eder en azından gecelerimiz uykusuz geçecekse Yorumla Elleltkf 2 ay Umarım Yorumla
Blacburnn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Hormonal güzelim hormonal. Vaktin gelmiş geçiyora işaret 😅 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Sıkıntı stres çok düşünüyorsan o yüzden tutmaz 0 15 Yorumla Elleltkf 2 ay Olabılır Yorumla cakir2607 2 ay Nedir seni böyle düşündüren Yorumla Elleltkf 2 ay Özel bi sebebi yok Yorumla cakir2607 2 ay Ama uykusuz kalmana neden oluyor Yorumla Elleltkf 2 ay Oda geçer yani en azından bi yolunu bulana kadar Yorumla cakir2607 2 ay Geçmişi geçmişte birakmalisin umursamaz olmayı dene. Hiç bir şey kendinden önemli değil Yorumla Elleltkf 2 ay Konu bu degıl ben geçmişimi kurcalayan bırı degılım Yorumla Elleltkf 2 ay Uzun zamandır da bunu bırakalı çok oldu Yorumla cakir2607 2 ay Özel değilse uykusuz bırakan nedir seni Yorumla Elleltkf 2 ay Ruhum yorgun Yorumla cakir2607 2 ay İnşallah düzelir Yorumla Elleltkf 2 ay İnsallah teşekkür ederim dinledıgın ıcın ıyı geceler Yorumla cakir2607 2 ay Estağfurullah rica ederim ☺️ anlatmak konuşmak istersen dinlerim sıkıntı yok Yorumla Elleltkf 2 ay Sağol anlayışın için Yorumla cakir2607 2 ay Rica ederim Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 2 ay Geceleri bir ses böler uykumu 0 1 Yorumla Elleltkf 2 ay Ne gibi bi ses Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Diğer konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gündüz uyuyunca öyle olur 0 2 Yorumla Elleltkf 2 ay Gündüz uyuyamıyorum Yorumla ahhbukizlar 2 ay Çalışıyor musun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Derdin varsa tutmaz 1 2 Yorumla Elleltkf 2 ay Ne zaman bittiki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben aylardır uyuyamıyorum 3 saat zor uyuyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. libido 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aklımızda yarım kalan ruhumuzda eksik kalan parçalar olabilir
Öyle sanırım
Böyle devam edecek sanırım ama olsun gecelerde güzel bence ☺️
Öyle tenha karanlık suskun ama bi o kadar da anlamlı geceler
Haklısın anlamlı oluyor umarım anlamlı olmaya devam eder en azından gecelerimiz uykusuz geçecekse
Umarım
Hormonal güzelim hormonal. Vaktin gelmiş geçiyora işaret 😅
Sıkıntı stres çok düşünüyorsan o yüzden tutmaz
Olabılır
Nedir seni böyle düşündüren
Özel bi sebebi yok
Ama uykusuz kalmana neden oluyor
Oda geçer yani en azından bi yolunu bulana kadar
Geçmişi geçmişte birakmalisin umursamaz olmayı dene. Hiç bir şey kendinden önemli değil
Konu bu degıl ben geçmişimi kurcalayan bırı degılım
Uzun zamandır da bunu bırakalı çok oldu
Özel değilse uykusuz bırakan nedir seni
Ruhum yorgun
İnşallah düzelir
İnsallah teşekkür ederim dinledıgın ıcın ıyı geceler
Estağfurullah rica ederim ☺️ anlatmak konuşmak istersen dinlerim sıkıntı yok
Sağol anlayışın için
Rica ederim
Geceleri bir ses böler uykumu
Ne gibi bi ses
Gündüz uyuyunca öyle olur