sen birisini seversen beynin sürekli ona benzeyen kişileri seçmeye başlar ve ona benzer kişileri sürekli görüyor karşılaşıyor gibi hissedersin bunun adına algıda seçicilik denir :) bir kısmıda baktığın herşeyi ona benzetmek diyelim her surette onu aramak diyelim adına ; onun siması onun gözleri bakışları onun gilüşü onun saçları onun sözleri onun tepkileri onun onun onun , boşuna bana her şey seni hatırlıyor diye şarkı falan yapmamışlar bir nevi onu herkeste araman diyebiliriz buna kalben ruhen vs
1
4 Yorumla
Soran
2 ay
Aslında ben Tayyip’ten nefret ediyorum ama… 😂😂😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sen birisini seversen beynin sürekli ona benzeyen kişileri seçmeye başlar ve ona benzer kişileri sürekli görüyor karşılaşıyor gibi hissedersin bunun adına algıda seçicilik denir :) bir kısmıda baktığın herşeyi ona benzetmek diyelim her surette onu aramak diyelim adına ; onun siması onun gözleri bakışları onun gilüşü onun saçları onun sözleri onun tepkileri onun onun onun , boşuna bana her şey seni hatırlıyor diye şarkı falan yapmamışlar bir nevi onu herkeste araman diyebiliriz buna kalben ruhen vs
Aslında ben Tayyip’ten nefret ediyorum ama… 😂😂😂😂😂😂😂
ha ben sevgiline benzettin sandım 😂😂 açıkcası ben bunu benzetemedim 😂😂😂😂 ahahahaha
Hafif bir andırdı bana ya😂😂😂
yok daha neler 😂
bu seninle alakalı bir surum yani sen birini kime benzetirsen ona benzer gibi görünür yani senin düşünce yapınla alakalı biraz :)
Hiç benzemiyor
Yüzden pek anlamıyorsun anlaşılan
Evet andırıyor biraz biri yetmiyormuş gibi sanki
Aynen, kendi yetmiyor sanki de… 🙄
Evde ampül patladığı zaman ampül almaya gittiğimde kendime ak partiye oy vermiş gibi hissediyorum yeminle ne kadar kötü bir şey değil mi
Cidden öyle, adam her anlamda içimize işledi, iğrenç bir durum…
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲🤲
Daha çok gibi dizisindeki sporcu çocuğa benziyor
Oymuş zaten :d
Kimden bahsettiğini anlamadım
Tayyip.
Yüz şekli benziyor sadece ama sen biraz gündemden uzak dur 😂
Bence de 😀😀
Bu fotoğraf kime benziyor?
Bence masterchef 2018 Hakan'a benziyo
Kurban olun siz benim reisime
Ne kastettin tam olarak
Aynn knk halusimasyom
Kim bu lavuk..
Tayyip’i benzemiyor mu benim mi gözlerde sıkıntı var?
O nasil bi tayyip la…
Bence surat çok andırıyor
Olabilir…
Kime benziyor?
Detaya yazdım, Tayyip.
Benzemiyor bence :D
Benziyor
Rte 2.0
O zaten
Yalvaç değil mi bu😂
Oymuş, hangi dizideydi ki o? Söyledi de dizinin adını vermedi
"Gibi"