Cinlerden korkarsak ve onlarla ilgili araştırma yaparsak musallat olurlar mi görünürler mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli olmaz. Eğer ki imamının kuvvetli olduğunu düşünmüyorsan bence öyle şeyler yapma.
Tiktotka karşıma son zamanlarda çok musallat hikayeleri çıktı onların hepsini izledim bide arkadaşım başından geçen olayı anlattı aşırı etkilendim. Önceden de mesela araştırma yapardım ama 3 - 5 gün içinde korkum geçerdi ve korksam bile tek başıma yatardım etkilenmezdim o kadar ama şu son zamanlarda sürekli karşıma öyle videolar çıktı ve 1 ay oldu hala korkum geçmedi sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi hissediyorum gölgeleri falan kontrol ediyorum. Gece uyurken etrafı kontrol ediyorum kalbim sıkışacak gibi oluyor ağırlık hissi oluyor hep etrafımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Önceden mesela az video izlerdim ve 3-5 gün içinde korku falan kalmazdı aklıma bile gelmezdi korksam bile tek başıma yatardım ama son zamanlarda nerdeyse 10 15 video izledim ve 1 ay oldu hala etkisinden çıkamadım hala korkuyorum ve annemle yatıyorum ona rağmen korkum geçmedi psikolojik midir yoksa musallat mi
Başka şeylere odaklanabilirsin. Eskiden dediğin yaşının küçük olduğu zamanlar ise eger normaldir. İnsan büyüdükçe daha da olgunlaşır ve olayları daha ciddiye almaya başlar. Gerçekleri daha iyi benimser. Öyle musallat gibi düşünme. Bilinçaltına ne kadar yerleştirse etkisi o kadar uzun sürer. Dediğim gibi farklı işlerle uğraş ve yoğunlaş ve tabiki Peygamver Efendimizin bu konudaki tavsiyelerini uygula. Bunu araştırarak öğrenebilirsin.
Ben küçüklüğümden beri hep böyle şeylerden korkarım karşıma böyle şeyler çıktığı zaman araştırırdım kimlere musallat olur durduk yere musallat olur mu gibi şeyler araştırırdım detaya inmezdim ve fazla video izlemezdim 1 2 tane falan izlerdim ama tabi o zamanlar tiktokta böyle şeyler de çıkmazdı ama son zamanlarda tiktokta sürekli böyle videolar vardı sonra bende araştırma yaptım kimlere musallat olur falan diye bide arkadaşım yaşadığı olayı anlattı daha da korktum 1 aydan beri hepsinin etkisinden çıkamadım gölgeleri falan kontrol ediyorum hep bunlar musallat değildir dimi musallat olsa daha kötü şeyler olurdu diye düşünüyorum Allah korusun. Psikolojiktir dimi
Artik yapay zeka denilen bir olay var. İnternet'e neyi araştır neyi izlersen karşına o çıkıyor. Farklı şeyler izlersen bir süre sonra artık karşına onlar çıkacaktır. Düşünme işte öyle şeyler
Şu an üstümde musallat var mıdır
Yahu ben nasıl bilebilirim. Öyle şeyler düşünme normal hayatına devam et diyorum. Bir süre sonra zaten o şekilde düşünmeye başlar ve psikolojini bozarsın. Yapma öyle şeyler
Ama musallat olsa daha kötü şeyler olmaz mıydı rüyada falan korkutulmaz miydim veya daha ağır şeyler olmaz mıydı? Düşünmemeye caliscam araştırmıcam ama ister istemez korkuyorum elimde değil
Hayır cin diye bir şey yok hepsi zihin oyunu musallat olurlar gelirler dersen gelirler hepsini görmeye başlarsın şizofren olur çıkarsın
Islam dinine göre kâfirligini ilan etmiş oluyorsun şu an.
@martenzitt Ben zaten Müslüman değilim
Bunu anladım zaten profil resminden belli ki o yüzden islam dinime göre dedim ama yine de bu tarz söylemleri çok dile getirmemek lazım.
@martenzitt Neyi çok düşünürsen onları görmeye başlarsın Müslümanlar beşeri hukuk olan yerlerde yaşayamaz Şeriatin olduğu yerlerde yaşamalıdır Şeriatin olduğu yerde yaşamayan Müslüman da kafirdir
Bu ithamın biraz ağır oldu diyeceğim ama zaten Müslüman değilsin. Dediğin gibi darülharp bir memleket olsa eyvallah ama şu an dünyada büsbütün öyle bir yer yok. Vallahi o kadar uzun uzun yazarım ama faydasız olacak. Ayet-i kerimede buyuruyor ki :
Âyetlerimizle ilgili, bilgisizce, dalga geçerek, ileri geri konuşmaya dalanları gördüğün zaman, başka bir konuya geçtiklerini görünceye kadar onlardan uzak dur, onların faaliyetlerine engel tedbirler al. Eğer şeytan sana unutturursa, hatırladıktan sonra hemen kalk, inkâr ile, isyan ile, baskı, zulüm ve işkence ile temel hak ve hürriyetleri, Allah yolunu ve Allah yolundaki faaliyetleri engelleyen zâlim kavimle birlikte oturma. Nisa süresi 140
@martenzitt Ney ağır geldi? Şeriat Allah'ın kurallarıdır sen Allah'ın kurallarının olduğu yerde yaşamalısın Allah'ın kurallarının olduğu yerde yaşamıyorsan kafirsindir kutsal kitabınız Kuranda yazıyor maide suresi 44ncü ayet açıp okuyabilirsin
Senin hesaba göre dünyada 1 tane müslüman yok. Türkçe meal oku demeden once ayetin tarihçesine bakmak lazım. O ayet ne zaman indi, hangi olay vukuu buldu da indi, Arapça karşılığını Türkçe karşılıyor vs. vs. Arapça bilmeyenlerin bu tars yorumlar yapması bana komik geliyor. Ac yüzünden oku desem Kuran'ı okuyamayacagini düşünüyorum. Başkalarının ki en cokta kendini selefi olarak tanimlayam kesimin yorumlarını yapanlarıseninle anlamıyorum aklini kiraya vermek kolay olmamali. Konu cok farkli yerlere gidiyor. Ben cahilce bur tartışmaya girmek istemiyorum.
@martenzitt Benim Arapça bilmeme gerek yok Kuran-ı çevirenler zaten Arapçayı en profesyonel bir şekilde bilen hafız ve hocalar onlar çevirmiş onların çevirileri yanlış olamaz ayetin tarihçesine öncesine sonrasına falan bakmayacaksın orada yazan neyse odur Allah Şeriat in olduğu yerde yaşamayan müslümanlar kafir kıldıysa kafir kılmıştır öncesine sonrasına baktığınızda eğip büküyorsunuz onu o yüzden demek istemedi bunu bu yüzden demek istemedi diye böyle olmaz kitap 4/4 lük ve anlaşılır bir şekilde indiyse okuyan hiç kimse kitaba kendini yorumunu katarak ayeti açıklayamaz bunu yapan kişi Allah'a şirk koymuş olan kişidir yazılan ayeti değiştirmiş oluyorsunuz kendi yorumunuzu kattığınız zaman ben kendi yorumumu katmıyorum ben olanı sana söylüyorum sen ayeti değiştiriyorsun eğip büküyorsunuz
Yoklarmis gibi davran zaten göremiyoruz korkmana gerek yok.
Tiktotka karşıma son zamanlarda çok musallat hikayeleri çıktı onların hepsini izledim bide arkadaşım başından geçen olayı anlattı aşırı etkilendim. Önceden de mesela araştırma yapardım ama 3 - 5 gün içinde korkum geçerdi ve korksam bile tek başıma yatardım etkilenmezdim o kadar ama şu son zamanlarda sürekli karşıma öyle videolar çıktı ve 1 ay oldu hala korkum geçmedi sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi hissediyorum gölgeleri falan kontrol ediyorum. Gece uyurken etrafı kontrol ediyorum kalbim sıkışacak gibi oluyor ağırlık hissi oluyor hep etrafımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Önceden mesela az video izlerdim ve 3-5 gün içinde korku falan kalmazdı aklıma bile gelmezdi korksam bile tek başıma yatardım ama son zamanlarda nerdeyse 10 15 video izledim ve 1 ay oldu hala etkisinden çıkamadım hala korkuyorum ve annemle yatıyorum ona rağmen korkum geçmedi psikolojik midir yoksa musallat mi
Ben Havas ilmi ile ilgileniyorum ve başıma cinler ile ilgili hiçbir olay gelmedi sadece tılsımlar tutuyor zaten görünmez ki göremezsin yani sanada görünmezler
Tiktotka karşıma son zamanlarda çok musallat hikayeleri çıktı onların hepsini izledim bide arkadaşım başından geçen olayı anlattı aşırı etkilendim. Önceden de mesela araştırma yapardım ama 3 - 5 gün içinde korkum geçerdi ve korksam bile tek başıma yatardım etkilenmezdim o kadar ama şu son zamanlarda sürekli karşıma öyle videolar çıktı ve 1 ay oldu hala korkum geçmedi sürekli bir yerden birileri çıkacak gibi hissediyorum gölgeleri falan kontrol ediyorum. Gece uyurken etrafı kontrol ediyorum kalbim sıkışacak gibi oluyor ağırlık hissi oluyor hep etrafımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. Önceden mesela az video izlerdim ve 3-5 gün içinde korku falan kalmazdı aklıma bile gelmezdi korksam bile tek başıma yatardım ama son zamanlarda nerdeyse 10 15 video izledim ve 1 ay oldu hala etkisinden çıkamadım hala korkuyorum ve annemle yatıyorum ona rağmen korkum geçmedi psikolojik midir yoksa musallat mi başımda çok ağrıyor
Psikolojik strese bağlıdır o hiçbir cin sırf hikaye video yaşanmış korkunç olay vs izledin diye musakka olmaz
Musallat*
İnşallah dediginiz gibidir. Siz peki hiç korkunç şeyler gördünüz mü yaşadınız mi
Evet büyülerin işe yaradığını görmek korkutucu yapan yaptıran herkes kaldıramaz, cinleri büyüye maruz kalan kişiler görebilir rüya yolu vs, ayrıca cinlerin aleminde her varlığın isimleri vardır, mesela denizde yaşayan cinler (hadimler) de vardır
Siz peki böyle şeyler yaşadınız mi gördünüz mü zarar verdiler mi eğer olduysa da neden oldu
Şimdi korkutmak istemem ama bir cin bir insanın kanser olmasını sağlayabilir ağır hastalığa yakalatabilir ama bu sadece hak etmeyen kişiye büyü yapılması sonucunda olabilecek bir şey, ben yaşamadım çünkü hak etmeyen birine yapmam. Aynı şekilde hiçbir cin size durduk yere zarar veremez izlediniz diye rahatsız edemez sadece psikolojik yaşadıklarınız
Tamamdir çok teşekkür ederim
Bir ara arastırmıstım merak edip başıma saçma sapan şeyler gelmişti bende bıraktım.
Neler gelmişti mesela
Nolur söyle neler olmuştu
Ya banyodayken elektirikler kesiliyordu ben banyodan çıkınca geri geliyordu bazen banyoda elektirikler gidince tenime temas eden şeyler oluyordu tabi ben hemen çıkıyordum evde ne zaman tek kalsam sesler duyuyodum dolaplar falan açılıp kapanıyordu bunlar sadece onda biri neyse ki kurtuldum
Ne tür araştırmalar yapıyordunuz ki? Kimlere musallat olur durduk yere musallat olur mu bu tür şeyleri mi yoksa çok daha derin şeyler mi mesela isimleri nedir kaç çeşittir kimlerdendir ne yerler içerler kabileleri nelerdir bu tür derin konular mi nelerdi araştırdığınız konular
Ya ben korkmuyordum inanmıyordum aslında hep dalga geçerdim ondan oldu diye düşünüyorum
Nasıl dalga geçerdiniz mesela
ya mesela yoklar, saçma sapan şeyler, varlarsa nerdeler falan derdim
Bu olaylar tekken mi oluyordu mesela annenizle falan yattığınız zamanlarda da oluyor muydu
Hayır? Çağırma büyü ritüel gibi saçma şeylere bulasmadigin sürece olmaz
Kendini fazla korkutmussun o yüzden olmuş bende yaşamıştim üstelik ben musallat yaşamıştım rüyalarımda bagiriyodum sürekli etrafımda Karaltilar geçiyodu çok etkiledi benim durumum baskaydi ama bende sürekli korkardım bişey gelicek beni alıp götürücek sanardim geceleri korkardım annemle yatardim bende bişey olucak korkusuyla uyuyamazdım sonra bi hocaya baktırdık geçti şükür şu an hicbi sıkıntım yok seninki muhtemelen kendini fazla korkuttugun için oluyordur musallat olmaları öyle kolay değil o videolarada bakma
Musallat durumu varken annenizle yatsanız bile korkunç şeyler oluyor muydu yoksa sadece tek yattığınız zaman mi oluyordu
Garip ürkütücü Rüyalar görüyodum korku hep devam ediyordu ve uykumda bagiriyodum ailem duyuyodu zaten bagirdigimi
Neden musallat oldular peki ne yaptınız araştırma falan mi yaptınız yoksa daha farklı şeyler mi yaptınız
Böyle şeyler oluyodu simdi tek yatıyorum o zaman yatamıyodum büyük bi korku oluyo insanın içinde bi kere tam dibimde garip bi enerji hissetmiştim hatta biraz düşünmekte etkiliyor ama daha fazla oluyor düşünmek korku cekermis öyle okumuştum bi yerde
Sebebini bilmiyorum desem hocada bilmedigini söyledi banyoda olmuş olabiliceklerini söyledi hiç fikrim yok
Banyoda çok mu uzun duruyordunuz veya şarkı falan mi söylüyordunuz
Evet çok uzun durdugum doğru sanırım besmele çekmeden girdiğimde çok oldu belki ondan bilmiyorumki
Adet sonrası falan besmele çekmeden girerdim
Onun dışında başka şeyler yaptınız mı fal bakmak gusülsüz gezmek kırıntıda yatmak gece geç saatler ıssız yerlerde bulunmak küllere basmak vs. Bunlar gibi seyler işte
Fal bakmam anlamam kendim telefondan baktırırim bundan olucagini pek sanmıyorum evet gusülsüz gezdim diğerleri pek olmadı
Araştırma yapıyor muydunuz
Canım fazla taktın sanki evet yaşadığım için o zamanlar sebeplerini merak ediyordum araştırıyodum yaşayan kişilere falan soruyodum kafaya çok takiyodum yani
Son 2 şey daha sorcam sonra konuyu Kapatcam hani ilk başta dediniz ya çok korkuyorum biri gelip götürecek gibi oluyordum falan dediniz bu olaylar musallattan sonra korkuyla mi başladı yoksa musallat oncesi mi başladı? Bide musallat durumu varken annenizle yatsanız bile kötü şeyler oluyordu dimi
Evet musallat sonrası annemle yatsamda uykumda falan bağırma oluyodu
O zaman musallat sonrası etkilemeniz normal sizdeki korkular o yüzdenmis. Benimki psikolojiktir dimi çünkü ben çok takıntılı biriyim musallat olsa herhalde Allah korusun daha farklı şeyler olurdu diye düşünüyorum
Dediğim gibi musallat öyle olmaz çok daha farklı sebepleri var genellikle büyü çağırma gibi şeylerle olurlar diğer şeylerdende olur ama genelde çok uğraşanlara oluyorlar diye biliyorum
Yani sen böyle şeylere bulasmiyosan banyoyada gerekli kurallara uyarak falan giriyosan kırıntı kül gibi şeyleri yapmadiysan korkma hiçbişey olmaz
Zaten musallat olsa önce izlenme hissi başlar biri varmış gibi gelir sonra garip rüyalar görürsün zamanla etrafından siyahbişeyler geçer benim öyle olmuştu
Yapmadım ama sizde yapmamışsınız fakat size olmuşlar
Evet dediğim gibi olabilir şeyler bunlar ama öyle video izlemek araştırmaktan olmaz ilgilerini çekicek bişey yapmadıgin sürece olmaz yani yoksa ben daha önce araştırdım hep onlar hakkında filmlerde izliyodum hiçbişey olmuyodu
Onlarla bizim aramizda kapı var o kapıyı acmadigin açmak için bişeyler yapmadıgin uğraşmadıgin sürece bi sıkıntı olmaz bazen aşık durumları var onlarda banyoda görürlermis seni
Banyoda görüncede olurlar musallat ama aşık cin musallati başka normal musallat başkadır
Asık cin zarar vermezmiş. Etrafınızdakilere zarsr verirmiş bildiğim kadarıyla. Evet haklisiniz belki de size banyoda oldu eğer çıplak bir şekilde giriyorsanız ve çok uzun süre duruyorsanız olabilir çünkü mutlaka çamaşıra girmek gerekiyormus bide ne kadar duruyordunuz banyoda 1 saati geçiyor muydu
Evet uzun duruyodum sen buna çok takma seninki böyle bişey değildir merak etme musallat belirtilerine bak bambaşka şeyler
Bir kaç günden beri başımda ağrıyınca acaba var mıdır böyle bir şey diye daha da korkmustum
Yok sanmıyorum dediğim gibi musallat olması için benim yaşadığım şeylerin falanda olması gerek
Çok şükür zaten her hangi bir şey gormedim sadece korku var onda da kendimi rahatlatmak için sakin ol psikolojik takma kafana falan deyip derin derin nefes alınca geçiyor bide bende panik atak var her konuda boyleyim o yüzdendir herhalde
Evet öyledir yüksek ihtimal takmamaya çalış taktıkça daha kötüye gider boş ver uğraşma böyle şeylerle
Taktıkça musallat olurlar mi peki
Hayır. Ama takarsan musallat olmuşlar gibi oyun oynar beynin öyle zannedersin.
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim.
eti cin ye sen bi kendine gel
Ahahaha komik sey seni
Çok uğraşirsan tabi musallat olur
Bol bol dua oku felak nas ayetel kürsi anca dualar içini rahatlatir
Musallat olmuşlar midir sizce
Allah bilir ama çok aklina getirirsen hep dile getirirsen seni hedef alirlar o yüzden hep allaha sığın kafani dağıtacak birsey yap unut yani
Başımda çok ağrıyor zaten 😔 ama musallat olsa daha kötü şeyler olmaz mıydı? Musallat olma durumu varken de düşünmemek imkansız bir şey her an her yerden çıkabilirler bunun korkusu var ve ister istemez düşünüyorum ama psikolojik olamaz mi çok araştırıp hikayeler dinledigim için
Korkma
Piskolojiktir. Umursamayacaksin
Olurlar