Diğer 2 ay Çift taraflı ayna görüntü kaydeder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Asansörde manyakça hareketler yaptım dans falan ettim. Ve aynayı test ettim. Ayna çift taraflı imiş.Yaptığım hareketler falan kaydedilmiyor değil mi. Çift taraflı ayna görüntü kaydeder mi? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aşian-Vassal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 44% 2 ay İnslh kaydediliyordur görsünler ne embesil var millet haline şükreder senin sayende 1 1 Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂😂 Yorumla
bunicktamonbirharf Takip Et Xper 6 Yaş: 29 2 ay o sırada kamerayı izleyen görevliler: 0 1 Yorumla Soran 2 ay İzleniyo muyum Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 78% 2 ay Asansöre niye çift taraflı ayna koyarlar ki 0 6 Yorumla Soran 2 ay Ucuz olduğu için. Yorumla Nightwalk35 2 ay Ucuz muymuş Yorumla Soran 2 ay Eskicilerde falan oluyo diye biliyorum birde güvenlik amaçlı kullanılabiliyor AVMlerde Yorumla Nightwalk35 2 ay İlk defa duydum Yorumla Soran 2 ay Şimdi benim yaptığım hareketleri, el hareketi, yüz hareketi falan . İzleyen yoktur dimi Yorumla Nightwalk35 2 ay Ben nereden bileyim? Yorumla
BilenAbi Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Ayna nasıl kaydedecek acaba? 0 1 Yorumla Soran 2 ay Çift taraflı Yorumla
u carsngirls Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. Kamera olması muhtemel. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 530 cevap paylaştı. Etmez rahat ol 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 16,7b cevap paylaştı. kaydetmez 1 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% 2 ay kamera kaydı vardır 0 3 Yorumla Soran 2 ay Aynada mı Yorumla DavidLuizx 2 ay asansör de kanka Yorumla Soran 2 ay Yok kamera falan yok ama ayna çift tarafli, yani izlenebilir ayna. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 2 ay Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gizli kamera mı bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnslh kaydediliyordur görsünler ne embesil var millet haline şükreder senin sayende
😂😂😂😂
o sırada kamerayı izleyen görevliler:
İzleniyo muyum
Asansöre niye çift taraflı ayna koyarlar ki
Ucuz olduğu için.
Ucuz muymuş
Eskicilerde falan oluyo diye biliyorum birde güvenlik amaçlı kullanılabiliyor AVMlerde
İlk defa duydum
Şimdi benim yaptığım hareketleri, el hareketi, yüz hareketi falan . İzleyen yoktur dimi
Ben nereden bileyim?
Ayna nasıl kaydedecek acaba?
Çift taraflı
Kamera olması muhtemel.
Etmez rahat ol
Bence kaydetmez
kaydetmez
kamera kaydı vardır
Aynada mı
asansör de kanka
Yok kamera falan yok ama ayna çift tarafli, yani izlenebilir ayna.
Gizli kamera mı bu
😁😁😁