İnternet & Teknoloji Arka kamera mı doğru ayna mı? Rojee_47 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha doğru Güncellemeler1 yıl Güncellll Arka kamera mı doğru ayna mı? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Fotojeniklikle ilgili olduğunu düşünüyorum kamera doğru falan değil 0 4 Yorumla Rojee_47 1 yıl Inşallah ya yoksa çok çirkinim Yorumla Omurgasız 1 yıl Canını sıkma hiç kamerada güzel çıkmana etken olan ışık poz perspektif gerek hayatta hiç bir şey ifade etmiyor güzelliğin için Yorumla Rojee_47 1 yıl Ayna doğru demi Yorumla Omurgasız 1 yıl Bana kalırsa en doğrusu ayna. Çünkü sen ayna tarafına alıştığın gibi, insanlar da tam zıttı olarak alışıyorlar yüzüne ve aynı görüntü ortaya çıkıyor. Aynada canlısın ve her şey net Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Dışarıyı çektiğin kamera , insanların seni gördüğü kameradır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yanılıgı var kamera deniliyor ama kameranın ışık ayarı netlik ayarı gibi bir çok faktör var o yüzden aynanın daha doğru sonuç vericeğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl arka kamera çünkü ayna ters gösteriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl her zaman arkacıyımdır 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her zaman arkacıyımdır 2 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ayna. 0 2 Yorumla Rojee_47 1 yıl Neden Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Ayna ayna söyle bana :) Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Arka kamera doğru 0 2 Yorumla Rojee_47 1 yıl Neden Yorumla ßlueოoon 1 yıl Ayna ters gösterir cünkü Yorumla
hazallill Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kamera 0 2 Yorumla Rojee_47 1 yıl Neden Yorumla hazallill 1 yıl Aynada yansıma var kamera doğru olan fizik dersınde gorduk Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Arka kamera 0 2 Yorumla Rojee_47 1 yıl Neden Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl Ayna ters gösteriyor çünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fotojeniklikle ilgili olduğunu düşünüyorum kamera doğru falan değil
Inşallah ya yoksa çok çirkinim
Canını sıkma hiç kamerada güzel çıkmana etken olan ışık poz perspektif gerek hayatta hiç bir şey ifade etmiyor güzelliğin için
Ayna doğru demi
Bana kalırsa en doğrusu ayna. Çünkü sen ayna tarafına alıştığın gibi, insanlar da tam zıttı olarak alışıyorlar yüzüne ve aynı görüntü ortaya çıkıyor. Aynada canlısın ve her şey net
Dışarıyı çektiğin kamera , insanların seni gördüğü kameradır
Yanılıgı var kamera deniliyor ama kameranın ışık ayarı netlik ayarı gibi bir çok faktör var o yüzden aynanın daha doğru sonuç vericeğini düşünüyorum
Sen en kotu kamerayla cekinsen nolur oyle guzelsin ki
arka kamera çünkü ayna ters gösteriyor
Kaza yapmadan kullanan haklidir
her zaman arkacıyımdır
her zaman arkacıyımdır 2
Ayna.
Neden
Ayna ayna söyle bana :)
Arka kamera doğru
Neden
Ayna ters gösterir cünkü
Kamera