Ben anlamam ama sana yardımcı olabilecek birisini etiketliyim kendisi doktordur @HakanUmraniye34 soruyu soran arkadaşa yardımcı olabilir misin rica etsem 🙋
Arkadasim baslarim senin ajitasyonuna... gizliden nedenini de aciklamadan bir hemsirenin soyadini arastiriyorsun bir ton manyak boyle kac hemsireyi taciz etti sen hala cok kotu bir sey mi soruyorum diyorsun bir de aptal diye hakaret ediyorsun... bos bos tripli cevap yazicagima sapik degil su sebeble ariyorum dersin gecersin
Şu sebeptendir deyip geçemiyorum ki, direk konuşmaya başlar başlamaz bana sapık diyorsun. Önyargıyla yaklaşan, hakaret eden sensin. Sana bir şey açıklamayacağım gerizekâlı ahmak, defol git dm kutuna gelen sapıkça mesaj yazanlarla uğraş, benimle değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cesur..
Ben anlamam ama sana yardımcı olabilecek birisini etiketliyim kendisi doktordur @HakanUmraniye34 soruyu soran arkadaşa yardımcı olabilir misin rica etsem 🙋
Ahahahah çok güzel bir yerden sormuşsun bende okuyamadım 😀😀
Bu hemsire ve doktorların yazısı niye bu kadar saçma sapan hiçbirisinin ki anlaşılmıyor
Gerçekten öyle
Ikisinde de guclu yaziyor ustteki biraz egik yazilmis dikkatli oku ikisi de ayni
G harfiyle Ü harfi gibi de durmuyor ama bilmiyorum
Egik ve hizli yazildigi icin oyle.
Sağlıkçı mısın
Yok ama %100 güclü. Bu tur yazilari okuyabiliyorum
teşekkürler dostum
Rica ederim ne demek
Beyefendi sapik misiniz
Ne alâkası var, aptal mısın
Ne alakasi mi var... sence
bu sapıklık mı oluyor, ne kötülük ama değil mi
Arkadasim baslarim senin ajitasyonuna... gizliden nedenini de aciklamadan bir hemsirenin soyadini arastiriyorsun bir ton manyak boyle kac hemsireyi taciz etti sen hala cok kotu bir sey mi soruyorum diyorsun bir de aptal diye hakaret ediyorsun... bos bos tripli cevap yazicagima sapik degil su sebeble ariyorum dersin gecersin
Şu sebeptendir deyip geçemiyorum ki, direk konuşmaya başlar başlamaz bana sapık diyorsun. Önyargıyla yaklaşan, hakaret eden sensin. Sana bir şey açıklamayacağım gerizekâlı ahmak, defol git dm kutuna gelen sapıkça mesaj yazanlarla uğraş, benimle değil
Sapiksin demedim sapik misin dedim... bana hakaret ediyorsun diyip her cevabinda hakaret edende sensin... belli tripli cekilmez bir karektersin
yazına sokim güçlü yazıyor
Güçlü, bu kadar zor mu bilemedim.
Sende mi sağlıkçısın
Yo değilim ama benimde yazım berbattır, ama bu yazı zor değil sadece arkadaş u -ü sıkkntısı yaşıyor gerisi normal
Güçlü.
Belki
Cesur
Evet olabilir, güçlüyü söylediler ama bunu hiç duymadım
Evet güçlü de olabilir
Cesur mu
Cesur
Güçlü
olabilir
Güçlü gibi