birsürü psişik güç vardır, ama hepsi beyinle başlar 🧠 olağanüstü gelebilir ama beyninizle yapamayacağınız hiçbir şey yok beyninizi inandırırsanız oda size yardım eder.

birsürü psişik güç vardır, ama hepsi beyinle başlar 🧠 olağanüstü gelebilir ama beyninizle yapamayacağınız hiçbir şey yok beyninizi inandırırsanız oda size yardım eder.
Evet kesinlikle, öyle birini tanıdım harika bir güç
herkesin gizli özel güçleri var
Cevap
5Cevap
Evet süper güçlerim olsaydı ölümsüzlük zaman da yolculuk geleceği görme akıl okuma
Ben o tür şeylerden bahsetmiyorum ama onlar fantastik güçlere giriyor ;DD
Benim dediklerim beyinle ilgili.
Beyinle ilgili psişik şeylere inanmam :DD ama süper güç harika olurdu
Harika olurdu tabi ama nerede o şans ;DD
Maalesef :D :(
Deliliğimiz bize yetiyor fazlasını istemem
Nasıl peki anlat?
Kalp beyinden daha kat ve kat daha güçlüymüş bu konularla ilgilenen biri diyordu o yüzden kalpten istediklerimiz daha çok kabul olurmuş.. kalp çakrasını biliyormusun? Bu arada sende işe yaradı mı bu?
Şimdi istediğimiz herhangi bir şey fark etmez olacağına inanacaz öylemi? Çekik yasası gibi
*Çekim yasası
Aynen, ama çekim yasası bir tek inanmakla değil onun için çabalamakla oluyor olmuş gibi yazmakla filan, bu psişikler çok farklı mesela biyokinezi inanırsan saçını kısa sürede uzatırsın mesela ya da saçının rengini açarsın, inanılmaz geliyor ama gerçek yani ben inanıyorum, ama baya güçlü bir inanç gerekiyor beyin çok garip bir organ mesela, geceleri halissilasyon bile gördürüyor olmayan şeyleri.
Evet beyin inanılmaz bir şey.. peki bu sayede birini kendimize aşık edebilirmiyiz? Bize aşık olup açılacağını inanarak?
Sende ne tür şeyler işe yaradı peki?
Söyle ya ne olacak 😁
Tamam, peki genelde oluyor mu? Ve büyük şeyler mi oluyor yoksa küçük şeyler mi oluyor bari bunu söyle
Sadece istiyor muyuz tam olarak nasıl işliyor? Açık anlat biraz
Peki beyin gücüyle bir başkası ile ilgili şeyler nasıl yapabiliriz biliyormusun?
Ne alaka ki telepati?
Sen uzmanlaşmışsın ama sanırım
Sen nasıl beceriyorsun? 😅 Baya iyi öğrenmişsin isteyeceğim, onun olması gerektiğini düşünmek, inanıp olmuş gibi hayaller kurmak hep ona sahipmişsin gibi hayaller kurmak filan 😄 tüyo vermeden yapamam galiba, bu arada beyin gücüyle bir başkası ile ilgili şeyler yapmak derken birini kendimize aşık etme filan kast ediyorum
Bak hatta bir adam bu siteden biri şöyle bir yazı yazmıştı..
Kopyala yapıştır: Beyin gücü veya kalp çakrası ile bir kişi hakkında istediğimiz şeyi nasıl gerçekleştirebiliriz? Aşık etmek v. s. mesela bu konularda çok bilgili biri demişti ki,
Kopyala yapıştır:
kalp çakrası beyinden 5000kat daha güçlü manyetik ışıma yaptığını biliyoruz ve 23 km alandaki insanların bilinçaltına birebir tesir ediyor. Kalp'ten istediklerimiz bu yüzden daha erken gerçekleşiyor. Bu konularda fazlasıyla bilgisi olan biriyim. Denemelerim oldu hiç bir zaman istediğimi koparmadan bırakmadım ve aldım. Ama işin püf noktalarını biliyorum. İnancım islam olmasa budistler gibi her istediğimi gerekli çalışmalar yaparak elde edebilirim. İslam ne alaka dicek olursan örneğin birini kendime aşık etmek çok kolay iken bu onun özgür iradesini engellemek oluyor. Mesela birine karar verirken etki etmek onun berki istemiceği bişeye zorlamaktır. Çekim yasasını duyupta kendi insani güçlerind haberi olan insanlar çoğu zaman başka insanları tanımadan ezip geçmek istiyor yalan söylemicem ilk bazı ilimler öğrendiğimde bende yaptım ama hata olduğunun farkındayım ve uygulamıyorum. Bazı şeyler bazı insanların elinde çok kötü sonçlar yaratabiliyor
Nasıl kendime çekebilirim peki?
Sadece inanarak ve düşünerek mi yani?
Hmm.. yani kızla konuşmadığım halde olmuş gibi kağıda yazacağım hayaller kuracağım v. s. öyle mi?
Ya bu arada senden bir şey istiycem şu yeni eğitim bakanı Yusuf Tekin var ya onunda istifa ettiğini düşünsene 😅
Olur belki kim bilir dene sen yinede 😅 ben malum kişinin sağlığını düşünüyordum midesinden rahatsızlandı 😄
Rahatsızlanmıştı önceden hatırlıyor sundur belki
Kimden bahsettiğimi anladığına eminmisin?
Yanlış anlama ama Akp limisin? Kötü bir düşüncem yok yani söyleyebilirsin
Sevmeyenler de var o adamı o yüzden Ee sen oy kullanmıyormusun?
Oy kullanmak önemlidir ama sende yaşıyorsun burada
Doğru diyorsun lakin böyle düşünüp oy vermemen olmaz bende senin gibi düşünüyorum ama ben hangisi daha az kötüyse ona oy veriyorum.. yani hangisi daha az kötüyse ona oy vereceksin 😁
Sfhjkgdfjg konu psişik güçlerden nasıl buraya geldi diye düşündümde komiğime geldi 😂
😅 şey yatacağımda ben iyi geceler dersen sevinirim sanada iyi geceler 😄
Sezgisel telepati
Hayir ne gerek var
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar