Düşündüğünüz şeylerin gerçek olmasını sağlayan bir özel güce sahip olmak ister miydiniz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani olumlu yanları olurdu elbet ama istediğimiz herşeyin bir anda gerçekleşmesi o şeyin değerini düşürebilir miydi acaba ?
İstediğimiz her şeyin bir anda gerçekleşmesi o şeye olan özlem , aşırı istek, değer gibi şeylerden yoksun kalmamıza neden olurdu sanırım. Yine de bu kadar uzun sürmemesini de isterdim açıkçası.
Bir anda olmasa da bu kadar uzun da sürmesin 😊
Hayır bu sefer de bana göre hayatın bir anlamı olmaz. Evrenin bir işleyiş olduğuna inanıyorum ve bu işleyişi bozmak istemiyorum. Öteki türlü hayat çok tatsız ve tuzsuz bir hale gelirdi ve bir özelliği kalmazdı.
Cevap
11Cevap
İsterdim
İsterdim fakat aklımdan geçen her şey gerçekleşsin istemezdim. Neyin gerçekleşip, neyin gerçekleşmeyeceğine ben karar vermeliyim.
İsterdim ama dur diyebilmek de önemli Her aklımızdan geçen uygulansaydı
Dünyançekilmez bir yer olurdu
isterdim de tehlikeli olurdu düşüncelerimize engel olmak zor oluyor benim kafamda kurduğum dehşetli seneryolar gerçek olursa zaten 😅mezarı boylarım
Sirf şu üç dilek için isterdim;
Ülkeleri gezmek
Anime erkeklerin gerçek olmasi
Çok paramin olmasi
Oyle bi guce sahip olsam yapacagim ilk is benden baska hic kimsenin herhangi bi ozel gucu olmadigini dusunmek olur 😆😆😆
hayır benim aklımın içi gerçekliğe dönüşse dünya bir mini cehenneme dönüşürdü ciddiyim kafamıniçinde olmak istemezsiniz
O zaman hayat çok anlamsız olurdu. Çabasız elde edilen şey çabuk tüketilir
Bu gücüm var zaten. Hayatta düşündüklerimin yolunda ilerlerim ve gerisi tevekkülden ibaret olur.
Bazen düşündüklerim olur. Kişiye yönelik ise gerçekleşir. Temiz kalpli ben 😎
Öyle bir şey olsa 3. Gün dünya yok olmus olurdu
Anlami kalmazdi oyle, istemezdim
Tabiki isterdim
hayır
İsterdim
Evet isterdim
İsterdim
Fazla Marvel izleme knk
Çok isterdim.
Evet
Kim istemez ki beybi