Arkadaşlar sabah cop atarken cüzdanım elimdeydi öğlen eve geldiğimde cuzdanimin olmadığını farkettim ama çantamı arabadan aşağı indirmedim arabada da yok evde de yok büyük ihtimalle cope attim yalnıslikla ne yapmam lazm nasil geri alırım kusadasinda oturuyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizde oluyor mu ya içimden dün cuzdanimin kaybolursa ne yaparım birikimim var diye geçirdim bugün cüzdanım kayip şaka gibi
Çöp alınmadıysa çöpte. Alındıysa belediye çöplüğünde. Bir toplayıcı geçtiyse de ondadır. Bu kadar basit şeyler yani. 🤔
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cope baktım sabah benim attığım poşet yok icinde büyük ihtimalle toplandı sonra yeniden cop atıldı yok yani evde de yok attığımda emin değilim dün aklıma geldi cüzdanım kaybolursa ne yaptım diye içindekileri alan olursa geride vermez diye dillendirmedm ama içimden geçirdim başıma gelecek varmis
Bir olacak ile bir öleceğe çare yok. Emin değilsen etrafına bak ya da belediyeyi ara bu durumlar için. Tabi çöp alındıysa attığın gün içinde. Ufak bir yerse orası belli olur.
Evet baktım ama cop dolu ama benim sabah attığım poşet yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Altta kalmıştır falan iyi baksaydın çöpü almışlar mı da yok yoksa çekçekciler mi uğramış onlar aldıysa imkan yok bulamazsın İstanbul'da Afgan çekcekciler var inşaatları talan ediyorlar bırak sen cüzdan teslim almayı çok zor
Soran
+1 yıl
İyice baktım attığım poşet yok çöpçüler gelip alma ihtimali var mı bilemiyorum 9 30 civarında ama şimdi cop dolu içerisi çekecekler topladıkları bile attığım poşette yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Başında bekle çekcekciler gelir elbet cüzdanım var bulursan 100 lira veririm de altını üstüne getirir ama ellerine dikkat et cebe atmasın para var mı bilmiyorum ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuşadası'ndaki çöpler söke de büyük bir alana dökülür yani şehrin dışında maalesef cüzdanından umudu kes
Aradan kaç saat geçti peki?
Kartında para varsa iptal ettir. yenisini al.
9 da attım saat 6 da farkettim işte kart yoktu ama kimlikler vardı
Fotoğraflarım paralarım eurolar vardi
Çöp toplayan insanlar görmüş ve almıştır. biliyorsun ki günümüzde çok çöp karıştırıp para kazanan insanlar var. Kesin onlardan birisi gördü ve aldı.
Fotoğraf derken 🤔 benim bildiğim fotolar cep telefonunda olur himm
Bende geçen kuşadası'nda kaldım her yerde çöpçü var çöpleri karıştıran ordan biliyorum
Senin adına üzüldüm
Belediyeye haber ver belki çalışanlardan gören olmuştur
Arkadaşlara söyleyebilirim belediyede isterseniz
Belediyede tanıdım kimse yok olsa da söyleyeceklerini sanmıyorum para çoktur yani
Hayr teşekkürler
İyi insanlar var hala
Bu arada x per puanın var mı
Evet
Yaz istrsn
Çöp alınmadıysa çöpte. Alındıysa belediye çöplüğünde. Bir toplayıcı geçtiyse de ondadır. Bu kadar basit şeyler yani. 🤔
Cope baktım sabah benim attığım poşet yok icinde büyük ihtimalle toplandı sonra yeniden cop atıldı yok yani evde de yok attığımda emin değilim dün aklıma geldi cüzdanım kaybolursa ne yaptım diye içindekileri alan olursa geride vermez diye dillendirmedm ama içimden geçirdim başıma gelecek varmis
Bir olacak ile bir öleceğe çare yok. Emin değilsen etrafına bak ya da belediyeyi ara bu durumlar için. Tabi çöp alındıysa attığın gün içinde. Ufak bir yerse orası belli olur.
Nerede attiginizi biliyorsanız kayıp eşya için aranacak numaralar var, orayı deneyin bir
Bu nasl bir dalgnlk aşık msn
Aşk mı yaşadıklarımı yaşasan şükredersin aşk da neymiş
İnsanlk hali olur öyle
Çöpe bakmayı denedin mi
Evet baktım ama cop dolu ama benim sabah attığım poşet yok
Altta kalmıştır falan iyi baksaydın çöpü almışlar mı da yok yoksa çekçekciler mi uğramış onlar aldıysa imkan yok bulamazsın İstanbul'da Afgan çekcekciler var inşaatları talan ediyorlar bırak sen cüzdan teslim almayı çok zor
İyice baktım attığım poşet yok çöpçüler gelip alma ihtimali var mı bilemiyorum 9 30 civarında ama şimdi cop dolu içerisi çekecekler topladıkları bile attığım poşette yok
Başında bekle çekcekciler gelir elbet cüzdanım var bulursan 100 lira veririm de altını üstüne getirir ama ellerine dikkat et cebe atmasın para var mı bilmiyorum ama
Ohaa para kart varmiydi
10 bin liraya yakın para vardı kimlikler çocuklarım kimlikleri fotoğraflar hersey
Ohaaa kotuu olmus