Amcamın kızı eskortluk yapıyor ailesine söylemelimiyim?

Farklı sehirlerdeyiz amcamlarla haliyle istanbula gelince onlarada ugradim amcam israr etti bizde kal flan diye neyse benim burada cok yakın bir arkadasım gecen pazar gunu bana hadi bu gece takılalım dedi bende iste hatun yok bos bos napıcaz diyince benim surekli gorustugum bir kiz var onu ararız arkadaşı varsa cagirir yapariz biseyler dedi bende ok ama resmini flan bir gorelim cirkin birisiyse ugrasamam dedim bizimkisi o kizi aradi onu almaya gittik neyse bir cafede oturduk bizimkisi kizla beni tanıstirdi banada bir arkadasını cagirmasini soyledi kiz tamam ebruyu arariz gelir dedi ama gecelik 500 istiyor dedi bizde para problem degil resmini gostersene dedim kiz bana amcamin kizinin resmini gosterince beynimden vurulmuşa döndüm inanamadım kipkirmizi oldum şoka girdim cok guzel tamam ara gelsin dedim aklimda gelsin agzini yuzunu dagitayim diye planlar kurarken amcam aklıma geldi yengem kalp krizi gecirip ölürdü zavallilar disari cikap beklemeye basladim acaba dogrumu yalanmi o yapmaz gelmez derken gercekten geldi ailesine okul arkadaslarimla rahat ders calismak icin ayri ev tuttuk demiş 4 kiz arkadaş ders calisiyoruz ev cumartesi pazar geliyomuş zaten sadece neyse ben gidemedim yanina oyle bir taksiye binip gittim amcamlara amcam ne oldu oglum kavgami ettin ne bu halin dedi sinirden aglamamak icin zor tuttum kendimi disari ciktim bir otele gidip sabaha kadar icki ictim bana bir akil verin amcama bu isi soyliyim mi yoksa bu kizi dovup gebertiyim mi dovsem amcam diycek niye dovdun dovmesem bu o adama yapilirmi adam yillardir namusuyla memurluk yapan bir insan benim babam zengin ama yalan degil pekte namusuyla kazanmadi o parayi deli olucam 2 kizi var kardesi 16 yasinda o kiza yazik degil mi ben bu kiza napiyim karsima alip konussam yapma desem ters bir cevap verse hakim olamam doverim is ortaya cikar ne yapicam ben
Amcamın kızı eskortluk yapıyor ailesine söylemelimiyim?