Küçüklüğümden beri böyleyim ve beni izledikleri konusuna vardım ve hakkımda çoğu şeyi biliyorlar, fal baktırdım (tabiki inanmıyorum geleceğe fala) ama bazı insanlar cinlerle iletişime geçip geçmişi ve bizim hakkımızda çevremiz hakkında çoğu şeyi biliyor ve gerçekten buradan baktırdığım kızın söyledikleri şok etti korktum, onlarla uğraştığımı bile biliyormuş.
Yok zaten bak gerçek şu ki fal bir araçtır ama gerçekten cinleri olan bir insan geçmişi hakkında olan şeyleri çevrende olan şeyleri bilirler ama geleceğe inanmıyorum tabiki o saçma 🤭 ama ürkütücüydü beni izlemişler resmen.
gelecek onlardan duymakta haklısın yanlış yönlendifirler onların kodları var yazılım kodu değil tabi mesela çay bahçesinde o cinli kişi 3çümüz olsak gündüz vakti ödün patlar yani o kişilerde o durumunu bilmiyor fal bahane
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Banada evde herkes uyuyunca kimsenin yatmadığı odadan ve mutfaktan sesler geliyordu cinler dolaşıyor herhalde.
seninde niyetin varsa evet dediğin olur bu herkezde olmaz sen onları blmiyorsun bilene zararsız bilmeyene çok tehlikeli
Onları biliyorum hemde fazlasıyla.
yaşına rağmen bunu bilmen gerçekten harika
Evet ilgimi çekiyorlar çünkü oyüzden araştırıyorum.
fazla aratırma derim saplantılı olursun 🙄🙄
Küçüklüğümden beri böyleyim ve beni izledikleri konusuna vardım ve hakkımda çoğu şeyi biliyorlar, fal baktırdım (tabiki inanmıyorum geleceğe fala) ama bazı insanlar cinlerle iletişime geçip geçmişi ve bizim hakkımızda çevremiz hakkında çoğu şeyi biliyor ve gerçekten buradan baktırdığım kızın söyledikleri şok etti korktum, onlarla uğraştığımı bile biliyormuş.
doğru kısmen ama şu varki onlar gaybı bilemez bak sen niyet et bazı şey gösterlir ve bilgin olmuş olur
Yok zaten bak gerçek şu ki fal bir araçtır ama gerçekten cinleri olan bir insan geçmişi hakkında olan şeyleri çevrende olan şeyleri bilirler ama geleceğe inanmıyorum tabiki o saçma 🤭 ama ürkütücüydü beni izlemişler resmen.
gelecek onlardan duymakta haklısın yanlış yönlendifirler onların kodları var yazılım kodu değil tabi mesela çay bahçesinde o cinli kişi 3çümüz olsak gündüz vakti ödün patlar yani o kişilerde o durumunu bilmiyor fal bahane
Tabiki öyle garip varlıklar ya bulaşmamak lazım genelde kötü niyetli oluyorlar.
insan oğlu gibi çoğu inançlı çoğu inaçsız ne kötü kullar dimi 🤔🤔
İnançsızlar kötü olmaz sadece o sadece bir inançtır kötülük ruhta karakterde olur.
yok onlar şunu unutuyor herşeyin suçlusu yaradanmış gibi konuşuyorlar oysaki şeytanın sözünü unutuyorlar neyse derin mevzu bunlar
Hmmm
aynen uzaylılarla kaçacam
Kaçç
oolur günaydın ben ciddiyim
Odamdan dabbe sesleri geliyor...
ya birader mezarlıktaki adamı hatırlattın bana 😂😂😂
O ne oluyor?
röpörtaj yapan kşilere mezarcı öööö diyorda ödlerini patlatıyorda o video aklıma geldi 🤔🤔
Yoo ses falan duymuyorum
güzel ☺️☺️
Komşu sevişiyordur sıkma canini
mustakil ev birader
Ozaman y... gi yedin conler geliyor
Yok bizim duvarlar kalın
öyle değil görünmeyenler varya
Besmele çek
olur 🙄🙄