Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli farklı hissederim
İnsanlara bakınca kişiliklerini içlerini hissederim
Bir süredir de ücretsiz olarak Medyumluk yapıyorum çünki insanlara yardım etmek bana keyif veriyor
Medyumluğu Anneannem den öğrendim onada babası öğretmiş Annemde bilir bu işleri ama hiç uyğulamaz ve ilği duymaz kimilerine göre Medyumlar insan ve Cinlerin ortak soyundan gelen ruhlarında cinlerden bir parça ile doğan soylarında cin kanı taşıyan insanlardır bu yüzdende bu tür güçleri vardır
Genellikle karşılaştığım tepki insanların bana inanmaması sonrada meziyetlerim karşısında şok olmasıdır
Büyünün ve kehanetin olduğunu biliyorum sayısızkerede büyü bozup kehanette bulundum kehanetlerimde %90 tutar siz inanıyormusunuz ben onu merak ettim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
büyü diye bir şey yok geleceği de kimse bilemez
Hadi ama dostum gerçekten öyle tuhaf bir şey demen ya da yapman gerekli ki diyelim hadi doğru söylüyor...
Bununla ilgili elimde tonla whatsapp fotoğrafı var😄
Ne yapıyorsun büyü mü :) yani o var onu biliyorum da parasız yapan çok ama çok nadir. Gelecek ise yalnızca Allah'ın bileceği bir durumdur. Hani büyü var yok vs onu bilebilirsin de büyü ile olan şey bile bir gün bitmez mi? ya da tutacağı ne malum mesela
Büyü yazılan muskalardan ve yapılan çeşitli karışımlardan çok daha fazlasıdır eyer kişi bunu yaparken işin içine cinleri katmaz ya da Medyumluk yeteneği bulunmaz ise yapılan muska sadece bir kağıt parçası karışımda sıradan bir su gibi kalır Medyumluk yeteneği olmayan bir insan cinleri yönetemez cinler onu yönetir buda zamanla medyumluğa soyunan o kişiye zarar verir ben kimseden para almadım almamda bunu doktorların ettiği yemin gibi düşün kişisel olarak bana ters geliyor para ile medyumluk yapmak Evet geleceği Ancak Allah bilir Ancak cinler Allahın katından onlara inmesine izin verdiği bazı birtakım bilgileri bilebilirler bunlar kesinliği olmayam ancak çok büyük ihtimal kesinlik barındıran bilğilerdir
İlginç seni buldum arkadaşım sorayım bakalım. Peki bir işte ya da insanda büyü olup olmadığını anlama yöntemi sadece medyumlukla mı oluyor yoksa daha farklı bir şey var mıdır? Bir insanın 1 günde aniden değişmesi mesela ya da hayatındaki her şeyin bir anda değişmesi gibi? Bu konuda fikrin nedir madem ki insanlara yardımcı olmak istiyorsun cevapsız bırakmazsın umarım.
Tamamdır.
Kaç hocaya vs gittim, birini geri sevdirmek için ama hiç biri yapamadı, o kadar iyiyse geri getirebilir misin?
Evet
Nasıl irtibata geçegim seninle
burada mısın
Yeni gördüm buradayım
Peki
Vazgeçtin galiba
İnanmak istiyorum ama yalan dolan tâbii.
Para ile yapanlar genellikle öyleler ancak karşılıksız yapanlar genellikle gerçek zaten medyumluk çok eski çağlara dayanan ve çok az insanın sahip olduğu bir yetenektir
Mesela benim bir tanıdığım vardı yanlış anlama ama sısla ve fiziksel olarak hos gorunmeyen bir insandı ve kimseylede bir ilişkisi olamıyodu bu yüzden
Bana geldi yardım istedi bende bir Ritüel gerçekleştirdim bundan sonra onun karşısına çıkan her kim olursa onun dışını değil içini görsün diye ondan sonra fabrika işçisi o ayıptır soylemesi yuzune bakılmayacak adam gayet guzel bir doktor ile birliktelige başladı ki yazışmalarımız hala durur
Soyunuzda medyumluk olduğu için profesyonel ve daha ikna edici olabilirsiniz ancak bu tür şeylere inancımı kaybettim.
Neden birşeymi yaşadın
Hayır genel olarak doğa üstü olayları gerçek dışı buluyorum.
İstersen sana kanıtlayabilirim istediğin insanın fotoğrafını a. t ve sana o kişinin karakterini ve içindekileri sana anlati