Gtunden uyduruyorlar ya. Kur'an'ı Kerim'i iki defa arapça iki defa da Türkçe haliyle hatim ettim bn Neresinde yazıyor Allah aşkına cahil çok ülkede bi konu hakknda hcbir fikri bilgisi olmayan cahiller inanıyor bunlara işte.
Arapcam var zaten benim . Ve evet katılıyorum sadece okumakla olmuyor ama bu tip dincilere de inanmakla olmuyor açar bakarsn okursun yani dogeuyu yanlısı koyun gbi her soylenene de inanılmaz dmi ama dedgm gbi cahil hcbir fikri olmayan kendi dusuncesi olmayan her ota bka inanır yni
Arapçan varsa çok güzel o zaman. Bu olay kuranda geçmiyor diye islamda yeri olmayacak diye bir şey de yok ama. Kurandan sonra hadisler devreye girer. Yukardaki yoruma yazdım okuyabilirsin.
Okudm ve sana katılıyorum zaten. Kuran da şöyle yazıyor böyle yazıyor die boş boş konusuyorlar ya bunun gbiler ona göre dedim bn kuran da nerde yazio die yoksa senin dedgn gbi sadece kurandan ibaret değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu şarlatanlara inananlarn beyni oldgnu düşünmüyorum.
İnanmıyorum da soruyorum çünkü bir şeyler söylüyor kaynak olarak
Gtunden uyduruyorlar ya.
Kur'an'ı Kerim'i iki defa arapça iki defa da Türkçe haliyle hatim ettim bn
Neresinde yazıyor Allah aşkına cahil çok ülkede bi konu hakknda hcbir fikri bilgisi olmayan cahiller inanıyor bunlara işte.
Ahmet hakan ve fatih altaylıya çıkıyor sürekli
Arapcam var zaten benim .
Ve evet katılıyorum sadece okumakla olmuyor ama bu tip dincilere de inanmakla olmuyor açar bakarsn okursun yani dogeuyu yanlısı koyun gbi her soylenene de inanılmaz dmi ama dedgm gbi cahil hcbir fikri olmayan kendi dusuncesi olmayan her ota bka inanır yni
Arapçan varsa çok güzel o zaman. Bu olay kuranda geçmiyor diye islamda yeri olmayacak diye bir şey de yok ama. Kurandan sonra hadisler devreye girer. Yukardaki yoruma yazdım okuyabilirsin.
Okudm ve sana katılıyorum zaten. Kuran da şöyle yazıyor böyle yazıyor die boş boş konusuyorlar ya bunun gbiler ona göre dedim bn kuran da nerde yazio die yoksa senin dedgn gbi sadece kurandan ibaret değil
Videoda ne diyor bilmiyorum -video uygulamadan açılmıyor- ama durum dediğim gibi 😃
Anladm bn demek istedgni senin zaten inşallah snde benim demek istedgmi anlamistrsn😄
Sanırım videoda kuranda geçiyor diyor ki öyle söyledin 😃
Hayır ya. Bunun sahte dinciler çok türedi gtlernden bsi uyduruolar Allah dio Kuran'da yaziyor diolar ya onu diyorum yaaa🤦🏻♀️
Kim çocukların ağzına tükürüyor?
Peygamberimiz tükürüyormuş videoyu izlemedin mi
Niye kaldırıyorsun yorumu mu?