Dolandırıldım ne yapabilirim?

Merhaba dün ilk defa bi es*korta gitmek istedim aradım internet sitelerinden buldum birini bana bi ATM tarif etti oraya gel dedi gittim ATM’den onun hesabına para yatırmamı istedi 50 tl yatirdim sonra patronuma yönlendirecem dedi bi erkeği bağladı hatta toplam 550 tl bi teminat ücreti yatırmamı ve buluşmadan sonra ücreti geri alacağımı söyledi yatırdım sonra başka bi kadina yönlendirdi o kadinda buluşma ücreti olan 600 tlyi yatırmamı söyledi aynı hesaba aynı ATM’den sonra ben burada ayiktim olayı yatırmadım parayı iptal etmek istediğimi söyledim ilkte biraz zorluk çıkardılar ama iptalin gerçekleşeceğini söyledi kapattım telefonu, olayın üzerinden 1 gün geçti para yatmadı bende parayı yatırırken ATM’den kartsız işlemler üzerinden yaptığım için birinin tc sini girerek vs yapmıştım o tc numarasının fotosunu çekmiştim, biraz olayın üzerine düştüm ve bu tc üzerinden parayı yatırdığım hesap bi kadinin hesabıymış herseyini buldum elimde Tc numarası telefon numarası evinin adresi ailesinin telefon numaralarını felan buldum bu bilgilerle ne yapabilirim ne gibi bir tehdit unsuru olarak kullanarak parayı geri alabilirim?
Dolandırıldım ne yapabilirim?