Dolandırıldım ne yapmam gerek?

Sabahtan beridir kafayı yedim gece 3:40 olmuş uykum var ama kafayı takmaktan uyku girmiyor gözüme. İlk defa geldi başıma. Kuzenimin instagramını çalmışlar ve oradan dolandırdılar beni. Yanlışlıkla ben kuzenim zannettiğim için banka kartımın dijital internet bankacılık sifresini verdim. Benim t. c kimliğimle kayıtlı yeni bir dijital bankacılık hesabı açmış. Sonra da benim banka şifremi bloke etmiş. 4230 küsur TL hesaptan çekmiş sonradan kuzenimin abisi bana mesaj atınca anladım ve hemen banka müşteri hizmetlerini aradım yeni bir şifre yaptım. Benim adıma açılan yeni hesaba da müşteri hizmetlerini aradım ona da el konuldu hesabına erişim kapandı. Allahtan bütün paramın hepsine el koymadı. Bu da bana ders oldu ama üzüldüğüm şey giden para değil benim buna nasıl kanmış olmam ben buna inanacak insan değildim en çok buna kızıyorum. O an hesabın çalınmış olma ihtimalini aklıma nasıl getirmedim. Dolandırıldığımı öğrendiğim an beynimden vurulmuşa döndüm elim ayağım titredi. Bundan bir kaç saat önce de instagram hesabı nasıl çalınır diye araştırırken bir baktım ki hesabı da kapatmış adi şerefsiz. Hesabını çalmak istiyordum çünkü kuzenimin hesabından başkalarını da bu şekilde kandırmasının önüne geçerdik. Off ne yapayım ben şimdi ha ne yapayım başım dönüyor uykum gelmesine rağmen gözüme uyku girmiyor. İçimde bir korku oluştu. Bir de benim adıma açtığı yeni ınternet bankacılığın müşteri hizmetlerini aradığımda bana kendisinin batmanlı olduğunu ve cep numarasının ilk 3 hanesi ve son 4 hanesini görebildiğini söyledi ve numarayı verdi bu numarayı şikayet edip diğer bütün kartlarını iptal ettirilmesi gerektiğini söyledi böyle bir şey olabilir mi dolandırıcıyı tespit edebilirler mi sizce? Polisler de hiç takmıyor bile. Anca bize sağlam bir hacker olması lazım off

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bankamın müşteri temsilcisi bana 24 saat sonra bankadan harcama itiraz başvurusu yapmamı gerektiğini söyledi. Peki banka mı o parayı geri iade edecek nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Dolandırıldım ne yapmam gerek?