Sabahtan beridir kafayı yedim gece 3:40 olmuş uykum var ama kafayı takmaktan uyku girmiyor gözüme. İlk defa geldi başıma. Kuzenimin instagramını çalmışlar ve oradan dolandırdılar beni. Yanlışlıkla ben kuzenim zannettiğim için banka kartımın dijital internet bankacılık sifresini verdim. Benim t. c kimliğimle kayıtlı yeni bir dijital bankacılık hesabı açmış. Sonra da benim banka şifremi bloke etmiş. 4230 küsur TL hesaptan çekmiş sonradan kuzenimin abisi bana mesaj atınca anladım ve hemen banka müşteri hizmetlerini aradım yeni bir şifre yaptım. Benim adıma açılan yeni hesaba da müşteri hizmetlerini aradım ona da el konuldu hesabına erişim kapandı. Allahtan bütün paramın hepsine el koymadı. Bu da bana ders oldu ama üzüldüğüm şey giden para değil benim buna nasıl kanmış olmam ben buna inanacak insan değildim en çok buna kızıyorum. O an hesabın çalınmış olma ihtimalini aklıma nasıl getirmedim. Dolandırıldığımı öğrendiğim an beynimden vurulmuşa döndüm elim ayağım titredi. Bundan bir kaç saat önce de instagram hesabı nasıl çalınır diye araştırırken bir baktım ki hesabı da kapatmış adi şerefsiz. Hesabını çalmak istiyordum çünkü kuzenimin hesabından başkalarını da bu şekilde kandırmasının önüne geçerdik. Off ne yapayım ben şimdi ha ne yapayım başım dönüyor uykum gelmesine rağmen gözüme uyku girmiyor. İçimde bir korku oluştu. Bir de benim adıma açtığı yeni ınternet bankacılığın müşteri hizmetlerini aradığımda bana kendisinin batmanlı olduğunu ve cep numarasının ilk 3 hanesi ve son 4 hanesini görebildiğini söyledi ve numarayı verdi bu numarayı şikayet edip diğer bütün kartlarını iptal ettirilmesi gerektiğini söyledi böyle bir şey olabilir mi dolandırıcıyı tespit edebilirler mi sizce? Polisler de hiç takmıyor bile. Anca bize sağlam bir hacker olması lazım off
Dolandırıldım ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bankamın müşteri temsilcisi bana 24 saat sonra bankadan harcama itiraz başvurusu yapmamı gerektiğini söyledi. Peki banka mı o parayı geri iade edecek nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok safsin sen diğer türlü niye düşünmüyorsun karşı tarafı acaba
Kıza diyoruz ama anlamıyor ki 🤣
İlk defa geldi başıma yaa off başka hesaplar olsa asla vermem takmam da ama daha dün mesajlaştığım kuzenimle konuşunca aklıma bile gelmedi
Ben o işleri biliyorum hecker sayılırım
Bir gün farklı şekilde başına gelirse görürsün koskoca savcıları kandırıyorlar ya sen ne konuşuyon
Bak senin dediğin konuyu ben biliyorum benim arkadaşlar o işi yapıyor zaten 🤣🤣
Bu durumda mesela söylesene adamı nasıl bulabilirsin ki sen ya da hesaplarını?
Polis intagram hesabına ait telefonun imei sinden ancak hesap çalınabilir falan dedi
Adamı ben 100 de 50 bulurum ama niye bulayım ki onlar benim arkadaşım ama sana yardım ederim
İnstadaki hesabı da kapatmis zaten ama adamin kartlarını nasıl iptal ettiricez ki
Ben sana yol gosterecem sen paranı al onları bırak kabul ediyor musun
Bu olaydan sonra güvenim kalmadi kimseye ne yapabilirsin ki sen nasıl parayı geri getirebilirsin
Nasıl yardım edebilirsin?
Sana diceğim şeyleri yap paran sana gelecek merak etme
Tamam söyle ne diyeceksin
Paran geri hesabına yatacak merek etme
ya tamam da nasıl yatacak ne yapmam lazım adamın çaldığı hesaptan fake olarak istek attım kabul etti ama mesaj isteğini kapatmış hem dolandırmak için story den mesaj atın diyor hem de mesaj isteğini kapatıyor mal mı bu ya
Sana yazali kaç gün oldu ozm TM deseydin şimdi ye kdar almıştın paranı
Güvenim bir kere zedelendiği için güven duygumu yitirdim resmen e tamam da kabul etseydim nasıl alabilirdim söyler misin bana? Nasıl bir yöntemle yani
burada olduğunda yaz sana ne yapacağını soylicem
tamam burdayım sen söyle yaz bakarım zaten bildirim geliyor ya işte
Bende burdayım
Yani polis 4k dolandırıcılık için uğraşmayabilir
Basit mesele bunlar çözülür
Nasıl çözülür bir aydınlatsan ya
Yaz bana
Ya yazacaksan yaz işte burdan delirtme insanı zaten kafam ağrıdı bu sorundan bide sen ağrıtma
Tc ke. zosu iste. Yardımcı olcaksin gelmiş basimi bir de sen agritma diyor. Dagdan mi geldin
25 dkde halledecegim is ama yardımcı olmam artik hele bir ke. zoya hayatta olmam
Ya tm pardon üzüntümden işte anla sende beni
İyi yaz
Üstteki yorumunda t. c kimlik zosu iste yazmışsın yanlış mi yazıldı klavyeyle yoksa anlamadım ne demek istedin
Kezo yazdim
Adamın yerini mi bulmak için dedin sen? T. c sini nerden bulucaz ki adamın bi nereli olduğu var bide orta üç rakamı hariç cep numarası var
Kanka yazican mi bana?
Para gitti artık adam da dolandırdığı hesabı yani kuzenimin hesabını kapatmış parayı karttan çekmiş de olabilir neye yarar ki artık
Sen ne yapabilirsin ki
Oo o sen kayboldun gittin mesaj attin sildin
Ya giden gitti dedim şimdi ne anlamı kalıcak boşvermistim de ama o adamı bulup suç duyurusunda bulunmak istiyorum da işte
Hanhi ildesn
Güvenim sarsıldı herkese karşı artık
Yaa uff hadi gulw güle
İzmir