Cevabın nedir?
+1 yılEvlat, atsan atılmaz satsan satılmaz. Herkes burada bir sürü şey zırvalayacak ama, ilerde oldumu kıyamaz hiçbir anne baba. Evlat acısı dünyadaki en büyük acıdır
03 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi sert bir şekilde uyarımı yaparım böyle olmaz da olursa , çıkarttırırım yani evime almam ama atamam da
En İyi Cevaplar
bunu yapardım :DDD
lh6.googleusercontent.com/.../...vs.+non-beard.gif11 Yorumla
... büyük konuşmamak gerek belli olmaz hayatın neler getireceği. Tabiki ben de istemem ama ALlah hayırlısını versin👍😊
02 Yorumla
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuratına mıknası yanaştırırdım sinirlendirince agzı burnu büzülüp yamulurdu yeminle :D
411 Yorumla- +1 yıl
@bilmissey asdgh böyle evlada terlik az ancak bu :D
- +1 yıl
@bilmissey sanki öyle bir şey hatırlıyorum ama sende olmayabilirsin emin olamadım ama şimdi söyledin teşekkürler efenimm :D
- +1 yıl
Ne elvedası hoşgeldin :D
- +1 yıl
Ay evlada yazmışsın elveda diye okudum :D :D
- +1 yıl
Sinirlerim bozuldı :D
- +1 yıl
@bilmissey haha var olun sağ olunn mutlu oldum efenim :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
141Cevap
- Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8EqX9d.jpg
ona bu kızı alırdım 😄12 Yorumla
+1 yıloğlumu küçüklükten öyle bir yetiştirimki.. böyle olmasına fırsatı olmaz.. rahat olur ama nerde nasıl hareket ediceğinide bilir..
23 Yorumla- +1 yıl
inşallahh :D
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Abi eşcinselliğe falan diyoruz saygılıyız ama bunun nesine saygı duyulabilir ki? Evlatlıktan reddederim bir daha da işim olmaz. Beyni olmayan evladım olsa sevmem zaten.
11 YorumlaBiraz klasik olacak ama
-Eldivenle severdim
-Baba demesin diye eve gitmezdim.
-Cebine uyuşturucu koyup polise haber verirdim
-Kaybolunca mıknatısla bulma yöntemine giderdim. bla bla bla12 Yorumlapsikolog psikiyatr artk neyse , ne yapmisiz bu cocuga biz boyle diye dusunuurr , hep su ispanaktan derdim...
01 Yorumlaönce benmi yaptım bunu diye sorarım kendime, suçlu ben değilsem hurdacıya verir üstüne para veririrm :)
03 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYine severdim.. oglum sonucta.. onu her haliyle severdim..
Ama kendimede sorardim ben nerde yanlos yaptimki bu hale geldi diye..01 Yorumla
+1 yılEve büyük bir mıknatıs alırım hiç bir yere gidemez :D
41 Yorumlawww.bjwinslow.com/.../...cal_instrument_set_20.jpg
(Ogluum buraya gelsene. Biraz isimiz var seninle)03 Yorumla- +1 yıl
O burnubdaki halkadan tutar getiririm www.weirdexistence.com/.../...nts-of-torture01.jpg
Aha bunada baglarim alayini sokerim onlarin neşterlede derisindeki dpvmeyi yuzerim adam ederim onu asabimi bozmasin :D
Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. ellerini ayaklarını bağlarım sonra bir yere sabitlerim onu tek tek onları kopartarak cıkartırım finaldede kanamadan ölür zaten.
03 Yorumla
+1 yılSeni yaptığım gece keşke başım ağrısaydı derim. Bizim başbakan bunun çoğalacağını bilse kürtajı serbest bırakır kesin
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen :)
Biz eski buz dolabımızı vermiştik hurdacıya da 5 tl mi 15 tl mi ne vermişlerdi... Bu herife yorum yapamadım şimdi :D Evlerden ırak...
04 YorumlaBunu MR cihazına koymaz doktorlar. Yoksa bütün parçaları MR cihazı söker atar öff.
İnsanlar çok ilginç.13 Yorumla
+1 yılÇocuğu nasıl yetiştirsen öyle gider. Suç onda değil ailede. Herkes bir sürü bişey yazmış. Ana büyük konuşmamak lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi yetiştiği çevre buna izin veriyorsa ve aile çocuğa gereken ilgi göstermiyorsa çocuk çevreyee uyar ve bu hale gelir
Eğer benimle beraber yaşıyosa evin her yerine mıknatıs yerleştirirm. tartışp kavga edip baskı kurmak pek bana göre değil zaten bu şekilde bir sonuç alamıyosun asdasdasd
14 YorumlaDiğer konusunda 982 cevap paylaştı. Wouw olamaz bu çocuğun benim değildir benimle uzaktan yakından alakası yok derdim :D
03 Yorumla
+1 yılİlk isim bir marangoza giderim 8 - 9 metre sopa yaptiririm. Onunla uzaktan severim. Evlat bu atsan atilmaz. Satsan satilmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya bulşıcıysa :D
Buyuk konusmayalim ama ahira baglarim
104 Yorumla
+1 yılARKADAŞLAR KINAMAYIN VE BÜYÜK KONUŞMAYIN... insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabitlerdim bir koltuğa falan bağlardım sıkıca hareket edemeyecek şekilde. sonrada o taktığı şeyleri çakmakla tek tek ısıtırdım. sonra salardım bidaha takmak isterse alır ben takardım.
01 YorumlaSuç çocukta değil aile de daha kucakda ki çocuk bile ne görüyorsa onu yapıyo buda öyle bişe :)
01 Yorumla
+1 yılsonuçta evlat atsan atılmaz satsan satılmaz demişler
02 Yorumla- +1 yıl
yani
yeni bir çamaşır makinesi yaratırdım o kadar hurdayla
01 Yorumla
+1 yılHemen bana biri mıknatıs versin mıknatısla cekmem lazım ki dışarıya atarken zorluk çekmesin kendi gelmek istmese bile atabileyim diye kapımdan içeri sokmam mazallah:)))
02 Yorumla- +1 yıl
aynennnn:)))
+1 yılBnden nasil boyle bisey olmus diye atarrim kendimi ya bu nedir evlat olsa sevilmez
03 Yorumla- +1 yıl
Besmelesiz olmus bu
Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. çantama mıknatıs koyar onu da gittiğim yere sürüklerdim=)
01 Yorumlamanyak diye ruh sinir hastalıkları hastanesine yatırırsım
03 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbiz bu çocugu büyütürken nerde yanlış yaptık..
derdim06 Yorumla- +1 yıl
sanmıyorum kardeşleride dışarı çıkardı onlara bişey olmadı
- +1 yıl
hep babasının sorumsuzlugu başıboş bıraktı çocugu ilgilenmedi hiç..
- +1 yıl
malesef.. anne babaların suçu birazda
+1 yılOnun tercihi tabi. Anne dedigin evladini her sekilde sevmek demektir. ^^
01 YorumlaOldukça s.. kimsonic bir abartma içerisine girmiş. Metal yığını. Evladım olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederim.
01 Yorumla
+1 yılpeder silahı çıkardı...
https://www.youtube.com/watch?v=mqL9gGMSE9s01 YorumlaEvlat olsa sevilmez. anasi babası bunu yapmış ama olmamış bu. iade etsinler tekrar :)
00 YorumlaOğlum yanaklar boş kalmış böyle olmaz derdim daha ne diyim :D
02 Yorumla- Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBen insanım benden böyle evlat çıkmazki. ne yavrusu bu?
11 Yorumla Haha çok iyi ya kaybolmaz da bu mıknatıs tuttuğun zaman direk dibinde biter :Dd
01 Yorumlayanıma gelmesini istedigimde Mıknatısla kendıme cekerim
01 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilo işi bile iyi para eder.. Sağol yaa,, halimize şükredelim : )
01 YorumlaDirek karakola yollardim cebine esrar koymama gerek yok vardir onda illa
01 YorumlaOfff kamu spotlarından parayı kırardım. Sigara içmeyin çocuğunuz böyle olur , Gönülsüz sevişmeyin çocuğunuz böyle olur v. b
12 YorumlaTokat manyagi yaparim hergun 2posta dovmeden uyumam tipe bak zaten tam dovmelik koy taksim meydanina gelen gecen tokatlasin.
11 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eldiven kullansam bile sevmem
Bizim tornaci faruga yollarim artik o gerisini halleder ;)01 Yorumlacebine uyuşturucu koyup polise ihbar ederim sffdhfyhk
14 Yorumla
+1 yılEvin her tarafına büyük mıknatıs koyardım giremesin eve p**evenk
22 Yorumla
+1 yılannesine benzemis derdim ama biraz asırıya kacmıss:)))
12 Yorumla- +1 yıl
evettt:))
kendimi suçlarım niye o gece prezervatif kullanmadım diye imalat hatası mk
01 YorumlaBu eleman kendini nasıl hissediyordur acaba? Çekici falan mı? Çok merak ediyorum.
01 Yorumla- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılEvladım olsa ağzına mıknatısla vurur vurur çekerim o mıknatısı..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir oğlum olsaydı önce kendi kafama sıkardım çünkü onun bu hale gelmesinde ailenin büyük rolü var zamanında vermedikleri terbiyenin meyvesidir bu...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk belli bir yaşa gelene kadar ailenin kontrolü altında olmalı gezdiği arkadaşlarından tutun takıldığı mekanlara kadar ailenin bilmesi gerekir eğer kontrol altına almazsa aile böyle toplumdan uzak bir nesil yetişir...
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen büyüttüğüme göre bende bir sorun var derdim. Olmazsa da atardım kapıya banane 😄
01 Yorumla - Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldemir çelik fabrikasına bağış yaparım geri dönüşümden belki işe yarar bişey çıkar diye.
03 Yorumla- +1 yıl
onların kabul etmediğini toprakda kabul etmez benzin döker yakarım :D
+1 yılŞu tipe bak a. q
Böle oğlum olcagina olmasin daha iyi01 Yorumla
+1 yılKendi tercihidir birsey diyemem ama kötü ve estetiksiz duruyor...
01 Yorumla
+1 yılBuyuk konusmayin allah basiniza verir allah korusun
03 Yorumla- +1 yıl
Bencede hos goruntu degil cok antisempatik
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Düşman Başına Vermesin buneylenn evden kovarım s. gitsin böyle erkek evlatmı olur.
04 YorumlaTanımıyormus gıbı yaparım bu ne be böle :D:D:D:d Allah korusun :DD:d
03 Yorumla
+1 yılÜstüne gece kondu yapar belediyeye haber veririm :D
019 Yorumla- +1 yıl
Üstüne yıksın işte :)
- +1 yıl
Sende bir karar ver :D :D :D
- +1 yıl
Evlay katili seni :D
- +1 yıl
Ne önemi var öldüren sensin :D
- +1 yıl
Söz ağızdan cktı bir kere hemen kaç
- +1 yıl
Hemde nasıl :) korkulur sizden valla
- +1 yıl
Bellatrix Lestrange gibisin valla :)
- +1 yıl
Google amcaya yaz bak :)
- +1 yıl
Sna benzio bak :)
+1 yılcamdan atarım onu kopek yavrusu gibi tepiklerim o_O
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun kendi seçimi zevki sonuçta bir şey yapmam zamanı gelince kendi hatasını kendi farkeder farketmezse ben böyle mutluyum derse de canı sağolsun
01 Yorumla
+1 yılBeynini aldırıp kafa hafifleyince metallerle destek verip eski ağırlığına geri dönmüş. :D
01 Yorumla
+1 yılNayir olamaz :O
Babasi güzeeeel bir insanligi ögretir :)03 Yorumla- +1 yıl
Mecbur kalir :D
- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!