TR deki bireyler neden haksızken zeytinyağı gibi üste çıkıyor alttan almıyor özür dilemiyor?

TR nin her kesimindeki insanlar böyle. hele karadenizliler berbat ötesi orada herkes mafyalıgını ilan etmiş. doğu desen arada insan gibi insanları var ama çirkefleri de tam çirkef karışık bi durumdalar.
batı illeri desen bu 2 bölgeye nazaran çok daha iyiler gerekirse alttan almayı da biliyorlar, kavga en son seçenek ama dizi film pompalamaları yüzünden onlar da bu aptallara özeniyorlar.

Avrupadaki insanlar en ufak bir hata yaptımı karşıdan özür dilemesini biliyor bizim burdakiler zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ve tahammülsüzler

Bazen nefret ediyorlar elin yabancısı bu ülkeden ve onlara hak veriyorum.

Bunlar hep dizilerdeki vurdulu kırdılı kavga sahnelerinin bilinçaltına pompalanmasının getirdiği sonuçlar hep. gerçi karadenizlilerin bir çoğunun beyni kırık çoğunda var bu mafyavari davranışlar ama yapcak bişey yok.

Ben olsam bu saçma yönetimlerde bu tarz dizileri çekenleri ömür boyu hapse atardım ama saçma bir hukuk kuralları var şeytan ve avanesinin kurallarını belirlediği.. Ah ulan o son peygamber şuanki zamanda olacaktı ki hepinizin mafyalığını yerin dibine sokardı müşrikleri Allahın yardımıyla zelil ettiği gibi.

Lafa gelince herkes en kral müslüman ama kul hakkından, iyi ahlaktan eserleri yok.

TR deki bireyler neden haksızken zeytinyağı gibi üste çıkıyor alttan almıyor özür dilemiyor?