Babam öldüğünden beri kendimi yalnız hissediyorum ve onu çok özlüyorum
İlk başlarda bu duygularımı bastırıyordum ama şimdi yapamıyorum çok özlüyorum ve kendimi yalnız hissediyorum
Babam öldüğünden beri kendimi yalnız hissediyorum ve onu çok özlüyorum
İlk başlarda bu duygularımı bastırıyordum ama şimdi yapamıyorum çok özlüyorum ve kendimi yalnız hissediyorum
Hayatımızdan insanlar zamanla çıkarlar bu her türlü olabilir. Kader bu. Ölümün varlığını ve gerçekliğini, herkesin başına gelebileceğini ilk önce sindirmen gerekiyor. Yapabileceklerini değil de kesinlikle yapmayacağım bir şey söylemek gerekirse bu da değerli babanın yerini başkaları ile doldurmaya çalışmaman olacaktır. Kimsenin yeri kimse ile dolmaz. Onu kalbimde ve arkanda hissedip yoluna devam et, sen hala yaşıyorsun ve daha güzel yaşamaya devam etmek senin elinde. Kendine çok güzel bak.
Kabullenmek zor ama yapmak zorundasın ve bu saatten sonra kendine ve çevrende yakınında ne varsa her anlamda sahip çıkıp daha da güçlü olman lazım..
Mekanı cennnet olsun 🙏
Benim de annem yok hiç görmedim. Küçükken babannem büyüttü anne bildim. Ama artık tek başımıza hayatla mücadele edecek yaştayız. Üzülsen de güçlü kal olur mu😊 iş bulma stresi ile de arkadaşta bırakmadım cevremde şimdi kimse kalmadı 😂ama işi buldum dostlar da bulunur elbet.
Cevap
13Cevap
Öğrenilmiş çaresizlik 🥀çok üzgünüm adına ne desem boş 😞
Dua et aklına geldikçe ölüm hak hayat böyle maalesef
canım benim başın sağolsun...
Sağ ol
Zamanla o his geçiyor
Bende aksi oldu
Belli ki yeterli Zaman henüz geçmemiş hanımefendi
Abilerin kardeşlerin destek olmuyor mu
Tek çocuğum
Annen?