üniversitedeyim. Komşum aynı zamanda sınıf arkadaşım. Bir akşam bana gel ders çalışırız dedim tamam dedi. Yarın akşam gelecek içki içelim desem ne düşünür? kötü bir niyetim yok..
birde nasıl bir içki almalıyımmm?
birde nasıl bir içki almalıyımmm?
Sanmiyorum, niyeti bozmussa usundan gecebilir ancak. Kotu dusunmuyorum dedin, fesata bagladik hepten. Kendine ayik olmayip, totoyu basi dagitip ipi elden kacirirsan pismanlik duyup da soru açma sonra burada. Vodka seviyorsan absolut tercih edebilirsin.
Sen kötü bısey düşünmesende içki bütün kötülüklerin başıdır derler... neden sohbet etmek Alkolsüz bişeyler içip oturmak varken ateş barut yan yana içmeyi düşünüyorsun? Arkadaşlar kalabalık toplansanız neyse de niye yalnız?
Eve çağırıcaksın, Sebebi gerekçesi "ders olacak" ama sen hadi gel içki içelim diceksin.. Açık açık yüzüne vururdum verceksen bu fasılları geçelim diye..
yok artık
Ne? Çokmu garip geldi. Siz böyle garip garip şeyler yaparken iyi, biz açık sözlü olunca kötü -_-
:D amacım kötü şeyler yapmak değil sadece içki içicez ne var bunda? hiç mi içmedin
Alkol kullanmıyorum ben. Evet hiç içmedim.
Karşımdaki içebilir sorun değilde, kızlar beni genelde gel ders çalışalım diyede çağırmaz neyse ^.^
Ama sen ders'e gel deyipte neden içki veriyorsun çocuğa amacın ne? Yani neden içki ya da neden ders adı altında.. Gel konuşalım, muhabbet edelim falan de ne biliyim..
birçok arkadaşımla evimde buluşup ders çalıştım. bunda bir şey yokki?
Sınavda var onada çalışırız çocuk inek zaten. Siz evde buluşunca direkt kıyafetleri çıkarıp yerde sevişildiğini falan mı sanıyorsunuz :D şehir efsaneleri bunlar
Gerçek olan efsaneler biliyorum ^.^
Ya bak sen konuyu anlamadın, Tamam bizde vizelere finallere sabaha kadar çalışıyoruz ama tükettiğimiz içecek farklı.. Birine evine çağırıp, başbaşa kalıp üstüne birde alkol vermek.. Hadi sarhoş olda yan odaya geçelim demektir..
off off :D yalan yalan koca bir yalan. çook zenginsen başka ama zengin olsan bu sitede işin ne?
Yok artık yılbaşında 10 arkadaş evde içtik düzgünce sonra evlere dağıldık yan odaya falan geçmedik :D
sen amerikada yaşıyorsun herhal
Yo amerikada yaşamıyorum, Türkiyedeyim.
Maddi durum iyi çok şükür, evet maddiyatı görüpte gelende var.. Aslında çok fazla! Tiksiniyorum gerçi öyle kızlardan.. Sanki evlenicem hemen, ev, araba için verenleri anlamıyorum.. Sanki üstüne yapıyoruz
:D aşk olmadan olur mu ya yüzüne bile bakmam sevmediğim adamın
Çok var ciddiyim.
Nerden buluyorlar, ediyorlar yazıyorlar.. İlk buluşmada size geleyim ne demek yüzsüz -_-
Konuyu saptırmayalım efenim.. Adam gibi portakal suyunuzu için. Dersinize çalışın. Yoksa çocuk başka şeyleri düşünmekten derse odaklanamaz bilgine.
Tecrübe konuşuyor ^.^
son senemdeyim ders çalışmaktan sıkıldım artık
Ha birazda vereyim diyorsan orası ayrı, malum son sene ^.^ Benim daha çok ama şimdiden yetti
anlamadım :SS
Bence anlamazdan geliyorsun -_-
hayır cidden anlamadım çünkü fazla gereksiz
Ha bu başlık ve içindeki konu çok gerekli ama bu yazdığım gereksiz dimi?
İyi git ver.
Belki Kötü Bişey yaşamazsınız ama bir an da olsa kötü bişey aklından geçirir erkek sonuçta içki bu şişede durdugu gibi durmaz
kötü birşey yaşamayız beni öpmez bile merak etme :D
tamam :D
Cevap
62Cevap
İçki varsa içinde o iş yaş. İçkiye para vereceğine gazoz al, içer bayılırsın, zamandan tasarruf :)
Kötü niyetin olmasa bile alkolun verdiği etkiyle mutlaka siz o yatağa GİRECEKSİNİZ. Ayrıca çocuga gelmeden söyle içki olayını eminim etek traşı olup gelecektir.
4 senedir belkide 600 kez içki içtim halen tertemiz bakireyim?
Benim aracin lastikleri 2 senedir patlamadi bu patlamiyacagi anlamina gelmez
:D haha ben araba mıyım *
Hayır tabiki sadece 600 kez içtin olmadı 601 de olmayacağı ne malum demek istiyorum
çünkü henüz çok erken üniversiteden bir mezun olayım kendi hayatımı kurayım o zaman özgür olacağım
Alkollüyken kontrol zordur bence yinede dikkatlı olun
Yarın KS'de sorulan sorulardan bir tanesi:
Arkadaşımı eve davet ettim içmek için bana kötü eyler yaptı ne yapmalıyım :( ?
:D hahahhahaha yok artık o soruların hepsi fake
Kaliteli güzel bir şarap al kırmızı :) Fazla pahalı değildir maksimum 20-30 arası ;)
15tlye bile var :D
15 liralıklardan almayın min 20 arası bakın :)
Mantıklı :)
Ne düşünecek canım. Masum mini bir teklif :))):(:(())
bence düşünebilir içki alacaksan ögrencisin bira al
bira çok klasik
çok var çok :D
şakaydı :D param çok yok
Kisisine gore degisir ama yinede evde icmemeni tavsiye ederim, tavsiye olarak hafif ickiler tercih edebilirsin
ne gibi?
Empati kurmak gerekirse ben düşünmem şahsen ama ne bilim eve çağrılmak, ickiyle karşılanmak sanki misafirliğe değilde sevr anlaşması imzalamaya gidiyormuş gibi me gelir...
kim bilir hangi fantazileri hayalleri kuruyor adam. sen burada gelmiş ne soruyorsun. :)
Yok dusunmez hatta ickiden sonra namaza kaldirir seni
Teklif et gitsin, daha önce öyle bir düşüncesi olmamış, şimdi de olmaz. İçki olarak Tekila favorimdir ama fazla kaçar mı dersin?
ne kötü düşünecen canıma minnet der :D
nede olsa o da senin kafanda baksana içki içtiyine göre ^ ^
ya ablası git kumla falan oyna sen. senin neyine içki içmeye eve adam çağırıyon...
sakın oyle bırsey yapma cocuk başka turlu anlar evıne davet etmen ble onu baska dusunesıne yol acar
siz hangi dağda yaşıyorsunuz? ilk kez evime gelmiyor kaç kez geldi
Türk erkeklerı ne dusunur sence bır dusun bakalım :D
türk ama izmirli sonuçtaaa :D
Tamam sonuc nasıl olr ozman hesapla onuda :D
off öpmez bile :D kaç kez yalnız kaldık bu gece mi birşey yapacak allasen
Ilerde basına bıseyler gelınce bakalım bukdar rahat konusabılecekmısın
nolucak sevişsek. hayatın sonu mu?
Baya genişsin anlasılan meraklısın da devam et canım :D
ne alaka genişlikle. bekaretini kaybetmek hayatın sonu değil dedim sadece. tecavüze uğrayanlar intihar etsin o halde
Sacmalıyosun. Tecavuz ınsanın ısteyerek yaptıgı bır durummu. Gidip zevkıne bıseylerı yazıyosan ortalıkta bence cok kotu bır durum. Ama sana gore normalmiş. Tabı senn gıbı cinslerde var
Zevkıne yaşıyosan
seks başka ne için olur (tecavüz hariç) seks sadece çocuk yapmak için değilki. türkiyede bakire olmadan evlenen on binlerce kadın var hepsi mi ahlaksız
Hıc bı zman genelleme yapamazsın. Bu bakıs acısı yasadıgın kesıme gorede degısır. Sana gorede rahat seyler ama bana gore degıl. Eger bıseyler yasayıp sonra o erkekler evlenırsen sanslısın ama kullanılıyo cogu bayan hem evlensen bıle erkek sana deger vermıyo. Tercıh sana kalmıs
ondan sonra vay efendim sarhoştumn hatırlamıyorum muhabbeti başlar diyim sana :D
:D 7 şişe bira içtim ardından dinamik sınavına girdim 80i çaktım
:D demek istediğim ben sarhoş olmam
Gel ders çalışalım + içki içeriz? ne alaka içecek başka bişey mi yok? çocuğu baştan çıkarmak istiyorum demiyosunda gelmiş bir de kötü düşünmeyın diyosun ne bu be :D
benim diye böyle sınıf arkadaşlarım yok :D
fuck fuck fuck.
Tabi ki kşr gözüyle bakar alacağını alır sonra gider
:D yok artık verecek değilim. amacım seks olsa direkt sorarım
İçkiyi bırak o şimdiden neler düşünmüştür seninle :D
off saçmalamayın kaç kez geldi evime yalnız gelmedi ama toplu çok geldiler
:D yüz versemde yapmaz hatta gay olduğunu düşünüyorum
senin bir taraflarının kaşındıgını kaşar oldugunu
Kotu dusunmuyorum dedin kotu dusunceyi aklimiza soktun:D
Aranızda iyi niyet olabilir ama alkol o niyeti değiştirebilir bir anda.
Oha valla bakireysen dikkatli ol son yatakta biter :)
Neden içki amacin ne sexmi direk ver yani yok demez
düşünür kanki :D arkadaşım diye vurgula cocukla konusurken yanlş anlamayı azalt
doğru düşününce buna kötü düşündü denmez o senin kötü dediğin aslında dosdoğru
Çay iç çay seks için içkiye gerek yok, vereceğini biliyordur
Böyle bir kız bir benim karşima çıkmadı beeaaa :)) ;)
:(( :(
Vereceksen direk üstüne atla hayır diyecek değilya niye uğraşıyon boşuna
Sarhoş olmak istemiyorsan. Hafif şarap içebilirsiniz
Al iki tane bomonti veya miller hadi olmadi heineken takilin beraber ☺☺
Ahhaa senin kötü niyetinin olmayışı bu mu? Ya o kötü niyetli olursa.
ona vereceğini felan zanneder. amacın oysa bilemem...
Votka tarzinda bisey icin abzolit olabilir. Yani artik normal bir sey kotu niyet aranmaz
Kötü bir niyetin yoksa ç. küm düşsün sen aranıyon walla
hayır tam eğlenilecek kız olduğunu düşünür bayram eder.
:D vermeyeceğim belli verecek olsam gider başka erkeğe veririm
konuşmaya bak ya bir git işine kızım.
sen saçmalayınca sana ayak uydurayım dedim. eğlenilcek kız ne yaa. evlenmek mi istiyorum şu an okuyorum ben. onunla evlenmekte istediğimi nerden çıkardın
hahahah tamam sus konuştukça batıyorsun
tamam canım profil fotoğrafındaki o müthiş göğüs dekoltesi için fazla eğlenilcek kız muhabbeti yaptın. tamam yazmayın artık konu kapansın
OK.
İçki ne alaka? Kutlama yoksa garip olur.
Bilmiyorum hoşlanıyorum canım sıkıldı. Aramızda hiçbirşey olmaz o kesin merak etmeyin
hakkında kötü düşünmez gayet iyi düşünür :)
Kendini basitleştirme derim çay kahveye noldu
kahveden sıkıldım amacım gerçekten kötü değil sadece sıkıldım. öyle yanlış bir şey yapaca değilim
yapacak
Cay demle icki ne ya haram bikere..
pardon tamam çay o zaman :D
çok güzel demlerim çok :D
sevgili olmak için erken :D
Tam bir aile kızı der.
Kendini kandırma bajım.
Muhtemelen çapraz kur yapacaktır.
gazoz içmeyi teklif etsen belki şüphelenebilir...
erkek bu her boku düşünür :D
Kendını becertmeye çağırıyorum desene Suna: ))
off saçmalama o zaman direkt sorarım
içki ondan sonra sırada ne var :D
evine gitsin sonrası yok
İçkiyi hiç karıştırma
ya niye :D
Kumpas bile kurar mk :D
kurmaz merak etme bildiğin anadolu çocuğu ya
Sen biraz hayla anadolu kaplanına dönüşür :D
dönüşeceğini sanmıyorum hiç sevgilisi olmamış şuana kadar
oo işte bu çok tehlikeli :D
abazalık katsayı eşittir yaş çarpı sevgilisiz geçen ay sayısı :DD
hahaha :D aşkı arıyorum mıy mıy bişeyler söyledi
minareye kılıf arıyodur o :D
neden sen nesinki çağırıyorsun sorarlar genel evdemi çalışıyorsun diye insana?
genelev falan noluyoruz?
içki içince rahat duracağınızı mı sanıyorsunuz siz?
hiç içki içmediğin çok belli :D
benmi hahhah :D
içkiyi karıştırmasaydın keşke işin içine.
Adamın aklını aldın düşünür mü diye mi düşünüyosun
Bence ickiyi bosver direk eczaneye git
Mevzu çıkabilir dikkat et
nuriye alço olduğunu düşünür
Okucaksan okumus oripsi olursun
Gelirken bir kutuda condom almasini soylemelisin
alkole ne gerek nesquik varken :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar